Sex direct pe plaja! Doi nudisti perversi se satisfac reciproc in vazul lumii! Au ajuns instant pe site-urile porno. Un cuplu de nudisti care nu au mai putut sa isi tina in frau pasiunea si nu au mai tinut cont de jena sau de pudoare si au facut sex pe plaja in vazul tuturor. Cei doi stau la soare dezbracati complet si pentru ca nu si-au putut rezista unul altuia incep sa se masturbeze reciproc astfel incat sederea la soare sa le fie mai placuta. Inconjurati de corturi, indragostitii nu isi inchipuie ca sunt filmati, dar observa ca lumea trece pe langa ei, insa nu le pasa si continua sa se simta bine unul in compania celuilalt.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Sexy sub palarie si sub umbrela! Bianca Dragusanu, "sifonata" dupa o noapte fierbinte la mare! Uite semnele de pe fund care o dau de gol ca e o perversa! In urma cu ceva ani, atunci cand inima ranita a Biancai a impins-o sa apeleze la serviciile emisiunii "Din dragoste", aceasta arata total diferit. Era o fata plinuta, cu multe alunite pe fata si pe corp si se simtea complexata din cauza kilogramelor in plus. Acum, insa, este o bomba sexy, care suceste mintile tuturor barbatilor. La 30 de ani, Bianca arata mai bine decat la 16 ani, bineinteles, cu putin ajutor din partea doctorului plastician, dar si gratie curelor de slabire. Bianca a fost fotografiata de paparazzii revistei Spy pe plaja, la mare, in compania a doua prietene, vedeta atragand priviri de admiratie din partea tuturor reprezentantilor sexului masculin. Pe cap, roscata poarta o palarie cu care se protejeaza de soarele puternic, iar costumul sexy si alb ii scoate in evidenta silueta filiforma si bronzul accentuat.

N-a fost nicicand mai sexy! Roxana Nemes, mai slaba cu 12 kilograme si frecata cu noroi de iubitul ei! Iti place? Cantareata Roxana Nemes face senzatie cu formele sI silueta sa de invidiat. In urma cu mai bine de un an, pe cand devenea iubita impresarului Radu Groza sI indraznea sa viseze ca va deveni artist, blonda avea curajul sa-si recunoasca dezavantajele sI sa spuna ca de dragul artei va incepe un lung proces de transformare. Timpul a trecut, Roxana a muncit la sala, a mers la masaj si a tinut diete peste diete, iar acum arata beton sI a prins incredere totala in ea. Cu abdomenul plat sI trupul perfect, intens lucrat la sala, Roxana isi permite acum sa-si etaleze formele apetisante in orice decor, cu marea in spate sau unul trist, printre noroaie.

O credeai blonda serioasa? N-o sa-ti vina sa crezi ce vedeta si-a pus poza asta pe Facebook! Vara e sezonul tolanelilor pe plaja, pe sezlong, asa cum ii sta bine unei vedete care se respecta. Ca vedetelor le place sa isi posteze fotografiile din concedii pe Facebook se stie deja. Trendul e sa fii cat mai dezbracat, tolanit prin cine stie ce paradisuri exotice, ca toata lumea sa te invidieze. Scenariul cu fotografia se aplica si in cazul blondei noastre, numai ca nu te-ai fi asteptat la ea sa se pozeze intr-o pozitie atat de indrazneata. Desi, ai putea sa crezi ca, de fapt, voia sa ne arate... marea sau sticla de vin, racita in mod corespunzator. Tania Budi e insa intr-o forma excelenta, orice ar comenta ceilalti, iar langa fotografie a scris simplu "Pe chill".

Rocsana Marcu uda si sexy in apele marii! Uite-o ce se mai tavaleste pe nisipul fierbinte cu sfarcurile la vedere. Fetele de la Sisi Grils au facut show in aceasta dimineata la Neatza cu Razvan si Dani pe litoral. Ele au gasit o metoda inedita pentru a-si lansa noua piesa, Lambada. Rocsana Marcu si colega ei de trupa au facut o baie matinala in mare, pe ritumuri de dans, si s-au tavalit pe nisip pentru a arata cat de sexy sunt. "Fetele sunt hotarate sa intre in mare. Ne-au spus ca o sa se intample ceva interesant" a spus Dani inainte sa vada momentul ud de la malul marii.

Laura Cosoi sexy la plaja! S-a lasat mangaiata de razele soarelui pe plaja din Grecia. Laura Cosoi se plimba prin toata lumea cu emisiunea pe care o prezinta, "Vis de femeie". De aceasta data blonda s-a oprit in Grecia unde a profitat de cateva momente libere si a mers la plaja. Fosta iubita a lui Smiley a postat cateva fotografii pe blogul ei pentru ca fanii ei sa poata vedea tot ce iubitul ei admira zilnic. Ea a purtat un costum de baie bleu, si-a tinut parul desfacut si s-a lasat mangaiata de razele soarelui de peste hotare.