Cel mai HOT moment al celor de la Red Hot Chili Peppers! Au cantat "Under the Bridge" acompaniati de tot stadionul. Rockerii de la Red Hot Chili Peppers au strans zeci de mii de fani aseara pe stadionul National Arena. Atmosfera a fost electrizanta iar in momentul in care s-au auzit primele acorduri ale piesei "Under the Bridge" a sarit efectiv in aer. Incurajati, rockerii au demarat un show unic pe ritmurile piesei care a facut istorie, cerand mai mult sI mai mult de la spectatorii aflati in delir. Povestea s-a repetat, e drept, la o intensitate mai mica, la un alt cantec celebru al artistilor, "Californication", scrie Cancan.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Daniela Crudu, avansata la statut de crainica de stiri. Cu doar cateva saptamani inainte de revenirea pe micul ecran, Daniela a aflat ca nu va mai face parte din echipa "Un show pacatos". De vina a fost, se pare, scandalul cu iubitul ei fotbalist, Mihai Costea. Apoi, Dan Capatos, prezentatorul emisiunii, ne-a marturisit ca a reusit sa-si salveze asistenta de la concediere. Pe perioada verii, Daniela Crudu a prezentat o emisiune, "Comedia de la 5", timp in care a demonstrat ca poate face mai mult decat sa stea pe un scaun picior peste picior si sa zambeasca la cadru. A imbracat fel de fel de costume si a intrat in pielea unor personaje. Desi nu are studii de actorie, Daniela s-a descurcat foarte bine, asa ca a si fost rasplatita. De luni, ea va incasa mai mult decat salariul de asistenta tv, de 800 de euro, caci va avea un rol mai important in emisiunea lui Dan Capatos, scrie Click.

Vedeta de la noi intr-o ipostaza incredibila: Cu sanii la vedere, a calarit un dansator pana aproape de orgasm. Una dintre cele mai frumoase vedete de la noi a fost protagonista unui show incendiar, desfasurat, noaptea trecuta, in clubul bucurestean Chaboo. Raluca Dumitru, iubita unuia dintre nepotii lui Gigi Becali, Ionut, a aparut pe scena in ipostaze care l-ar putea deranja pe acesta. Ea a aparut imbracata intr-o vestimentatie de dominatoare, cu sanii aproape la vedere si a calarit un dansator, starnind admiratia barbatilor aflati in apropierea scenei, scrie Libertatea.ro

Fosta iubita a lui Smiley e dezbracata total si se lasa pipaita pe sani de doi barbati tatuati. Sanziana Negru, pe numele ei de scena Siella, a renuntat la haine si la inhibitii si a aparut dezbracata pe coperta numarului din septembrie al revistei FHM. Sanziana a fost imortalizata intr-o ipostaza extrem de indrazneata: ea isi tine mainile ridicate deasupra capului si nu poarta sutien. Insa din fericire, palmele a doi barbati care nu apar in cadru ii acopera frumosii sani, reusind sa-i ascunda de privirile indiscrete, scrie Cancan.

Radu Banciu, despre Bianca Dragusanu: "E o bucata de plastic amestecata cu plastilina". Radu Banciu nu pierde nicio ocazie in a-si spune parere cu privire la subiectele de zi, si face acest lucru, unde altundeva daca nu in emisiunea pe care o o are la postul B1. In emisiunea de astazi, jurnalistul a avut-o in vizor, pret de cateva secunde, pe nimeni alta decat pe Bianca Dragusanu, pe care a numit-o "o femeie din plastic amestecata cu plastilina" "Bianca este o bucata de plastic amestecata cu plastilina, nu este nicio bucurie sa o privim. Este una dintre cele mai ravnite femei din Romania sau poate de pe mapamond dupa ce a reusit sa se tuneze intr-un hal fara de hal. Nu mai are nici buricul degetelor nearanjat, e ceva infiorator", a spus el in emisiunea "Lumea lui Banciu", potrivit Click.

Kelly si Dylan din "Beverly Hills 90210" se iubesc si in realitate. Jennie Garth si Luke Perry, actorii care au dat viata personajelor Kelly si Dylan in serialul "Beverly Hills 90210", s-au reintalnit recent si au devenit un cuplu si in viata reala. Jennie a divortat recent si s-a luptat si cu un cancer la san, iar Luke era, la randul lui, singur, de ceva vreme, scrie Libertatea.ro