Adriana Nicolae nu-si revine dupa schimbul uluitor de replici avut cu Andreea Marin Banica: "Sunt ingrozita de modul in care se transforma unii oameni". Soc in lumea mondena! Marti seara, Andreea Marin Banica s-a privit pentru prima oara in ochi, de la o distanta de nici jumatate de metru, cu Adriana Nicolae, actrita care a reusit sa faca mare valva, in urma cu un an, cand a declarat ca tatal copilului pe care abia il nascuse este un actor celebru al carui nume se termina in "junior". La vremea respectiva, declaratia acesteia a ridicat mari semne de intrebare, printre juniorii cu nume celebre aflandu-se Florin Piersic Jr., fostul sot al Adrianei, care a si infirmat ca ar mai fi avut vreo legatura cu acesta de la despartirea lor, dar si Stefan Banica Jr., asupra implicarii caruia a continuat sa planeze o urma de indoiala.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Imagini intime cu Bianca Dragusanu pe care nu le-ai vazut vreodata! Fosta asistenta de televiziune i-a dat telefonul mobil lui Adrian Artene, iar prezentatorul emisiunii a prezentat tuturor imagini cu Bianca, singura sau in compania iubitului sau, Adrian Cristea, sau a prietenilor. Dupa ce o femeie i-a furat telefonul, Bianca a fost dispusa sa dezvaluie cateva secrete in direct, la TV. Ea a aratat imagini intime in care dansa pentru iubitul ei sau se saruta cu fotbalistul. "Adi nu era gol, era doar la bustul gol", a explicat Bianca Dragusanu la CANCAN TV.

Filmarea in care Catalin Botezatu isi da chilotii jos a disparut din telefonul Biancai Dragusanu. Pe vremea cand lucrau impreuna la emisiunea "Burlacita", Bote si Bianca au fost protagonistii unui episod absolut savuros. Intr-un moment de euforie, designerul s-a urcat pe un gard, si-a dat pantalonii jos si i-a aratat fundul Biancai strigand in gura mare: "Manca-mi-ai c...!", iar ea a inregistrat tot. Acest filmulet a ajuns, duminica dupa-amiaza, in posesia unor necunoscuti, care i-au subtilizat telefonul Biancai intr-un hipermarket din Capitala si au santajat-o ore intregi cu continutul lui.

Jorge isi construieste pas cu pas relatia cu noua iubita. Concediu cu fiica si femeia din cauza careia a divortat. Lucrurile se asaza de la sine si nesperat de rapid intre Jorge si Alina, fosta sotie a cantaretului, de care acesta a divortat de comun acord la notar, la inceputul lunii mai. Cei cinci ani de casnicie si zece de relatie au fost trecuti in plan secund, iar in prezent fiecare isi vede de viata sa, incercandu-si norocul alaturi de un nou partener. Alina Craciun a inceput o relatie cu afaceristul israelian Ilan Laufer, iar Jorge continua sa-si petreaca tot mai mult timp in compania Ramonei Prodea, femeia cu zece ani mai mare decat el, despre care se spune ca ar fi bagat zanzanie in casa lui, ademenindu-l cu daruri scumpe, si nu s-a lasat pana nu l-a vazut divortat.

Lindsay Lohan, sub influenta unui artist controversat. Pozeaza in sinucigasa sexy. Lindsay Lohan (25 de ani) n-a fost niciodata usa de biserica, dar ultima serie de fotografii in care apare actrita intrece orice asteptari. De dragul fotografului Terry Richardson (46 de ani), cunoscut la Hollywood drept un excentric, Lindsay a lasat deoparte orice urma de pudoare sau precautie. Fotografiile realizate de Terry in camera lui de la luxosul hotel Chateau Marmont din L.A. o prezinta pe Lindsay imbracata sumar, chiar cu sfarcurile la vedere in unele cadre, jucandu-se cu un pistol.

7,8 milioane $ pentru Ferrari-ul condus de Cameron Diaz. Masina Ferrari 250 GT California Spyder condusa de Cameron Diaz in filmul "Ingerii lui Charlie: In goana mare" (2003) a fost scoasa la vanzare. Pretul modelului construit in 1963 este de 7,8 milioane de dolari, numarandu-se printre cele mai scumpe masini din lume. Bolidul are un motor V12 de trei litri si atinge o viteza maxima de 240 de kilometri pe ora. Ferrari-ul a fost reconditionat complet acum trei ani.