Veste-soc: Cristi Borcea nu mai este actionar la Dinamo! Care e motivul pentru care a renuntat. Zvonurile din ultima perioada s-au adeverit aseara. Cristi Borcea nu mai are nici o functie de conducere la Dinamo! Presedintele executiv al "ciinilor" a renuntat la actiunile lui, urmind sa aiba doar functie onorifica la club. Actiunile sale vor fi cumparate de Nicolae Badea si de Dragos Savulescu, iar totul va fi facut public de Cristi Borcea intr-o conferinta de presa saptamina viitoare. Surse autorizate din cadrul clubului sustin ca Borcea va primi, in mai multe transe, aproximativ 7 milioane de euro, banii pe care i-a investit la club! Nasul sau, patronul Stelei Gigi Becali, a confirmat informatia la Fanatik Show, pe Digisport: "Mi-a zis ca-i e greu sa plece, dar nici doctorii nu i-au mai permis, nu mai are voie sa aiba emotii si sa fie stresat", dezvaluie GSP.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Cristea a batut-o pe Bianca Dragusanu. Scandalul din noaptea de marti spre miercuri consumat intre Bianca Dragusanu Si Adrian Cristea, in intimitatea apartamentului ei din Capitala, a fost, se pare, cu mult mai exploziv decat au lasat cei doi sa se inTeleaga. Potrivit surselor noastre, iuresul s-a declansat din cauza unui telefon primit de Bianca, la o ora nepotrivita, care i-ar fi starnit o criza teribila de nervi iubitului ei. Altercatia nu s-a consumat doar verbal, ci apropiati ai cuplului sustin ca fotbalistul ar fi devenit extrem de violent Si Si-ar fi lovit in mod repetat iubita, marturie stand semnele de pe corpul ei, scrie Cancan.

Daniela Crudu, "Premianta" din dosarul "Curve de lux pentru VIP-uri"? Sportivi, politicieni, oameni de afaceri. Asta era clientela prostituatelor din reteaua condusa de Andreea Marta. La dosar apare si numele Danielei Crudu, dar nu in calitate de client sau martor, ci chiar de prostituata. Potrivit unor surse citate de Romania TV, Crudu figureaza pe lista neagra a anchetatorilor ca "prestatoare de servicii sexuale contra cost". "Premianta" este apelativul cu care ar fi fost alintata Cruduta de catre sefele retelei de prostituate datorita frumusetii sale si a satisfactiei exprimate de catre clienti, scrie Click.

Adrian Mutu a incercat sa o "agate" pe cantareata Antonia. Conform saptaminalului Fanatik, Adrian Mutu, aflat in vacanta, ar fi fost dornic sa o intilneasca si nu pentru a-i asculta muzica. "Imi place foarte mult cum cinti, dar te admir si ca femeie. Daca vrei sa ne vedem mi-ar face mare placere, mai ales ca vin in curind in Romania. Cine stie, poate o cafea, poate se va infiripa ceva... Daca nu vrei sa ne vada cineva in tara, te astept in Italia", i-ar fi zis Mutu, sustine Fanatik. Adrian Mutu a reactionat pe contul sau de twitter: "Ce a scris ziarul Fanatik despre faptul ca eu as fi sunat-o pe Antonia m-a lasat mut. Probabil cineva i-a facut vreo gluma, dar eu personal nu am sunat-o si mai mult nici macar NU m-am intilnit vreodata cu ea...", scrie GSP.

Cu ei si-a facut de cap Pamfile! Ea n-a stat degeaba dupa despartirea de fotbalist ul de la steaua Gabi Matei. Azi cu unul, maine cu altul. Aceasta este reteta consolarii in amor pe care o aplica Madalina Pamfile, dupa despartirea de stelistul Gabi Matei. Fotoreporterii Libertatii au surprins-o, intr-o saptamana, in tandreturi cu trei barbati. Dupa despartirea de fotbalistul Gabi Matei, care avea obiceiul de a o taia pe maini, cu lama, din gelozie, Madalina si-a luat lumea in cap. De cand a ramas femeie singura, asistenta lui Dan Capatos de la Antena 1 pare ca nu refuza avansurile nici unui barbat, scrie Libertatea.

Justin Bieber se insoara cu Selena Gomez. Justin Bieber (18 ani) si Selena Gomez (19 ani) s-au hotarat sa-si uneasca destinele la o varsta atat de frageda. A dezvaluit Timbaland, un rapper si DJ care sustine ca a fost invitat la nunta lor. Faimosul rapper si producator Timbaland, pe numele adevarat Timothy Zachery Mosley, de 40 de ani, care a facut pe DJ-ul la the Hard Rock Hotel & Casino din Las Vegas, a fost intrebat recent despre ce va pregati pentru nunta lui Justin Timberlake cu Jessica Biel, scrie Click.