Simona Sensual s-a dus topless la piscina sa se racoreasca si cauta barbatul perfect. Simona Sensual face ce face si o data la cateva luni se desparte de Nicu Maharu, iubitul ei, acest lucru intamplandu-se din nou in urma cu cateva zile. Cum s-a vazut o femeie libera, blonda s-a dus la piscina ca sa se relaxeze, dar si pentru a scapa de caldura, iar la scurt timp dupa ce a intrat in apa si-a infipt un pahar rece intre sani. Si sfarcurile i-au inghetat pe loc! In timp ce se balacea in apa, s-a gandit ce ar trebui sa aiba un barbat care sa ia locul paharului: doar 1 milion de euro in cont, printre altele. "Vreau un iubit frumos, bogat si dotat, daca are aceste calitati ii fac un masaj in apa de nu o sa stie cum il cheama. Nu sunt foarte pretentioasa, sa aiba doar 1 milion de euro in cont si ne vom intelege perfect. Bineinteles ca nu doar banii sunt suficienti pentru a ma cuceri, dar trebuie sa fie un punct de plecare", a declarat Simona Sensuala in timp ce sorbea cu paiul din paharul pe care si-l pusese intre sani. Iar sfarcurile i se intarisera in asa hal incat barbatii care se aflau prin preajma se uitau cu pofta la dotarile blondei. "E paharul rece, a incercat sa explice Sensuala motivul pentru care i s-au intarit sfarcurile, dupa care a inceput sa inoate prin bazin, evident fara sutien, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Inna s-a facut de ras! Imaginea care te va soca! E in voga. Cere zeci de mii de euro pentru un concert in tara. Se plimba cu o masina de fite, pe care a dat alte zeci de mii de euro. Dar cand vine vorba sa isi cumpere o noua placuta de inmatriculare, Inna se zgarceste, se pare, la bani. Doar 20 de lei. Atat costa sa iti scoti de la Politie o noua placuta de inmatriculare, in cazul in care ai pierdu- t-o. Nu iei amenda si nu "te leaga" nimeni daca te duci sa remediezi situatia. In schimb, risti sa ramai fara talon si sa mai si platesti o amenda frumusica daca circuli cu numere de inmatriculare contrafacute, printre care si cele scrise de mana, pe carton, asa cum are Inna la masina ei. Se pare ca solista, care este una dintre cele mai cautate cantarete de la noi, nu stie aceste lucruri, caci altfel nu ne explicam de ce masina ei nu are o placuta de inmatriculare ca lumea, anunta Libertatea.

Monica Birladeanu, singura si disponibila! Cele mai fierbinti fotografii cu actrita, dupa despartirea de Bobby Paunescu. Bobby Paunescu si Monica Birladeanu au pus punct unei relatii de circa un deceniu, insa cel mai "pagubit" pare a fi omul de afaceri, daca privim fotografiile de mai jos. Monica a pozat de-a lungul timpului pentru mai multe publicatii mondene de la noi, iar pictorialele ei au impus un anumit standard in domeniu. Va prezentam in continuare o selectie a celor mai sexy fotografii cu Monica Birladeanu, care la 33 de ani inca mai are multe de aratat romanilor, informeaza Click.

Atentie, e mai hot decat pare! Adela Popescu a facut furori cu sfarcurile la vedere in Vama Veche. Adela Popescu a postat pe un site de socializare o fotografie in care le arata fanilor sai mai mult decat si-ar fi dorit. Imaginea de fata cuminte a Adelei Popescu este distorsionata din cand in cand de cate o aparitie mai sexy. Zilele trecute, Adela si-a surprins fanii cu o tinuta extrem de sexy la Premiile Romanian Top Hit. Acum si-a postat pe pagina oficiala de Facebook o fotografie in care poarta un tricou, dar in care se observa foarte bine ca nu poarta sutien. "Salutari din vechea mea vama...", le-a transmis Adela fanilor sai langa imaginea care cu siguranta a incins imaginatia tuturor barbatilor. Fotografia a primit peste 3.400 de like-uri si zeci de comentarii. Una dintre admiratoare a remarcat lipsa unui articol vestimentar esential si a intrebat-o pe Adela "Unde e sutienul?", scrie Cancan.

Bomba sexy la apa! Cu fundul ala, sigur nu se ineaca! O recunosti? E super sexy, tanara, libera si in vacanta. Se distreaza la mare, iar pentru a incanta privirile fanilor ei, bruneta a pus si o fotografie extrem de apetisanta pe Facebook. Madalina Pamfile, pentru ca despre ea e vorba, se relaxeaza pe litoral. Bruneta care tocmai ce a absolvit liceul arata beton. Are un fund de zile mari, care cu siguranta atrage privirile barbatilor de pe plaja si invidia femeilor care stau la soare pe langa ea. Ce sa-i faci? E tanara, sexy, slaba si in forma, anunta Libertatea.