Indragostiti de Romania! Lady Gaga si Jon Bon Jovi ne promoveaza la greu pe internet. Bon Jovi si Lady Gaga, doi dintre artistii internationali de calibru care au sustinut concerte la Bucuresti, au fost atat de impresionati de tara noastra, incat s-au decis sa ne faca reclama pe internet. Lady Gaga a parasit vineri Romania, dupa concertul sustinut joi seara in Piata Constitutiei, dar se pare ca a ramas cu gandul la tara noastra. Artista a postat pe canalul sau oficial, de pe site-ul youtube.com, un material video, vizualizat de 95.000 de oameni, in care arata faptul ca a fost impresionata de capitala Romaniei. In cele trei minute de secvente din Bucuresti, prezentate sub titlul "Fozzi and me in "Little Paris" ("Eu si Fozzi - cainele artistei - in "micul Paris"), Gaga le prezinta fanilor imagini din parcul Herastrau, acolo unde s-a plimbat si a mancat popcorn, dar si de la Aeroportul Otopeni, unde s-a distrat plimbandu- se in caruciorul de bagaje, scrie Libertatea.ro

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

"Casnica" de la MasterChef a facut show la o petrecere de "burlacite". A dansat toata noaptea provocator si s-a tinut de sotii cu un penis gonflabil. La sfarsitul saptamanii trecute, Jacqueline Tudor Niculae a organizat o petrecere de 'burlacite", inainte nuntii, programata saptamina viitoare. Party-ul a avut loc intr-un club de fite din Capitala, iar la acest eveniment au participat mai multe fete cunoscute din high-life-ul bucurestean, printre care si "Casnica" de la MasterChef sau fata lui Madalin Voicu. Petrecerea organizata de Jacqueline, fosta prezentatoare a unei emisiuni de stil la B1TV, in prezent actionara a unui cunoscut restaurant din zona Herestrau, a avut tematica sexuala. Fiecare invitata a fost "inarmata" cu cate un fluier in forma de penis, iar in frapiera cu gheata a tronat la loc de cinste, de asemenea, un penis gonflabil, pe care fiecare fata prezenta a scris cate o dedicatie pentru viitoarea mireasa, scrie Cancan.

Michel Telo, pazit de 5 "gorile" la Mamaia! Michel Telo a concertat, aseara, in clubul Princess din Mamaia, unde nu mai era loc sa arunci un ac, biletele fiind de mult epuizate. Celebra melodie "Ai si Eu Te Pego" a rasunat si la Mamaia. "Nu mi-am imaginat ca muzica mea sa prinda aici. Am primit mesaje pe Facebook de la fanii din Romania, carora le multumesc si le transmit multa dragoste", a spus Michel. Telo a venit in Romania impreuna cu 25 de persoane (20 de instrumentisti si 5 oameni din staff), scrie Click.

"J.Lo ma insala cu Enrique Iglesias!" spune Casper, iubitul celebrei cantarete. Relatia dintre frumoasa Jennifer Lopez (43 de ani) si iubitul ei, dansatorul Casper Smart (25 de ani), pare ca e pe butuci. Si asta, pentru ca diva s-a saturat de geloziile actualului ei partener, care o acuza ca il insala cu celebrul cantaret Enrique Iglesias (37 de ani). Revista americana National Enquirer a dezvaluit ca prietenia dintre Jennifer Lopez si Enrique Iglesias, care se afla impreuna in turneul "Dance Again World Tour", nu este vazuta deloc cu ochi buni de iubitul artistei, dansatorul Casper Smart. Acesta a iscat o gramada de certuri in culisele concertelor, fiind deranjat de faptul ca J.Lo si Enrique sunt extrem de apropiati si flirteaza de cate ori au ocazia, scrie Libertatea.ro

Si-a gasit perechea potrivita! Gigel Frone a cucerit-o pe femeia pe care Fizz a curtat-o mult timp! Invitat sa cante la o petrecere privata, Gigel Frone a cunoscut o tanara domnisoara cu care s-a intretinut toata noaptea. Ba mai mult, a facut si schimb de numere de telefon. Femeia care l-a cucerit pe Gigel Frone se numeste Mellina si este cantareata in trupa That's Right. Ei au facut schimb de numere de telefon, au dansat impreuna si au flirtat peste masura. Mellina a fost curtata mult timp si de controversatul Fizz (Bob Taylor), insa, fara succes. Fizz a si facut un featuring cu ea, dar tot nu a reusit sa o cucereasca, scrie Cancan.