Taylor Momsen s-a dezlantuit in concertul de la Buenos Aires. Orgie lesbi pe scena. Tanara vedeta americana Taylor Momsen a facut un show incendiar la Buenos Aires, in Argentina. S-a dezbracat pe scena, dupa care le-a lasat in sanii goi si in tanga pe doua admiratoare. Totul s-a transformat intr-o orgie lesbi, cantareata pipaindu-le si muscandu-le de sfarcuri pe admiratoarele ei, care erau in extaz. Cantareata si actrita americana Taylor Momsen, cunoscuta telespectatorilor romani din serialul de mare succes "Gossip Girl", a transformat concertul rock pe care l-a sustinut la Buenos Aires intr-un show erotic. Nici bine nu a inceput sa cante ca blonda, in varsta de 19 ani, si-a dat jos tricoul, lasandu-si la vedere sanii acoperiti pe sfarcuri cu banda adeziva de culoare neagra. Apoi a luat pe scena doua tinere spectatoare pe care a inceput sa le dezbrace. Le-a lasat la bustul gol si doar in tanga.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Bianca Dragusanu, distrusa de curele de slabire?! A ajuns de urgenta la Floreasca in stare foarte grava. Ultimele evenimente din viata amoroasa a Biancai Dragusanu, dar si dietele si-au pus se pare amprenta pe sanatatea roscatei. Luni seara, dupa ora 23.00, Bianca Dragusanu a ajuns pe propriile picioae la Urgenta, la spitalul Floreasca. Era insotita de doua prietene, iar suferinta ei parea una destul de serioasa. Bianca s-a asezat initial pe o banca, asteptand sa fie consultata, apoi chiar intr-un scaun cu rotile. Oricum, roscata a beneficiat din plin de atentia doctorilor, care au avut grija sa primeasca cele mai bune ingrijiri. Se pare ca, de data aceasta, n-a mai fost vorba doar de deja cunoscutele anemii ale Biancai, ci si de o toxiinfectie alimentara, ceea ce ar arata si ca Bianca mai si mananca din cand in cand, chiar daca nu mereu ce trebuie. Ea a mancat doar salata de vinete si asta i-ar fi provocat infectia.

S-a spart in figuri in apa! Uite-l pe Pepe ce senzual danseaza pe "Ai se eu te pego"! Pepe s-a dat in spectacol la emisiunea "Serviti, va rog!" de la Pro TV. Alaturi de colegul sau de emisiune, Bobo, Pepe a reusit sa fuga de cel care are grija de concurentii de la emisiune, Nea Marin. Cu o barca, cei doi au trecut Dunarea. "Pe cuvantul meu, ii ziceam lui Pepe astazi, nu e nimeni la 3 kilometri de noi si imi e frica sa ma bag cu capul la fund, mi-e frica ca dupa aia m-a luat imediat, nu stii de unde apare", a spus Bobo si a trecut la dans cu Pepe, pe "Ai se eu te pego" si "Balada Boa".

O vedeta din Romania isi arata vanataile de care e plina pe tot corpul! Afla cine e si ce i s-a intamplat! Se spune, ironic, ca vanataile sunt semne de buna-purtare, dar in cazul blondei noastre ele reprezinta cu totul altceva. Una dintre concurentele la emisiunea "Serviti, va rog!" a avut de furca pentru a indeplini toate sarcinile ce i s-au pus in carca. Iar unele dintre ele s-au dovedit prea grele pentru ea. Roxana Ionescu s-a umplut de vanatai, dupa antrenamentele la circ, pentru ca numarul ei presupunea sa fie sirena intr-un bol gigantic, plin cu apa. "Antrenoarea a fost foarte ok, mi-a zis ia-ti costumul de baie, schimba-te si treci in bazin. A inceput sa imi arate niste exercitii foarte grele, iar eu am fost foarte incantata. Am uitat ca nu stiu sa inot, am uitat ca nu m-am aruncat in viata mea intr-o piscina, dar am zis, bai, nu trebuie sa ma fac de ras. Dovada? Am peste tot vanatai", a spus blonda.

Oana Lis, la un pas de moarte! Vezi prin ce a trecut cand era la piscina! Oana Lis nu se da in laturi sa isi etaleze formele in costum de baie, chiar daca nu e tocmai silfida. Totusi, cand intra in apa, are grija sa fie supravegheata. Oana Lis a avut parte de un incident mai putin fericit, in urma cu cativa ani, asa ca a ramas cu o frica enorma de apa. "Eram la o piscina. Mi s-au agatat hainele de un colt, am cazut si era sa mor inecata. M-a ajutat cineva si de atunci intru in apa doar insotita", a povestit sotia lui Viorel Lis la Stirile Kanal D. De altfel, Viorel e cel care vine mereu alaturi de ea in apa, fie ca e vorba de mare sau piscina, si o ajuta sa isi mentina echilibrul pe salteaua de plastic. Sotii Lis au marturisit ca sunt destul de cheltuitori si dau pe un weekend la mare, in Romania, peste 20 de milioane de lei vechi.