​Uite ce fund ferm si bombat are Nicoleta Luciu dupa nasterea tripletilor! Iti vine sa crezi ca are 92 de centimetri la fese? Vedeta, mama de tripleti, a ajuns la dimensiuni aproape perfecte dupa luni intregi de diete, sport si vizite la saloanele de cosmetica. Insa Nicoleta nu va renunta la regim pentru a-si pastra formele perfecte. Roxana Ciuhulescu a masurat-o pe Nicoleta din cap pana-n picioare. La bust, Nicoleta are 97 cm, iar la solduri/fese are 92 cm. "La talie mai avem de lucrat putin, dar in rest e OK. Dar sa stii ca inainte aveam 98 de centimetri aici la bust si 94 cm peste fund. Talia e un pic mai mare", a spus Nicoleta la Povestiri Adevarate. Nicoleta a renuntat de doua luni la carne si la lactate. Acum mananca numai peste si este multumita de silueta ei. Ea nu ia in seama nutritionistii care au pus-o la colt, spunand ca este prea slaba si ca meniul ei nu e bogat, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Pamfile nu sufera dupa plecarea de la Capatos! S-a pozat aproape goala la malul marii. Madalina Pamfile, fosta asistenta a lui Capatos, isi face de cap pe litoralul romanesc, unde nu omite sa se pozeze in valurile marii. Se pare ca dupa concedierea de la Un Show Pacatos, Madalina Pamdile nu a ramas cu lacrimi in ochi, ci cu zambetul pe buze. Aflata la mare, bruneta s-a fotografiat in cele mai incitante pozitii pe plaja, anunta Click.

Uau, ce decolteu! Roxana Ciuhulescu, asa cum nu ai mai vazut-o. Roxana Ciuhulescu, una dintre cele mai sexy femei din Romania, este celebra pentru picioarele ei lungi, dar de cele mai multe ori oamenii o vad pe frumoasa pezentatoare a emisiunii ProMotor, in costumatii sport. De data aceasta, insa,o imagine a Roxanei care a fost postata pe Facebook, o arata mai sexy ca niciodata. O fotografie cu Roxana Ciuhulescu a fost postata de catre creatoarea de moda Mihaela Drafta pe pagina sa de Facebook, frumoasa blonda purtand o rochie foarte sexy si eleganta a designerului. Rochia pe care o poarta frumoasa blonda are un decoletu adanc si o crapatura ce lasa la vedere un celebru picior. Si pentru a fi totusi o poza in stilul Roxanei ea sta pe o bicicleta si are manusi de piele, informeaza Libertatea.

Silviu Prigoana are inregistrari compromitatoare cu sotia lui? Adriana Bahmuteanu: "E posibil sa fi avut prin casa tot felul de camere de supraveghere". Adriana nu stie despre ce inregistrari sau dovezi impotriva ei ar putea fi vorba, insa ea nu vrea ca sotul ei sa expuna lucruri care ar trebui sa ramana in familie. Intrebata ce dovezi sau inregistrari ar avea Prigoana in privinta ei, Bahmu nu a stiut sa dea prea multe detalii. "Nu m-am gandit la asta, dar am aflat si eu de la colegii din presa, dar nu cred ca este ceva compromitator, asa cum s-a spus. Pentru ca omul in casa lui sta cum vrea, da? Poate mai nemachiat, mai nearanjat... Important este ca lucrurile astea sa ramana in familie, nu sa fie expuse in public. E posibil sa fi avut prin casa tot felul de camere de supraveghere. Nu stiu... oam inceput sa ma linistesc, copiii sunt in siguranta, se joaca in curte", a marturisit Adriana Bahmuteanu la Stirile Kanal D, scrie Cancan.

Laura Cosoi i-a speriat pe fani cat de slaba a ajuns! Laura Cosoi se distreaza de minune la filmarile pentru emisiunea "Vis de femeie". Fosta iubita a lui Smiley calatoreste foarte mult in aceasta perioada si profita de fiecare moment liber pe care il are. Astazi, blonda s-a relaxat in razele soarelui, dar nu a uitat sa-si tina fanii la curent cu activitatile de zi cu zi. Astfel, ea si-a postat pe o retea de socializare o fotografie in care apare in costum de baie, pe "o barca". Afisand un trup extrem de subtire, Laura a reusit sa stranga zeci de sfaturi din partea prietenilor virtuali, care o indeamna sa mai puna neaparat cateva kilograme. "Nu e ok deloc sa arati in halul asta. Esti foarte frumoasa, DAR MULT, MULT prea SLABA....O sa ai probleme de sanatate grave daca nu mananci sanatos si echilibrat. Incearca sa revii la forma "initiala", o indeamna o tanara din Piatra Neamt, anunta Click.