Sexy mama lu' Pamfile a aratat tot ce are mai frumos! Si-a pozat sanii goi in oglinda ca sa innebuneasca "macaronarii"! La 35 de ani, Cristina Pamfile este o adevarata "bomba sexy" . Mama fostei asistente tv, Madalina Pamfile, are silicoane, buzele marite si un tatuaj asemanator cu al fiicei sale. Aceasta locuieste in Italia si este maritata cu un prosper om de afaceri din "Cizma". Saptamana trecuta, paparazzii CANCAN au fotografiat-o in premiera pe fiinta care i-a dat viata Madalinei Pamfile. Femeia in varsta de 35 de ani venise din Italia, acolo unde locuieste, pentru a-si petrece vacanta cu fiica ei, pe care o vede doar vara si iarna. Cele doua seamana izbitor si pot fi considerate cu usurinta ca fiind surori, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Vica lui Piturca, cu chiloteii la vedere in plina strada. Fosta amanta a lui Piturca a oferit o imagine fierbinte trecatorilor din Zona Aviatorilor, cand vantul i-a pus rochia in cap. La 36 de ani, Vica Blochina arata si se poarta ca o tinerica! Fosta amanta a lui Piturca, mama unui baietel in varsta de cinci anisori, ii face concurenta la vestimentatie prietenei sale bune, Bianca Dragusanu. Zilele trecute, cele doua au iesit sa cineze la restaurantul City Grill din zona Aviatorilor. Vica a atras toate privirile trecatorilor fiind imbracata intr-o rochita foarte scurta de culoare gri si cu pantofi corai. Cum vantul sufla ceva mai tare in acea zi, nu putin a lipsit pana cand Vica s-a trezit cu rochita in cap, anunta Click.

Pamela de Romania a suportat zeci de injectii pentru a-si mari buzele! Are interzis la sex oral pentru o saptamana. Simona Trasca isi mareste buzele periodic, iar chinul de a suporta cele cateva zeci de intepaturi nu o mai sperie. Blonda a facut o vizita la cabinetul medicului estetician, de unde a plecat mai mult decat satisfacuta: cu un bot mare si frumos. Asezata pe masa din cabinetul esteticianului Raluca Iliescu, Simona Trasca a suportat intai o anestezie in gingie, pentru ca zona bucala sa-i amorteasca: "nici nu mai stiu cate intepaturi mi-a facut, fara numar, in orice caz. Sunt multumita, am un bot mare si frumos. Timp de sapte zile, nu am voie sa ma sarut, sa merg la dentist sau la solar, dar nu am un iubit. Culmea, data trecuta cand mi-am marit buzele chiar mi-am gasit un iubit, asa ca poate da norocul peste mine si de data asta" a povestit Simona, pentru Cancan.

Tonciu si Mitea au facut sex intr-un hotel de cinci stele. S-au certat ca la usa cortului cu agentia de turism care le-a anulat rezervarile pentru Antalya, dar, pe ultima suta de metri, Andreea Tonciu si Nicolae Mitea au gasit vacanta mult visata! Si daca, initial, isi stabilisera un buget de 1.500 de euro pentru acest sejur, cei doi au dublat suma ca sa se rasfete la cel mai fitos hotel din Antalya, Adam si Eva. Ca sa-si trateze iubita ca la carte, fotbalistul Nicolae Mitea (27 de ani) a dus-o pe Andreea Tonciu (26 de ani) in Antalya, unde bruneta se "prajeste" pe plajele de fite si incinge imaginatia tuturor "masculilor" din preajma cu costumele ei de baie extrem de sexy. Daca, initial, cei doi isi vedeau vacanta compromisa pentru ca nu au reusit sa se puna de acord cu agentia de turism la care au apelat, iata ca au gasit alta care i-a trimis la cel mai tare hotel din Antalya, Adam si Eva, locatie de cinci stele, care a dat-o pe spate pe Andreea. Pentru acest sejur de sapte zile, Mitea a scos din buzunar 3.000 de euro, anunta Click.

Printul Harry si Pippa Middleton se iubesc in secret! Desi printul Harry si Pippa Middleton au negat mult timp zvonurile conform carora ar forma un cuplu, presa internationala a aflat ca ei au inceput o relatie de dragoste. Anul trecut, dupa nunta regala ce a avut loc in luna aprilie, cand printul William si Kate Middleton si-au unit destinele, toata lumea vuia ca Harry si Pippa, fratele si respectiv sora celor doi insuratei, vor forma un cuplu. Presa se baza si pe imaginile surprinse de fotografi in timpul nuntii, in care Harry o sorbea din priviri pe Pippa, cea care a facut furori in presa cu posteriorul sau. Jurnalistii scriau vara trecuta ca si Harry a fost fascinat de aceasta si ca s-a indragostit de sora cumnatei sale, informeaza Libertatea.