Despartirea la care nu se astepta nimeni! "Printul" Cristea si-a facut bagajele si a plecat de acasa! Vezi cum a reactionat Bianca Dragusanu! Adrian Cristea a facut astazi un gest suprinzator: si-a strans toate hainele si a parasit apartamentul in care locuia cu Bianca Dragusanu. Cativa martori care au asistat la "fuga" fotbalistului sustin ca acesta nu mai purta pe deget verigheta de care cei doi erau atat de mandri. Relatia ce parea a se indrepta spre nunta dintre Adrian Cristea si Bianca Dragusanu a intrat in impas. Cel putin asa se intelege din ultimul episod prin care cei doi au trecut. De dimineata, jucatorul si-a impachetat ce avea la Bianca in apartament. Fara verigheta pe mana si cu o mina destul de apasata, Cristea si-a carat bagajele si a demarat in tromba. De atunci, Bianca si-a inchis telefoanele.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Oana Zavoranu a facut circ la Sectia 1 Polite! Vezi aici cum s-a echipat cu colac de salvare si pistol cu apa! Dupa ce seara trecuta a facut scandal pe strada unde locuieste, sunand la 112 si facand declaratii agresive referitoare la patroana salonului de infrumusetare care o acuza de vandalizare, Oana Zavoranu a mutat circul la Sectia 1 Politie. In timp ce Oana Zavoranu dadea declaratii la Circa 1 Politie, Razvan Dumitrescu si Liviu Guta au asteptat-o in fata sectiei, avand la ei pistoale cu apa, o galeata de nisip si colaci de salvare. Baietii au spus ca au venit sa o apere, dar n-au vrut sa dezvaluie de cine. Dupa ce a iesit de la declaratii, Oana si-a pus colacul de salvare la gat si cu galeata in mana a dat interviuri. Vedeta i-a depus plangere Danielei Gottschling, managerul salonului de infrumusetare, care o acuza pe aceasta de vandalizare.

Rocsana Marcu si colega ei de trupa, Lavinia, goale si senzuale in videoclipul piesei "Que sera" a trupei lor! Rocsana Marcu a revenit pe piata muzicala romaneasca si a infiintat o trupa alaturi de colega ei de scena din "Trasnitii", Lavinia. Cele doua si-au lansat videoclipul oficial al primei lor piese, "Que Sera", in direct la CANCAN TV. Clipul piesei este unul extrem de senzual si cele doua fete apar mai mult dezbracate decat imbracate. Pe langa ele, decorul este completat de mai multe fetite dornice de aventura si cu trupurile ude si scaldate in razele soarelui.

Claudiu Bleont prevede un viitor sumbru: "Nu am garantia ca mai traiesc pana la toamna". Acum, ca stagiunea s-a terminat, Claudiu Bleont se bucura in voie de zilele de vacanta, dar nu priveste deloc cu seninatate viitorul. Actorul refuza sa-si faca planuri pentru toamna, nu de alta, dar e convins ca destinul ii poate juca feste. Mereu zambitor, binedispus pe scena si cu un chef de viata nebun, Claudiu Bleont se ghideaza, cu siguranta, dupa mottoul "traieste clipa". Desi n-ai fi zis in veci ca este un pesimist, actorul da dovada de un realism crunt, punand intotdeauna raul inainte. Acesta este si motivul pentru care nu-si planifica nimic in viata, culmea, nici macar proiecte profesionale: "Nici nu stiu daca mai traiesc pana la toamna. Nu am garantia asta! Poate sa-mi garanteze cineva suta la suta ca voi mai trai pana atunci? Eu nu-mi fac niciodata planuri de viitor", a declarat Bleont.

Tudor Sisu s-a casatorit cu mama fetitei sale. Si-a pus pirostriile dupa gratii! Tudor Sisu, fostul component al trupei La Familia, si iubita sa, Catalina, si-au unit destinele marti, cununia civila avand loc la Penitenciarul Colibasi, judetul Arges, unde cantaretul este incarcerat. Imbracati casual, cei doi au spus un "da" hotarat in fata ofiterului de stare civila care a oficiat evenimentul. Tudor si Catalina sunt impreuna de mai multi ani si au o fiica, artistul hip-hop multumindu-i de multe ori public iubitei sale pentru sprijinul acordat in momentele grele. Tudor Sisu a fost inchis in luna noiembrie a anului trecut pentru trafic si consum de droguri si mai are de ispasit inca trei ani. El a mai facut doi ani de inchisoare, intre 2003 si 2005, din cauza acelorasi infractiuni.