Dezvaluiri halucinante despre modul in care Pamfile si Cruduta au fost tratate de fotbalistii Stelei: "Madalina are taieturi de cutit! Se invoiau de la emisiune pentru ca erau batute". Iubire cu nabadai intre doi fotbalisti ai Stelei si doua asistente de televiziune. Mihai Costea si Gabi Matei sunt jucatorii Stelei care se comporta jalnic cu iubitele lor. Crizele de gelozie ale jucatorilor au avut efecte negative pe fizicul celor doua tinere domnisoare. Cruduta a fost arsa cu tigara si batuta constant in timp ce Madalina Pamfile a fost taiata cu un cutit pentru ca nu "a fost cuminte". "Madalina are trei taieturi de cutit pe antebrat. Numai ele stiu cat au suferit si cum abia veneau la emisiune pentru ca erau maltratate. Ma sunau sa se invoiasca pentru ca le era rusine sa apara asa. Mi-au povestit tot si eu am vorbit cu Giovani si cu Victor Becali sa ii linisteasca pe cei doi. Cruduta nu mai merge la prezentari si nu poate face nimic pentru emisiune ca nu ii da voie. Eu am vrut sa merg personal la politie sa depun reclamatie.", a povestit Dan Capatos.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Bianca Dragusanu, sexy chiar si in doliu! Incearca sa-si alunge tristetea dupa moartea bunicii facand shopping la mall! Bianca Dragusanu arata bine chiar daca este in doliu. Fosta asistenta de televiziune trece printr-o perioada dificila dupa ce bunica sa a decedat, iar tatal ei are si el probleme de sanatate si a fost internat. Ca sa mai uite de necazuri si sa nu mai stea trista singura in casa, roscata si-a sunat o prietena si a mers la mall sa faca "terapie prin shopping". Bianca a parcat si s-a indreptat nerabdatoare spre magazine. Ea a purtat haine negre, pentru ca este in doliu, dar chiar si asa este foarte sexy. Sanii si abdomenul iubitei lui Adrian Cristea au atras imediat atentia, orice tentativa a Biancai de a trece neobservata fiind in zadar.

Jean de la Craiova a cautat intimitatea alaturi de colega lui de scena, intr-un hotel de trei stele de la marginea Bucurestiului. Au petrecut doua ore in bezna. Ziua de vineri l-a prins pe familistul Jean de la Craiova intr-un hotel discret din Berceni, in compania tinerei sale colege de scena, Madalina, cunoscuta in zona muzicii de petrecere drept Beyonce de Romania. Cei doi au ajuns la destinatie putin dupa miezul noptii si au ramas pe intuneric aproape doua ore. Singura lumina care s-a vazut la fereastra camerei lor a fost cea produsa de bricheta fetei, care a iesit in doua randuri la fereastra sa fumeze o tigara si sa bea cateva guri de sampanie.

Roxana Ionescu s-a mutat singura in Chitila dupa separarea de sotul ei. Divort in secret. Dupa o casnicie de sase ani, in care sotul a inselat-o de la inceput chiar cu sora nasei de cununie, Roxana Ionescu a decis sa-si puna ordine in viata. Dupa ce revista Spy a deconspirat amantlacul dintre Laurentiu si cealalta Roxana, vedeta a luat atitudine si le-a marturisit prietenilor ca e pregatita pentru divort. Potrivit unor surse din anturajul ei, Roxana si Laurentiu s-ar fi separat deja, Roxana mutandu-se singura in Chitila. Discreta si secretoasa pana in maduva oaselor cu detaliile privind casnicia ei, Roxana Ionescu a adoptat o tactica eficienta in incercarea de a-si clarifica problemele: a tacut si a facut. Inca de acum doua luni, de cand revista Spy a facut public faptul ca sotul ei, Laurentiu, traieste o poveste de dragoste cu sora nasei lor de cununie, Roxana si-a dat seama ca nu mai are nicio sansa sa-si salveze mariajul, marturisindu-le prietenilor ca e pregatita sa divorteze. Si iata ca, in ultimele cateva saptamani, "Mama Natura" (27 de ani) si-a schimbat viata radical, redevenind o femeie libera.

Simona Sensual vrea sa se pocaiasca! Vrea ca Dumnezeu sa ii ierte toate pacatele, dar nu doreste sa traiasca in sihastrie! Simona Sensual pare urmarita de ghinioane. Dupa ce a fost condamnata la un an de inchisoare cu suspendare, blonda vrea sa se apropie mai mult de Dumnezeu. "Nu cred ca as putea sa traiesc in sihastrie, dar am zile in care mi-as dori sa ma pocaiesc. Sunt om si trebuie sa ma accept cu pacatele pe care le am. Uneori deschid biblia si citesc lucruri la intamplare si parca se potrivesc, parca primesc raspuns la intrebarile pe care mi le pun in acele momente. Chiar ma gandeam sa ma pocaiesc pentru ca nu intelegeam de ce mi se intampla numai lucruri rele pentru ca nu eu nu am facut rau nimanui. In seara in care am fost achitata, mi-am promis ca o sa ma indrept mai mult spre Dumnezeu. Atunci am crezut ca el exista.", a spus Simona Sensual la Antena 1.

Uite-o pe Ellie White gravida in patru luni la plaja: "Vad in fiecare zi cum iau proportii". Ellie White este extrem de fericita de cand a aflat ca este insarcinata. Artista a trecut prin clipe groaznice in primele luni de sarcina intrucat trebuia sa manance foarte mult pentru ca ii era foarte rau. Acum ea se minuneaza de greutatea pe care o ia in fiecare zi si se bucura de soare in Malta unde filmeaza un nou videoclip. "Am avut schimbari drastice in meniu, imi era foarte rau, trebuia sa mananc foarte mult, dupa ce am trecut de 3 luni ma simt extraordinar, nu mai am nici pofte nici greturi, doar ca vad in fiecare zi ca iau proportii" a povestit Ellie la Kanal D.