Sanziana Buruiana, ravasita dupa un preludiu excitant in mare! S-a frecat de iubitul ei cu sanii pe afara. Sanziana Buruiana face ce face si ramane cu sanii ei imensi pe afara. Blonda le-a dus pe "Sanzi" si "Ana", asa cum si-a numit "bijuteriile", pe litoral pentru a le mai racori un pic. Si cum pe plaja nu a putut sta prea mult din cauza caldurii insuportabile, Sanziana si-a luat iubitul si a facut o baie rece care era sa o lase fara sutienul de la costumul de baie. Fosta colega de platou a lui Tonciu l-a "calarit" pe cel cu care isi petrece noptile fara sa fie jenata ca lumea o vede. Valurile i-au dat mari batai de cap fostei asistente TV si dupa o scurta balaceala, ea s-a lasat pagubasa si a incercat sa se urce pe o barca gonflabila, dar fara succes.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Leo de la Strehaia: "Cruduta nu e o parasuta, dar o excita banii!". Numele Danielei Crudu a aparut in dosarul de prostitutie al Andreei Marta. Asistenta TV a fost implicata in diverse scandaluri de-a lungul timpului, majoritatea cu tenta sexuala. Leo de la Strehaia a declarat cu mult timp in urma ca ar fi platit 10.000 de euro pentru a petrece o seara cu Daniela. Nici colegii sai de la emisiune nu o mai cred chiar atat de sfanta pe Cruduta si spun ca nu ii vor lua apararea in acest dosar. Desi pare ca are o relatie stabila cu fotbalistul Stelei, Mihai Costea, oamenii din jurul ei sustin ca Daniela nu este o fata atat de cuminte. Leo de la Strehaia a fost cel mai vehement in acest caz. "Daniela Crudu e o fata buna. E o fata pe care o excita banii. Nu as spune ca este o paraSuta, ci este o fata care vrea sa vada ca are mulTi bani si pe care-i place sa-i produca singura", a spus Leo pentru cei de la EVZ.

Rocsana Marcu, cu sfarcurile la vedere! Uite cat de sexy este in apele marii! Frumoasa bruneta a postat pe un site de socializare o fotografie foarte sexy, care i-a innebunit cei care au privit-o. Rocsana Marcu a pozat foarte senzual, iar timp ce se afla in mare. Maioul de dantela pe care l-a purtat la sedinta foto nu a reusit sa ii acopere sanii si formele generoase, iar rezultatul nu poate fi decat o desfatare pentru barbati.

Petrecerea de cununie a Lorei s-a incheiat cu o balaceala in piscina - Si-a lansat invitatii la apa. Luni seara, la piscina unui club exclusivist din Capitala a avut loc cununia civila a Lorei cu actorul de stand-up comedy Dan Badea. Dupa ce au spus "Da" si au semnat, pe marginea piscinei, certificatul care atesta casatoria lor, cei doi insuratei au dat startul unei petreceri nonconformiste, unde invitatii au dansat desculti si s-au batut cu perne. Ca sa incheie noaptea de pomina intr-un mod special, au renuntat la haine si la coafurile sic pentru a se arunca in bazin. Nici daca puneau la cale si pregateau in cel mai mic detaliu nunta lor, Lora si Dan Badea nu ar fi avut parte de o petrecere de cununie atat de neconventionala si de reusita. Cum s-a desfasurat la piscina unui club exclusivist, evenimentul a avut toate ingredientele necesare unei petreceri de succes. A fost emotia din timpul ceremoniei de cununie, cand mireasa a lacrimat usor alaturi de alte prietene, uralele de fericire ale mirilor dupa ce au fost declarati casatoriti si distractia pe cinste care a urmat. S-a ras, s-a dansat - incaltati, descaltati sau pe cuburi -, sufletul petrecerii fiind chiar soacra mare, mama lui Dan, care a spart gheata invitand-o la dans pe Lora, proaspata sa nora.

Producatorii show-ului negociaza intens cu ei - Nicoleta Luciu si Pavel Stratan la "Dansez pentru tine". Sezonul din toamna al competitiei "Dansez pentru tine" se anunta unul incendiar. Tratativele sunt in toi, iar variantele suna bine. Daca totul va decurge conform planului, printre cei care vor intra in "ringul viselor" se numara Nicoleta Luciu si Pavel Stratan. Nicoleta Luciu a fost deja in platoul emisiunii "Dansez pentru tine", dar numai in calitate de sustinator al surorii ei, Iuliana. A venit insa momentul ca ea sa fie cea care va intra in ring pentru a-si demonstra aptitudinile pentru dans. Potrivit informatiilor noastre, Nicoleta a avut o intalnire cu producatorii show-ului chiar inainte de a pleca in vacanta in Croatia. Atunci, se pare, s-a ridicat problema participarii ei la competitia din aceasta toamna si s-au discutat cateva aspecte ale contractului, urmand ca acesta sa fie definitivat dupa revenirea ei in tara. Cert este ca, desi nu mai are o colaborare stabila cu Pro TV-ul, probabilitatea cooptarii ei in echipa de la "Dansez pentru tine" este destul de mare. In acelasi stadiu se afla si discutiile cu prima vedeta-barbat luata in calcul pentru sezonul din toamna. Artistul moldovean Pavel Stratan este in topul listei producatorilor, motiv pentru care negocierile intre cele doua parti se poarta intens. Potrivit surselor noastre, si in cazul lui, sansele sa ajunga in "ringul viselor" in aceasta toamna sunt uriase.

Adrian Cristea face tot ce poate ca sa o uite pe Bianca Dragusanu! A dat iama in "gazarite" si a plecat cu una acasa. Weekend plin pentru Cristea. Proaspat despartit de iubita lui, Bianca Dragusanu, fotbalistul si-a facut bagajul si s-a mutat la Ploiesti, unde, in prezent, joaca pentru Petrolul. Desi surse din anturajul lui sustin ca a incercat sa remedieze situatia de cuplu cateva zile la rand, nereusita l-a impins la cealalta extrema, alegand, se pare, sa-si inece amarul la... agatat. Asa se faca ca, weekendul trecut, Cristea a iesit la club si, potrivit martorilor, nu a ratat ocazia de a-si imbratisa rand pe rand toate admiratoarele si cu precadere pe una anume. Desi viata de noapte de la Ploiesti nu e ca aceea de la Bucuresti, fotbalistul s-a simtit excelent, mai ales ca, spun sursele noastre, o "gazarita" focoasa, cu forme pline, i-a tinut de urat toata noaptea, iar bautura a curs neincetat la masa lor.