Sanziana si Tonciu s-au luat la bataie si s-au injurat crunt! Vezi de ce s-au suparat cele doua pupeze. Andreea Tonciu si Sanziana Buruiana au devenit din cele mai bune prietene doua inamice in doar cateva secunde. Intr-unul din episoadele emisiunii pe care o realizau impreuna. Sanziana si Andreea Tonciu s-au certat cumplit si s-au luat la bataie. Sanziana isi petrecea prea mult timp la telefon cu fostul ei iubit, pe timpul noptii, astfel ca nu mult i-a trebuit Andreei Tonciu sa sara la bataie. Desi initial Sanziana a fost impaciuitoare si cu ajutorul Simonei Trasca un conflict fizic a fost evitat, dupa ce cateva vorbe grele au fost aruncate Sanzi si Tonciu s-au incaierat in vazul tuturor, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Iata motivele de divort invocate de Silviu Prigoana! Silviu Prigoana a facut o insiruire de motive, in cererea de desfacere a casatoriei de Adriana Bahmuteanu. El o acuza pe aceasta, printre altele, de faptul ca si-a neglijat familia in favoarea aparitiilor TV. Omul de afaceri este absolut convins ca o continuare a relatiei cu Adriana ca sot si sotie este imposibila. "Relatiile firesti de cuplu si de casatorie au inceput sa se degradeze de mai bine de un an, consecinta in principal a activitatilor profesionale. Sotia mea, din pricina acestor activitati, cea de manager la doua posturi de televiziune, precum si a numeroaselor emisiuni de televiziune la care participa in mod constant, a inceput sa neglijeze practic familia, ajungandu-se la situatia in care de cei doi copii minori ma ocupam personal", scrie in cererea de desfacere a casatoriei, anunta Click.

Transformarea miraculoasa a Danielei Crudu! A fost grasa si a avut gusa, iar acum arata perfect! S-a lansat in showbiz aratand perfect, dupa care, in timp, Cruduta a pus kilograme pe ea, ajugand sa fie destul de pufoasa. Cateva prezentari de moda in care si-a etalat celulita, gusa si burta si cateva aluzii in emisiunea "Un show pacatos", in care i se sugera ca ar trebui sa aiba grija cu mancarea, au determinat-o pe Daniela Crudu sa se puna pe slabit. A inceput sa alerge in parc, sa faca gimnastica, sa manance mai sanatos si chiar sa se infometeze la un moment dat, de teama ca nu cumva cariera ei in televiziune sa se termine brusc. Totusi in aproximativ jumatate de an, Cruduta a slabit excesiv, avand in vedere ca in aceasta vara era numai piele si os la lansarea unui aqua parc in Bucuresti. Slabise atat de mult incat glumele despre sunculite s-au transformat in poante cu anorexice, informeaza Libertatea.

Cristina Rus isi pregateste revenirea in showbiz, pe banii sotului milionar! Dupa o pauza de doi ani, timp in care s-a dedicat exclusiv familiei, Cristina Rus pregateste o revenire in forta in showbizul autohton. Cum se bucura de sustinerea financiara a sotului ei, milionarul Dragos Bilteanu, nici nu-i va fi prea greu, intrucat acesta si-a pus la bataie toate resursele sI relatiile pentru a-i indeplini Cristinei dorintele. Primul pas a fost facut, iar blonda a pus pe picioare o emisiune de divertisment pe care a oferit-o spre vanzare televiziunilor, iar acum sta la coada la Laurentiu Duta ca sa-i compuna un viitor hit. Cristina Rus a lansat un album de colinde, in decembrie 2010, iar de atunci a spus "adio" showbiz-ului, ocupandu-se exclusiv de "job-urile" de sotie sI de mamica. Pana si evenimentele mondene le-a ocolit sI parea ca nu-si mai doreste vreodata sa revina pe scena muzicala, dar iata ca, in ultimele luni, blonda si-a reconsiderat prioritatile, avand planuri mari pe linie profesionala. Astfel acum, ca fiul ei a ajuns deja la varsta de doi ani sI patru luni, Cristina l-a dat la gradinita, pentru a a se putea ocupa sI de cariera. Iar proiectele ei sunt multe sI interesante sI, cm se bucura de sprijinul financiar al sotului ei, milionarul Dragos Bilteanu, cu o avere estimata la 75 de milioane de euro, are toate sansele sa le duca la bun-sfarsit, scrie Cancan.

Cornelia Catanga vrea sa se tuneze la 54 de ani: "Un bust generos da bine pe sticla". Cornelia Catanga doreste sa intre in randul artistelor tinere si tunate. Artista vrea cu orice pret sa-si puna silicoane. Cantareata de muzica lautareascaa facut deja primul pas. Ea a mers la medic impreuna cu echipa "Drept la tinta" de la Kanal D pentru a vedea ce i se potriveste. "Vreau ca bustul meu sa fie mai mare pentru ca am slabit. Vreau sa fiu in trend cu fetele astea tinere. Sunt artist si un bust generos da bine pe sticla. Nu ma intereseaza parerea celor din jur. Simt ca am imbatranit si prin aceasta interventie vreau sa ma simt bine in pielea mea, sa ma iubesc", a declarat Cornelia Catanga, anunta Click.