Vedeta care a disparut de tot de la noi a aparut intr-un pictorial "sangeros"! Cine e bruneta asta plina de pasiune. A venit in Bucuresti dupa sora ei, s-a apucat de modelling pentru a ajunge cel putin la fel de faimoasa ca cea alaturi de care a trait in provincie atatia ani si a ajuns sa umble cu barbati potenti financiar pentru a avea tot ce si-a dorit. Ramona Gabor, caci despre ea este vorba, sta acum in Dubai si munceste din greu pentru a se afirma si peste hotare nu numai pe plaiurile mioritice. Sora Monicai a realizat un pictorial incendiar in care este destul de greu de recunoscut. Ea afiseaza o imagine sexy, plina de pasiune care poate duce cu gandul departe multi barbati. Ea este machiata intens si nu poarta bluza, in schimb tine un pahar in mana din care parca a muscat cu pofta. Dupa aceste fotografii Ramona va fi cu siguranta aleasa pentru promovarea multor produse, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Catrinel Sandu, supersexy in luna a cincea de sarcina! Doar burtica proeminenta o da de gol ca e insarcinata! In rest, are un trup de invidiat, la cei 36 de ani ai ei. Aflata in luna a cincea de sarcina, Catrinel Sandu arata demential si nu se sfieste sa se lase imortalizata in costum de baie, mandra de faptul ca a luat doar cinci kilograme. Se cunoaste ca a facut toata viata dans si sport! Stabilita in SUA de ani buni, alaturi de sotul ei, tenismanul Gabriel Trifu, Catrinel Sandu asteapta, cu nerabdare, sa devina mamica pentru a doua oara in decembrie si arata bestial! Fosta bebelusa de la "Cronica Carcotasilor" mai are o fetita in varsta de 3 ani, Sara, despre care spune ca-i pupa burtica in fiecare dimineata si seara, anunta Click.

Andreea Balan are reteta sanilor mari ... dar nu vrea s-o dezvaluie! Fara doar si poate, Andreea Balan nu e o femeie obisnuita. Lucru pe care, fara falsa modestie, il recunoaste si ea. La 28 de ani, cantareata se poate lauda cu notorietate, cu o avere obtinuta prin talentul si munca proprii si cu un corp sexy, care pune barbatii pe jar la fiecare aparitie. Andreea - pe care din 15 septembrie o vom vedea din nou la Antena 1, ca jurat in noul sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva" - e foarte deschisa cand vine vorba de viata profesionala, dar retinuta in privinta celei personale. De exemplu, sanii ei, despre a caror crestere miraculoasa se tot minuneaza lumea de o vreme incoace, reprezinta un subiect tabu pentru cantareata. Intrebata - din nou - daca a apelat la bisturiu pentru a avea unul dintre cele mai senzuale busturi din showbiz, Andreea a fost evaziva. "Nu am declarat nimic despre asta in ultimii ani, nu am spus nici da, nici nu. Nu voi da explicatii nici acum", ne-a raspuns ea, informeaza Libertatea.

Dan Bittman vorbeste deschis despre cum se facea sex in anii '80: "Era cam neprotejat, ne gandeam cine dracu a inventat prezervativele". Dan Bitman e unul dintre barbatii care nu s-a sfiit niciodata sa vorbeasca despre femeile din viata lui, fie ca a fost vorba de vedete sau de domnisoare obisnuite. Desi pare greu de imaginat acum, in anii '80, ideea de sex protejat nu era una foarte la moda, iar barbatii nu foloseau mereu metode contraceptive. Mai mult, vedetele rock, precum Dan Bittman si ceilalti colegi de scena, erau asaltate de domnisoare in cautare de senzatii tari, din partea celebritatilor. Actiunile aveau insa si urmari neplacute. "Sexul era cam neprotejat, chiar ne gandeam cine dracu a inventat prezervativele si la ce folosesc ele. Ne uitam la chinezi si radeam de ei de muream. Si adevarul e ca nu erau atatea probleme, decat poate venero-bacteriologice. Asa ca multi dintre membrii formatiilor de frunte ne intalneam cu totii, seara, la dispensar, la aceeasi doamna doctor, care ne prescria un tratament", a povestit ironic artistul, scrie Cancan.

Sanzi, Trasca si cu Tonciu au fost date afara din televiziune. Sanziana Buruiana, Simona Trasca si Andreea Tonciu au crezut ca vor sparge audientele cu prezenta lor la realityshow- ul "Fete bune", de la Prima TV, dar nu a fost deloc asa. Potrivit Romania TV, sefii postului de televiziune au renuntat la serviciile lor si le-au trimis acasa. In aceeasi barca este si prietena lor Laurette, care si-a incheiat si ea colaborarea cu emisiunea "Draga mea prietena", tot din cauza audientelor mici, anunta Click.

Le-a aratat limba, iar ei au luat-o razna. Fotografia cu care Antonia si-a infierbantat fanii. Cantareata Antonia si-a innebunit fanii de pe Facebook, dupa ce a postat o fotografie in care isi "mangaie" senzual buzele cu limba. Fotografia, realizata pe scaunul din dreapta al masinii, a starnit fantezii printre admiratorii artistei care s-au ingramadit sa dea like-uri si sa-i faca acesteia complimente. In doar 3 ore, imaginea a strans peste 6.000 de like-uri si aproape 300 de comentarii. "OMG, ce limba ai!" sau "Vreau sa fiu cu tine" sunt doar cateva dintre cuvintele postate de fanii infierbantati ai Antoniei, informeaza Libertatea.