A omorat inca un mit! Soc! Dupa ce vara a adormit, Connect-R s-a si trezit! Connect-R a cazut victima propriilor versuri. De vreo doua luni incoace, cantaretul nu mai are loc de intors si a ajuns sa i se tina socoteala cate ore doarme intr-o zi. Cabral l-a prins dormind in miezul zilei, cand i-a facut cantaretului o vizita neasteptata la domiciliu. Cateva zile mai tarziu, paparazzii CANCAN l-au fotografiat pe artist intr-o dupa-amiaza, cam pe la ora 18.00, cand se retragea spre casa.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

S-au strambat la alegerea tortului! Elena Gheorghe si Cornel au degustat minute in sir pana s-au hotarat. Cele cateva saptamani de foc, in care au fost ocupati pana peste cap cu pregatirile de nunta, sunt aproape de sfarsit pentru Elena Gheorghe si sotul ei, Cornel. Zilele trecute, cei doi au fost la o cofetarie pentru a alege tortul, misiune extrem de grea, judecand dupa mimica solistei, mai mult decat expresiva. Elena a gustat cateva feluri, strambandu-se aproape de fiecare data, iar intr-un final a ales un sortiment cu fructe de padure.

Si-a refacut viata dupa scandalul monstru din iarna lui 2010! Andrei Placinta are o noua iubita. Andrei Placinta iubeste din nou, dupa ce, in decembrie 2010, s-a despartit de fosta lui prietena in urma unui scandal extrem de violent din cauza caruia fiul senatoarei Sorina Placinta s-a ales cu o acuzatie de tentativa de omor si a fost arestat preventiv. In ciuda trecutului sau, acesta a reusit sa-si faca o noua prietena, pe care o plimba prin oras, sub privirile protectoare ale unui bodyguard plin de muschi. Fiul Sorinei Placinta a fost fotografiat de paparazzii CANCAN in zona unui mall din sectorul 1 al Capitalei, unde acesta si-a scos la cumparaturi noua iubita.

L-a dus la Monte Carlo pe banii ei! Oana Roman ii arata lumea fostului iubit. S-au iubit in urma cu trei ani si, cu toate acestea, Oana Roman suspina inca, se pare, dupa Alex Avram. Dupa despartire, cei doi au pastrat o frumoasa relatie de amicitie si au continuat sa se vada ba la club, ba la mall. In ultima perioada, insa, amicitia a inceput sa se transforme in ceva mai profund, cel putin din partea Oanei. Potrivit zvonurilor care circula prin oras, aceasta l-ar fi invitat, evident pe banii ei, intr-o mini-vacanta de lux la Monte Carlo, o destinatie pe care Alex s-a aratat bucuros sa o bifeze.

Dedicatie fabuloasa de la Florin Salam pentru Andreea Mantea: "Chip de zana, corp perfect, s-a nascut fara defect". Florin Salam a fost in forma si a incins studioul CANCAN TV cu melodiile sale. Si-a inceput recitalul in forta cu o melodie dedicata Andreei Mantea. "Zana dupa care mor" se numeste piesa lui Salam care a lasat-o pe Andreea fara cuvinte. "Chip de zana, corp perfect, s-a nascut fara defect", sunau versurile melodiei care a incantat-o maxim pe Andreea.

Bianca Dragusanu despre pozele in care parea slaba moarta: "Sunt mandra de cum arat! Monica Gabor care are cu 6 kilograme mai putin ca mine, ea nu e anorexica?" Bianca a marturisit ca nu se infometeaza pentru a avea un trup perfect si ca nu isi refuza nicio placere daca are pofta. "Nu mi se pare deloc ca sunt anorexica. Nu imi mai puneam pozele pe Facebook daca nu imi placea cum arat in ele. Nu stiu de ce s-a provocat o intreaga isterie. Monica Gabor, pe care eu o admir foarte mult si chiar imi place de ea cum arata are numai 50 de kilograme si de ea nu se spune ca e anorexica. Eu pot sa spun de mine ca arat bine si ca asa vreau sa arat. Eu mananc foarte mult, am trecut de mult peste perioada in care ma infometam. Eu daca am pofta sa mananc ceva, mananc, doar ca mult mai putin.", a spus Bianca la Antena 1.

Lucian Mindruta dezminte zvonurile conform carora s-ar fi despartit de sotia lui, Ioana. Informatia a bubuit in acesta dimineata in presa mondena, iar speculatiile de infidelitate nu au intarziat sa apara, de acesta data, sotia lui Mindruta fiind aratata cu degetul sI acuzata ca a avea ochi pentru un alt barbat. "Au rupt orice legatura de ceva vreme. Totul se rezuma acum la cresterea copiilor si nimic mai mult", s-a consemnat astazi in presa online.