Fiica fostului ambasador al Romaniei in Venezuela, escorta de lux: "Fac sex total la 200 de lei". Cancan prezinta o poveste incredibila a carei protagonista e fiica fostului ambasador al Romaniei in Mexic si Venezuela de la inceputul anilor 2000, Gheorghe Stoica. Departe de viata elitista a diplomatiei, Bianca a facut cariera in cea mai veche meserie din lume, oferind placeri sexuale, pentru 200 de lei pe ora, la ea in apartament. Pretul creste la 100 de euro daca intalnirea e la hotel. Faptul ca are un copil nu o incomodeaza si spune ca face acest lucru pentru a-l creste.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Oana Zavoranu s-a logodit cu iubitul ei, Razvan Dumitrescu. Oana Zavoranu a anuntat pe pagina ei oficiala de Facebook ca s-a logodit cu Razvan, iubitul ei. Ea a facut acest anunt, iar platforma site-ului i-a permis, odata cu schimbarea statusului, sa apara pe wall-ul ei si un inel alaturi de fotografia lui Razvan. Postarea Oanei a primit zeci de like-uri si chiar prima urare de "Casa de piatra" de la o prietena apropiata. Oana Zavoranu si Razvan Dumitrescu sunt impreuna de mai bine de un an.

Stefan Stan, zapacit de Andreea Mantea! A intrat imbracat in apa dupa ea, a pipait-o si s-a holbat in sanii ei. Castigatorul concursului "Vocea Romaniei", Stefan Stan, a avut placerea de a petrece o dupa-amiaza la mare alaturi de frumoasa Andreea Mantea. Cei doi au profitat din plin de vremea de afara si s-au cunoscut mai bine, discutand relaxati pe plaja. Apoi s-au jucat in valurile marii sub privirile turistilor si au fost foarte familiari unul cu celalalt - atat de familiari incat Stefan Stan a purtat-o in bratele sale pe Andreea in timp ce se aflau in apa si chiar a intrat imbracat. Castigatorul trofeului "Vocea Romaniei" s-a harjonit cu Andreea si a atins-o pe tot parcursul acestui moment tandru, iar la final a facut o fotografie alaturi de ea si de alte doua admiratoare. Se pare ca frumusetea prezentatoarei emisiunii Cancan TV de la Kanal D l-a cam zapacit pe Stefan Stan, mai ales ca aceasta are un trup ca de sirena, iar privirile lui probabil s-au oprit si asupra sanilor ei.

Proaspat divortata, Roxana Ionescu refuza sa faca reprosuri la adresa fostului sot: "N-am avut un nebun la usa". In doar cateva saptamani, viata Roxanei Ionescu s-a schimbat radical. A divortat, a schimbat macazul pe plan profesional si, in mod atipic pentru showbizul romanesc, a pastrat o relatie amiabila cu fostul sot, chiar daca acesta a tradat-o inca de la inceputul casniciei cu sora nasei lor de cununie. "Am demonstrat ca se poate sa te desparti fara scandal si fara sa afle toata lumea. Eu si Laurentiu inca vorbim la telefon, nu ne-am certat pana acum si nici nu ne vom certa. O sa vedeti. Intre noi nu s-a intamplat nimic grav, eu n-am avut un nebun la usa, nu au existat certuri sau batai. Noi n-am avut nicio zi in care sa stam certati in timpul relatiei", a povestit prezentatoarea TV pentru Cancan. Cum ruptura in cuplu s-a petrecut cu mult timp inaintea divortului propriu-zis, Roxana s-a resemnat, iar acum se concentreaza pe proiectele profesionale.

Nu e usor sa fii mama si sotie.Luminita isi cara cu greu bustul si bagajele. Cantareata Luminita Anghel s-a relaxat pentru cateva zile cu familia intr-o vacanta de vis. Dar cum orice lucru frumos are si un sfarsit, solista a fost nevoita si sa se intoarca acasa. Plecata cu sotul, Silviu Dimitriade, si cei trei copii ai ei, Mariuca, David si Nicholas, Luminita si-a burdusit portbagajul masinei cu o groaza de valize si sacose. La descarcarea lor a fost nevoie de un adevarat comandament de urgenta, a carui sefa a fost chiar ea. Cu toate ca misiunea a fost ingreunata de kilogramele in plus luate dupa nasterea micutului Nicholas si de bustul impresionant datorat perioadei de alaptare, Luminita s-a descurcat onorabil, ajutata fiind si de membrii familiei sale. Intreaga desfasurare a evenimentului a fost fotografiata de paparazzii revistei Spy.