Tsunami la strand: Sanii Simonei Senzual au facut ravagii in piscina. O blonda, o pereche de sani, un fund apetisant, un barbat tatuat aproape din cap pana-n picioare si jocuri erotice in apa, toate acestea au facut deliciul celor care s-au aflat la sfarsitul saptamanii trecute pe un strand din cartierul bucurestean Drumul Taberei cunoscut ca "Trei ligheane". Protagonistii au fost nimeni altii decat Simona Sensual si Nicu Maharu, eternul ei iubit, cei doi fiind la un pas de a reedita scena de sex pe care au avut-o anul trecut in public.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

"Viespea" lui Ogica are un hobby: sa-si fotografieze sanii! Vezi aici ce poze traznet si-a tras! Casandra, sotia lui Ogica, adora sa-si fotografieze sanii fermi si binecunoscuta talie de "viespe". Tanara sotie a Lotomanului a postat pe contul ei de Facebook cateva fotografii, pe care si le-a facut singura la sani. Casandra a pozat atat intr-un sutien roz, cat si intr-unul verde. Tu care crezi ca este cea mai reusita fotografie?

Uite cum arata Adela Popescu in costum de baie! "Caldura m-a ingenuncheat". Adela Popescu s-a lasat fotografiata pe plaja in costum de baie, intr-o ipostaza indrazneata care a aprins imaginatia fanilor ei. "M-a ingenuncheat... Caldura m-a ingenuncheat", a scris Adela in dreptul fotografiei sale. Poza de pe Facebook a strans imediat peste 1.700 de like-uri de la fani si prieteni. "Stiu cum e. Cu totii murim de cald,insa tu stai acolo,in apa ca sa te mai rocoresti,si sa nu ti se faca rau", a glumit un fan.

Nicoleta Luciu si-a facut de cap in Croatia in lipsa lui Zsolt: "Am facut topless pe iaht si toata lumea se oprea sa ma vada". Nicoleta Luciu a dezvaluit ca a facut topless doar in zilele in care sotul ei, Zsolt, a fost plecat la Bucuresti, iar ea a ramas in vacanta doar cu copiii si niste prietene. Nicoleta Luciu s-a intors din vacanta mai bronzata ca niciodata. "A fost super tare pentru ca o luna jumate am putut sa fac ce vrea, pana si topless. Am iesit pe strada cum am vrut, nimeni nu s-a uitat dupa mine pe strada. Ne-am relaxat, ne-am balpcit, am facut toate lucrurile care ne-au trecut prin cap. De trei ani mergem in Croatia in vacanta. Anul asta a fost mai frumos fiindca au fost copiii cu noi. Cand Zsolt a trebuit sa plece in Bucuresti, mi-am adus niste prietene si ne-am facut de cap. Toata lumea trecea prin fata iahtului sa ne vada, faceam topless. Cine ne vedea in zilele alea ii mergea bine", a spus Nicoleta, la Povestiri Adevarate.

Anda Adam a dat in mintea copiilor! Oare Victor Slav stie ca o arde prin parcul de distractie cu un alt baiat? Anda Adam si-a petrecut timpul in aceasta dupa-amiaza intr-un parc de copii alaturi de un amic de-al ei. Cei doi s-au dat pe balasoar si s-au distrat ca niste copii de 10 ani. Cu siguranta aceasta escapada a fost spontana, fiindca Anda Adam nu era echipata corespunzator pentru o astfel de aventura. "Mor de ras !!! Having fun !!! Yupppiii !!!", a scris ea pe Facebook.