Botezatu are o problema majora: "Abia daca mai reusesc sa fac sex o data pe saptamana". Ei bine, s-a intamplat si asta. Vesnic inconjurat de cele mai frumoase femei, acesta a avut de unde alege si a gustat din toate placerile vietii. De ceva timp insa, situatia s-a schimbat si zilele de amor nebun urmate de nopti la fel de pline au luat sfarsit. Designerul abia daca mai ajunge sa se infrupte din fructul iubirii, scrie Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

O vedeta de la noi isi palmuieste amantul si urla la el: "Crezi ca daca m-am culcat cu tine si mi-a placut, acum mi-o trag cu toata lumea?" Scena este inimaginabila. Si-asta cu-atat mai mult cu cat protagonista este una dintre cele mai iubite vedete din Romania. Explicatia vine insa destul de repede, iar totul se vede intr-o altp lumina! "Crezi ca daca m-am culcat cu tine ca mi-a placut, acum mi-o trag cu toata lumea?" Aceasta este replica pe care Monica Barladeanu o tuna in noul ei rol pe care il joaca in filmul "Despre oameni si melci". Pelicula va fi lansata la mijlocul lunii viitoare, iar acum a aparut trailerul filmului. Continuarea in Libertatea.

Cele cateva kilograme in plus i-au adus asemanarea cu Monica Gabor - Roxana Ilie si-a expus formele voluptoase la malul marii. Sambata, Roxana Ilie a mers la mare impreuna cu sotul ei si cativa prieteni. Pentru ca a disparut pentru o scurta perioada din peisajul autohton, fotomodelul si-a pierdut oarecum din popularitate. Asa se face ca, nici nu apucat bine sa se aseze pe sezlong ca, cei prezenti pe plaja, au inceput sa-si dea coate si sa spuna in soapte ca langa ei se bronzeaza Monica Gabor. Asemanarea aproape izbitoare se datoreaza faptului ca Roxana a luat cateva kilograme in plus, rotunjindu-si astfel formele, relateaza Cancan.

Almasan a ramas fara miliardar! Am avut dreptate! Dupa ce Click! a dezvaluit vineri, in exclusivitate, ca Marina Almasan nu mai formeaza un cuplu cu Georgica Cornu, vedeta tv a recunoscut despartirea. Ea a declarat ca se saturase de certurile pe care le aveau din cauza sotiei lui. S-au iubit pe ascuns timp de trei luni si alte trei in vazul lumii. Numai atunci cand Click! le-a desconspirat relatia, au avut curajul sa dea frau liber sentimetelor.

Mihaela Bercu, modelul romano-israelian care a revolutionat stilul Vogue. Primul model roman aparut vreodata pe coperta revistei "Vogue", Michaela Bercu, isi traieste visul in continuare, la 42 de ani. Este o femeie de succes, sotie si mama, dar mai ales o romanca mandra de originile ei, oriunde ar fi purtat-o drumurile vietii. In exclusivitate pentru CANCAN.ro, Michaela a povestit cum si-a construit cariera perfecta pornind de la un job de-o vara, ce legatura exista intre mamaliga si coperta "Vogue" preferata a Annei Wintour si cum arata viata ei din prezent, impartita intre familie si proiecte online ambitioase.

Mamaaa, ce sexy e Mama Natura! Roxana Ionescu (27 de ani), poreclita si Mama Natura datorita bustului ei impozant, si-a revenit spectaculos dupa divortul de Laurentiu, iar toata vara s-a distrat de mama focului pe Litoral, in jurul ei roind la greu barbatii. Si pentru ca acum nu mai are cine sa-i faca scene de gelozie acasa, Roxana a adoptat tinute sexy si sumare, dar si un comportament libertin, informeaza Libertatea.