Ce buna e "bisexuala lui Johnny Depp"! Uite-o pe Amber Heard in toate pozitiile pe care ti le-ai imaginat! Frumoasa, blonda, sexy si cu o silueta de viespe: Amber Heard (26 de ani) are toate atuurile pentru a suci mintile oricarui barbat, inclusiv pe ale lui Johnny Depp. Actrita bisexuala, despre care se spune ca ar fi cauzat despartirea dintre Depp si Vanessa Paradis, a pozat in ipostaze senzuale pe plaja pentru o noua campanie a brand-ului Guess. Fotografiile realizate de celebra Ellen von Unwerth demonstreaza ceea ce intuiam deja: Amber e noua aparitie senzationala de la Hollywood si trebuie sa fim cu ochii pe ea, scrie Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Loredana Groza, cu sfarcurile-n vant la Saint Tropez. Are 42 de ani si n-are nici o jena sa se imbrace sexy, cu rochite sau bluzite transparente. Loredana Groza stie sa-si puna in evidenta silueta, iar cand vine vorba despre vestimentatiile pregatite pentru show, isi lasa fanii cu gura cascata. Zilele trecute, cantareata a facut furori la Saint Tropez, unde a fost invitata sa sustina un concert pe o plaja de fite, "Nikki Beach". Imbracata intr-o rochie bej, scurta si putin transparenta ce ii scotea in evidenta sanii "obraznici", Loredana a dat o fuga pe plaja pentru a "testa" scena pe care va canta, relateaza Click.

Poze in premiera cu Cristina, femeia care a dat nastere asistentei tv - Sexy mama lu' Pamfile! Chiar daca a fost crescuta de o alta femeie, Madalina Pamfile a avut mereu doar cuvinte de lauda la adresa celei care i-a dat nastere. Asistenta TV o descria pe mama ei ca fiind extrem de frumoasa, insa nimeni nu-si inchipuia ca femeia este o adevarata "bomba sexy". La cei 35 de ani, Cristina Pamfile poate trece cu usurinta drept sora Madalinei. Ieri, paparazzii CANCAN au fotografiat-o in premiera pe Cristina, cea care a adus-o pe lume pe Madalina Pamfile. Femeia in varsta de 35 de ani a venit din Italia pentru a-si petrece vacanta cu fiica ei, pe care o vede destul de rar, relateaza Cancan.

Liviu Varciu catre Andreea Mantea: ''Te...'' In joaca sau nu, Liviu Varciu i-a spus Andreei Mantea ca o iubeste. Totul s-a petrecut in fata camerelor de filmat, in timpul emisiunii ''Kanal D e la Mare cautare''. Dupa ce a inhalat heliu dintr-un balon, prezentatorul show-ului ''Roata norocului'' a inceput sa faca declaratii de dragoste cu vocea subtiata, starnind hohote de ras si aplauze frenetice. ''Te iubesc!'', i-a spus Liviu Varciu teatral si cu vocea pitigaiata Andreei Mantea, care isi stapanea cu greu rasul, scrie Libertatea.

Reactia dementiala a lui Romica Tociu despre sexul pe plaja: "Radu Mazare mi-a dat un SMS sa ma felicite"- Sotia lui e mandra de el pana peste cap. Ca orice barbat, Romica Tociu s-a mandrit cu performantele sale, chiar din momentul in care a fost surprins in momentele intime. A adaugat si umor, asa cum ii sta bine unui comediant. "Pana la urma urmei ce am facut? Nu am facut nimic rau nimanui. Copiii mi-i cresc, am grija de ei, ii iubesc. Nu am avut discutii acasa pentru ca am grija de familie. Nicoleta nu mi-a spus nimic, are probleme mai importante, afaceri. Asta este viata mea si stiu sa o traiesc! In schimb, Radu Mazare mi-a dat un sms sa ma felicite dupa ce a vazut pozele", a spus Romica pentru Click. Integral in Cancan.

EBA probeaza de zor rochii de mireasa. EBA si Bogdan Ionescu, care si-au fixat casatoria pentru luna viitoare, au demarat pregatirile de nunta in urma cu cateva saptamani. Dupa ce si-au ales biserica in care se vor cununa si restaurantul in care va avea loc petrecerea, fiica presedintelui si viitorul ei sot au fost la Paris, ca sa-siia verighete. Au optat pentru o pereche de bijuterii din aur alb, cu diamante, pe al caror interior au scris un mesaj de dragoste, informeaza Libertatea.