Sani de vis, coapse de senzatie! O vezi seara de seara la televizor dar nu-ti imaginai ca e chiar atat de sexy. Co-prezentatoarea emisiunii de la Kanal D a poposit la o piscina de fite din nordul Capitalei, unde si-a etalat trupul de sirena. S-a balacit, a lenevit, iar momentul cel mai fierbinte al zilei a avut loc cand aceasta s-a jucat senzual cu un pai dintr-un frappe. Bruneta si-a asorat costumul de baie din doua piese cu parul si nu s-a dezlipit niciun moment de ochelarii de soare.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Oglinda, oglinjoara, care-i mai senzuala? Uite cum arata Anda Adam si Gabi Cristea la plaja. Gabriela Cristea, a ales litoralul romanesc pentru o runda de relaxare, fiind insotita de catre sotul ei, Marcel Toader. Fata de acum doi ani, Cristea se poate lauda ca a scapat de ceva "greutati" de pe ici, de pe colo, afisand o silueta mai de prime time. Nu acelasi lucru se poate spune de o alta clienta a nisipului din Mamaia. Anda Adam si-a scos la soare dansatorii, pe care i-a pus sa o intretina cu un program artistic.

Vica lui Piturca i-a luat locul lui Cristea in patul Biancai Dragusanu. Vulnerabila dupa scandalul cu Adrian Cristea, Bianca a legat o prietenie pe cat de stransa pe atat de surprinzatoare cu Vica Blochina, colega ei de la "Serviti, va rog!". Cele doua s-au cunoscut la filmarile care au avut loc la Saturn si au impartit aceeasi rulota. Desi ziua trageau tare sa-si indeplineasca sarcinile contractuale, noaptea se intindeau la vorba, ajungand sa-si spuna si cele mai ascunse secrete.

Cel mai nou cuplu din showbiz a inceput sa se afiseze. Gina are pofte, Radut i le satisface. Dupa o relatie de cinci ani, cu multe urcusuri si coborasuri, Gina Pistol pare cu adevarat fericita alaturi de mult mai tanarul fotbalist Mihai Radut. Dupa ce, vineri seara, vedeta l-a sustinut din tribuna, la meciul Pandurii - "U" Cluj, cei doi au continuat sa-si petreaca weekendul impreuna. Duminica seara au luat masa in oras, apoi, in drum spre casa, s-au oprit la o cofetarie, semn ca Radut stie cum sa-si rasfete iubita. Gina Pistol si-a refacut repede viata personala dupa despartirea de afaceristul de origine libaneza Nicola. De aproximativ o luna, vedeta s-a lasat cucerita de fotbalistul Mihai Radut, iar relatia lor evolueaza neasteptat de bine, in ciuda diferentei de varsta de opt ani si a preocuparilor total diferite.

"Mama" Marta isi crease un grup de gheise pe care le instruia in toate domeniile. Scoala bunelor maniere in prostitutie. Sotia lui Codrut Marta si sora ei conduceau afacerea de prostitutie cu mare atentie, predandu-le fetelor adevarate cursuri de comportare in societate. In motivarea deciziei de arestare, magistratii arata ca Andreea Marta isi invata angajatele cum sa se imbrace si sa se machieze, ba chiar le insotea, uneori, la intalniri pentru a se asigura ca totul decurge conform planului, iar clientii sunt multumiti. Andreea Marta se afla in permanenta legatura cu sora ei mai mare, Maria Lungu, pentru a stabili care dintre fete sa fie trimise clientilor, in functie de calitatile acestora, au aratat magistratii Tribunalului Bucuresti in motivarea deciziei de arestare.

Inna face plaja la malul Marii Negre cu hainele pe ea. Nu se mai dezbraca in Romania! De cand a devenit celebra pe plan international, iar imaginea ei a ajuns sa valoreze zeci de mii de euro, cantareata nu mai ofera nimic gratis. Nici macar un instantaneu in timpul liber, in costum de baie, pe una dintre plajele Marii Negre. Inna nu-si mai da hainele jos decat pe marginea piscinelor private sau in resorturile de lux din strainatate. Zilele in care Inna aparea ca o floricica, in costum de baie, pe plajele din Romania s-au sfarsit. Artista a devenit extrem de zgarcita cu ce si cat arata publicului, in conditiile in care pielea ei dezgolita valoreaza zeci de mii de euro in paginile revistelor glossy.