Crudu a evadat la mare si s-a certat violent cu "Nila". Mihai Costea vara nu doarme, ci injura si urla la telefoane

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Cruduta nu l-a mai ascultat pe iubitul ei, Mihai Costea, si a fugit sa se distreze in club, pe litoral, cu mai multe prietene. Stelistul a innebunit de gelozie si a sunat-o pe Daniela Crudu toata noaptea din cantonamentul din Austria. Cei doi s-au injurat incontinuu la telefon si au vorbit despre despartire. Crudu s-a urcat in masina sa, desi bause bine, si a plecat spre Bucuresti la prima ora, chiar daca prietenele sale au rugat-o sa ramana in Mamaia si sa se odihneasca la un hotel. Politia din Constanta a oprit-o pe frumoasa bruneta si i-a luat permisul pe loc.

Catalin Botezatu: "Sunt cel mai nefericit om. Mi-as schimba viata oricand, m-am saturat"

Catalin Botezatu este trist din cauza prietenilor si din cauza faptului ca traieste prea agitat. Designerul spune ca si-ar schimba viata in orice moment daca ar putea cu una mai linistita. "Sunt deprimat din cauza rautatilor din jurul meu. Lumea este obisnuita sa vada un Catalin fercit, ei bine nu e chiar asa. Am obosit sa mai cred in oameni, in prietenii, m-am saturat de prieteni. Am mai facut o selectie dura a prietenilor acum 17 ani, cand am avut probleme. Toti prietenii mei ma suna numai cand au nevoie. As vrea sa vad ca oamenii ma suna fara niciun motiv, sa vada ce fac. Sunt intr-o perioada 'down' din toate punctele de vedere in afara de partea profesionala [...] Pretul celebritatii este viata mea, fericirea mea. Celebritatea costa al naibii de mult"

Becali si Pamfile dialog incins: "I-ai rupt genunchii lui Matei, esti data naibii, n-a jucat o secunda/Nu-mi mai arde sa stau calare dupa ce vin de la munca"

Finantatorul a afirmat ca nu era deloc de acord cu relatia celor doi asa ca a pus piciorul in prag si l-a obligat pe stelist sa o paraseasca pe asistenta TV. Gigi crede ca Pamfile este mult mai nenorocita decat colega ei de scaun, motiv pentru care Matei nu a jucat deloc cat au fost impreuna. "Lui Matei i-am zis ca nu mai are voie nici macar sa discute la telefon cu ea. Daniela mai e cum mai e, dar Pamfile e si data naibii, frumoasa rau, te nenoroceste. Nu se compara Cruduta cu asta. I-am zis vrei sa joci fotbal... foarte bine. I-a rupt genunchii, l-a nenorocit. Cat a fost cu ea nu a jucat nicio secunda" a spus Gigi la Antena 1.

A intinerit 10 ani cu ajutorul unei terapii-soc. DJ Wanda si-a schimbat sangele!

DJ Wanda a dezvaluit pentru CANCAN secretul tonusului incredibil si al starii generale de sanatate pe care o afiseaza. Nu urmeaza diete controversate si nici nu-si petrece viata in salile de sport. A trecut, insa, printr-o experienta care a transformat-o, din punct de vedere biologic, dintr-o femeie de 36 de ani intr-una de 20. In urma cu trei ani, Wanda s-a internat intr-o clinica din Londra si si-a schimbat sangele. Artista a fost supusa unei terapii de oxigenare si intinerire a acestuia, care consta in extragerea, tratarea si reintroducerea lui in corp.

Agresorul fiului milionarului arab a fost identificat de politie

Scandalul in care a fost implicat baiatul cel mare al lui Akbar Al Baker, presedintele Consiliului de Administratie al Qatar Airways, este pe cale sa fie solutionat de autoritati, care au aflat toate datele despre cel care l-a lovit cu pumnul in ochi. Desi scandalul luase proportii uriase vineri noapte, cand amicii fiului lui Al Baker oferisera aproximativ 100.000 de euro recompensa pentru a afla numele agresorului, lucrurile s-au mai aplanat in zilele ce au urmat. Astfel, duminica, urmasul milionarului a mers cu sotia si copiii, dar si alti conationali de-ai sai, la piscina clubului. Pe fata arabului se putea vedea urma loviturii incasate, ochiul sau fiind invinetit.