Familia lui Connect-R, la un pas sa fie aruncata in strada. Nu mai doarme de frica evacuarii. Connect-R, cel mai in voga artist al momentului, care a scos hitul verii, "Eu vara nu dorm", are motive serioase sa nu mai aiba somn nici de acum incolo. Familia cantaretului este la un pas sa fie evacuata dintr-o vila veche din nordul Capitalei si are de platit proprietarilor daune de 30.000 de lei. Acesta este, de altfel, si motivul pentru care toate conturile si bunurile detinute de Connect-R se afla in acest moment sub sechestru.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Mihai Costea a salvat-o pe Daniela Crudu de un tip periculos. A platit 8.000 de euro ca sa-si scape iubita de teroarea "Americanului". Asistenta TV era presata zilnic sa-si plateasca datoriile fata de un fost iubit, Vasile Bosnigeanu, zis si Americanu', care acum se afla la inchisoare. Dupa ce a cotizat cateva mii de euro la frumoasa bruneta, "Americanu'" ii lasase un "avans" de 8.000 de euro pentru viitoare intalniri. Intre timp, cunoscutul interlop din Calarasi a ajuns la puscarie si a somat-o pe Cruduta sa-i returneze banii, cheltuiti intre timp de aceasta. Poveste desprinsa parca din filmele cu gangsteri, cu Daniela Crudu si "Nila" in rolurile principale.

La 39 de ani, mama Antoniei a facut furori la un eveniment. Are 39 de ani, o fata de 23 de ani si o nepoata de doi ani, dar se pierde usor in peisaj printre cele mai frumoase si celebre femei din Romania. Denise Iacobescu, mama cantaretei Antonia, arata fabulos si, miercuri seara, a starnit rumoare la un eveniment monden la care erau prezente multe dintre divele patriei. Acestea, insa, nu erau in cea mai buna forma si nu a fost nevoie de un ochi de cunoscator pentru a observa asta.

Sorin "Capone" si Andreea Spataru renunta definitiv la Romania. Isi deschid restaurant la Miami. Andreea Spataru pleaca definitiv in SUA, peste o luna, impreuna cu micuta Maria Sofia, care trebuie sa inceapa gradinita. Vedeta va fi urmata, la scurt timp, si de iubitul ei, Sorin "Capone", care trebuie mai intai sa rezolve in Romania procesul deschis pe numele sau in urma conflictului in trafic, cand a folosit un pistol cu bile. Andreea si Sorin "Capone" vor locui la Miami, intr-o casa cu trei camere, pentru care au platit 170.000 de dolari.

Adrian Nastase, vizitat de sotie si fiu la Penitenciarul Rahova. Danei Nastase i s-a facut rau cand a iesit din puscarie. Adrian Nastase a ajuns in detentie marti seara, cand a fost transferat dintr-o rezerva a Spitalului Floreasca. Ieri-dimineata, acesta a fost vizitat pentru prima oara de familie, Dana si Andrei Nastase stand in penitenciar peste o ora, conform legii care prevede vizitarea detinutului. Sotia si fiul fostului premier au petrecut mult timp in zona de control, unde au fost supusi perchezitiilor corporale si le-au fost verificate bagajele.

O eleva de 18 ani din Timisoara: "Am ramas gravida cu Alex Velea. Lui nu ii pasa"- Cum s-ar fi cunoscut, cum au ajuns in pat si ce spune el. Cristina l-a cunoscut pe Alex la Timisoara, in mai, chiar in ziua in care ea a implinit 18 ani. "Am vorbit la telefon si pe Facebook. Ne-am vazut la hotel. Si eu imi doream anumite chestii cu el, iar el imi tot batea apropouri. Am ajuns in camera si a urmat ce a urmat. Da, am facut sex. Nu am stat foarte mult, pentru ca ne grabeam sa ajungem la concert. El mi-a promis ca o sa ramanem prieteni daca nu mai spun nimanui. Stiu ca a fost foarte urat ce a facut", a declarat eleva la Acasa TV.

Imagini din vacanta de lux a lui Pepe in Turcia! "Am stat numai cu mana pe burtica Ralucai". "Ne-am incarcat bateriile, ne-am 'spalat' creierul de tot ce inseamna viata asta plina de stres si atacuri", a spus Pepe la Happy Hour. Artistul a aratat cateva fotografii din vacanta in Turcia. In majoritatea imaginilor, Pepe apare lipit de sotia lui, ba cu mana pe burtica ei, ba sarutand-o. "Am stat numai cu mana pe burta ei. Asta a fost o altfel de vacanta, am avut program zilnic. Am fost la delfinariu, la discoteca, am vizitat, am facut scufundari, a fost foarte interesant", a mai spus Pepe.