Videoclipul in care apare Radu Mazare, lansat in 40 de tari. Dupa lansarea cu surle si trambite in Romania a videoclipului "Love 2 Party" in care apare primarul Constantei, Radu Mazare, urmeaza si lansarea internationala a acestuia. Asadar, sambata, in cadrul evenimentului FTV Party care va avea loc la Mamaia, videoclipul va fi proiectat pe un ecran gigant, iar Celia si Costi Ionita vor fi prezenti pe scena pentru a inaugura momentul. Si asta nu e tot! Acesta va fi difuzat in paralel in 40 de tari, in acelasi timp. Melodia are toate sansele sa devina imnul petrecerilor FTV, avand in vedere faptul ca si melodia Champagne, pe care a compus-o tot Costi Ionita, a fost aleasa imnul petrecerilor FTV in 2011, anunta Click.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ea e sexy-vedeta care si-a pierdut virginitatea inainte sa implineasca 16 ani, a nascut la 17 ani si s-a casatorit in acelasi an. Vedetele pe care le vedem pe micile ecrane si despre care stim informatii in ziare si pe site-uri ascund, de multe ori, povesti interesante de viata. Invitata in emisiunea Libertatea TV, cu Razvan Dinu, Simona Trasca a marturisit ca a facut pentru prima data sex inainte sa implineasca 16 ani. Peste doar un an si ceva, pe cand avea 17 ani, Simona a dat nastere unui baiat si tot in anul acela s-a casatorit. A ramas 5 ani alaturi de primul barbat din viata ei, insa, ulterior, a divortat, desi il iubea in continuare. "Am divortat, desi il iubeam. S-au adunat in capul meu si am zis eu, gata. Cred ca m-a inselat fara numar", a povestit Simona Trasca, informeaza Libertatea.

Ada Condeescu a iesit in chilotei sa ii bucure pe bulgari! Uite ce sexy e! Una dintre actritele rasfatate ale filmelor de top din Romania a ales Bulgaria pentru vacanta de vara. Departe de Mamaia autohtona si galagia de la noi, Ada Condeescu s-a bronzat pe litoralul bulgaresc, ba chiar a participat si la o sedinta foto. Totul s-a transformat in ceva foarte fierbinte, pentru ca actrita nu purta decat o camasa alba transparenta, dar si chilotei cu imprimeu animal print. Normal, purta ochelari de soare, de nelipsit in perioada aceasta. Ada si-a postat fotografiile sexy pe Facebook, pentru ca toata lumea sa vada ce in forma este, scrie Cancan.

Aceasta este cea mai scandaloasa fotografie realizata vreodata de o cantareata! Cantareata Azealia Banks a creat o serie mare de controverse dupa ce a postat intr-o ipostaza jenanta pe coperta revistei "Dazed & Confused". Fotografia o infatisaza pe artista britanica fumand dintr-un trabuc acoperit cu un prezervativ. Imaginea e insotita si de un titlu iesit din comun: "Azealia Banks Blows Up" Se pare ca numarul din septembrie, ca despre el vorbim, a fost deja interzis in sapte tari, lucru care realizatorii revistei nu si-l pot explica. "Azealiei i-a placut coperta, i s-a parut funny si ca i se potriveste, pentru ca este ea insasi o femeie puternica si provocatoare. Stiam ca imaginea va crea controverse, dar nu atat de mari. E ciudat ca intr-o lume in care imagini extreme din toate punctele de vedere sunt foarte usor accesibile, iar imaginea unei femei care pozeaza cu un obiect folosit pentru a face sex protejat este atat de blamata" a declarat Rod Stanley, editorul revistei Dazed & Confused, anunta Click.

Alexandra Badoi, mai sexy ca Lady Gaga! Vedeta Antena 1 si cantareata de muzica trance Alexandra Badoi a surclasat topmodele si cantarete, considerate sex simboluri in showbizul mondial, in topul "FHM Cele mai sexy 100" de anul acesta, publicat in numarul de iulie-august 2012 al revistei "FHM Romania". Cuceriti de frumusetea, sarmul si naturaletea frumoasei oltence, o prezenta misterioasa si destul de rara in revistele pentru barbati, cititorii "FHM Romania" au votat-o pentru prima oara anul acesta pe Alexandra. Iar voturile nu au fost deloc putine din moment ce ea a ajuns direct pe locul 64 in top, devansand astfel nume grele precum Lady Gaga, Kylie Minogue, Freida Pinto, Eva Mendes, Valentina Pelinel, Raluca Lazarut, Kate Middleton ori noua iubita a lui Johnny Depp, Amber Heard, informeaza Libertatea.