Cristi Minculescu pleaca de la Iris. Conform unei stiri aparute pe pagina cotidianului "Jurnalul national", Cristi Minculescu, al carui nume a ajuns sa fie sinonim cu trupa din care facea parte, a plecat din Iris. Daca solistul nu a putut fi contactat, liderul grupului, Nelu Dumitrescu, a declarat ca inlocuitorul lui Minculescu este Tony Seicarescu (ex-Directia 5). Articolul din "Jurnalul national" este semnat de maestrul Alex Revenco, ceea ce ii da un plus de credibilitate, anunta Maximumrock.ro

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Viorica de la Clejani, torturata pana la lacrimi la Mamaia! A racnit de frig, apoi s-a harjonit cu o prietena in valuri.

Cremuita bine cu o lotiune cu factor de protectie urias si pe jumatate lesinata de canicula, Viorica de la Clejani a decis sa se revigoreze putin in valurile imbietoare ale Marii Negre. Daca labele picioarelor i-au multumit pentru senzatia de racoare, iar gambele sI genunchii au suportat cu brio diferenta de temperatura, coapsele au resimtit puternic socul termic. Atat de puternic incat Viorica a devenit intr-o secunda protagonista unor scene care ar putea sa smulga sI celui mai blazat om din lume hohote de ras, relateaza Cancan.

Ramona Gabor, de mana cu iubitul prin Istanbul. De o buna perioada, Ramona Gabor nu a mai fost vazuta prin Bucuresti, luand probabil exemplul surorii ei, Moni, care dispare cu lunile prin America. Reporterii Click! s-au intalnit, insa, zilele trecute, ca din intamplare, cu Ramona la Moscheea Albastra din Istanbul. Surpriza: bruneta era insotita de un barbat misterios, care o tinea de mana! Continuarea in Click.

Sharon Stone, ascunsa dupa evantai. La filmarile de ieri, Sharon Stone a venit insotita de tanarul sau iubit, Martin Mica (27 de ani). Desi nu s-au giugiulit, cei doi nu au putut rezista tentatiei de a nu se atinge. Astfel, pe drumul pana la masina lor, care se afla in capatul opus al strazii unde s-a filmat, ei s-au tinut strans de mana. Vizibil iritata de oamenii care se opreau sa o admire, diva hollywoodiana si-a acoperit chipul cu evantaiul pe care il avea in mana, scrie Libertatea.

Cezara are grija sa nu-i intre sanii la apa! Vezi cum se pipaie blonda si cum isi strange bustul ca intr-o menghina.

Ramasa fara job, dupa ce si-a terminat colaborarea cu emisiunea "Rai da' buni", Cezara Darie si-a dedicat timpul propriei persoane. Ca orice femeie frumoasa care se respecta, ea a profitat la maximum de ultimele zile cu soare ale acestei veri, mai ales ca bronzul natural este mult mai de efect fata de cel artificial. Si unde putea merge blonda pentru a capta mai bine razele UV cu trupul ei daca nu la o piscina de fite din Capitala, scrie Cancan.

Vanessa Paradis se drogheaza goala pe plaja. Dezmat de una singura! Vanessa Paradis (39 de ani) a trecut repede peste despartirea de celebrul sau iubit, Johnny Depp (49 de ani). Cantareata a fost surprinsa fumand marijuana pe plaja in Corsica. Vanessa Paradis se afla in vacanta pe Marea Mediterana de una singura, la bordul iahtului Vajoliroja. Din cand in cand coboara pe tarm sa faca plaja fara sutien si fumeaza tigari de foi, despre care apropiatii spun ca sunt cu marijuana, informeaza Click.

Dani, rasfatat de Mihaela la Monte Carlo. In ciuda zvonurilor conform carora s-ar fi despartit, Mihaela Radulescu si iubitul ei, Dani Otil, s-au distrat recent intr-o vacanta la Monte Carlo, orasul in care diva s-a mutat acum cativa ani. Frumoasa prezentatoare si iubitul ei au fost vazuti de mai multe persoane pe plaja pe care isi permit sa stea la soare doar oamenii bogati. Cei doi s-au distrat in orasul celebritatilor mai bine de o saptamana, anunta Libertatea.