Un vecin al Taniei Budi dezamorseaza bomba: Cristea si blonda se comporta deja ca un cuplu cu state vechi: fac cumparaturi impreuna si pleaca in mini-vacante. In luna august au aparut primele zvonuri cum ca Tania Budi sI Adrian Cristea ar fi avut o idila, la scurt timp dupa ce fotbalistul s-a despartit de Bianca. Auzind vestea, aceasta din urma nu a stat cu manile in san sI a atacta-o pe cea pe care o credea prietena, insa nu a primit nicio replica. La o luna de atunci, zvonurile idilei par sa se transforme in certitudine. Un vecin al Taniei Budi ne-a dezvaluit in exclusivitate ca intre blonda sI fotbalist ar exista o relatie amoroasa solida, informeaza Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Pamela Anderson, din nou sirena din Baywatch. Zilele trecute, cea mai dorita blonda de pe planeta a imbracat din nou costumul rosu pentru a filma o reclama in Brazilia. Imaginile cu bomba-sexy au facut ieri inconjurul lumii, concluzia fiind una singura: e perfecta si la 45 de ani! Continuarea in Libertatea.

Sotia lui Banica Jr., "lady in red" la mall, intr-o rochie cu un decolteu periculos. Paparazzii Spy au fotografiat-o, la inceputul lunii, mergand la mall alaturi de fiica sa, intr-o tinuta sport, formata din pantaloni de fas, un hanorac cu gluga si o pereche de tenesi. Daca atunci s-a pierdut imediat in multime, ieri, cand a revenit la mall pentru cateva cumparaturi, Andreea a iesit imediat in evidenta datorita rochiei pe care o purta, relateaza Cancan.

Costi Ionita, cuplat cu o yoghina experta in sex. Costi Ionita e indragostit lulea! Click! a aflat ca noua lui iubita este yoghina in controversata organizatie MISA, a lui Gregorian Bivolaru si dansatoare din buric. Ce concidenta! Si Costi practica yoga, tot la MISA. Primele fotografii ale cuplului au aparut la inceputul lunii august, la un concert pe Litoral. Costi parea ca o soarbe din priviri pe misterioasa blonda. Click! a aflat ca, de peste sase luni, cei doi au o relatie, anunta Click.

Adelina s-a impacat cu Razvan! Ea primeste din nou trandafiri rosii, el o pazeste ca pe ochii din cap. Serile trecute, paparazzii cancan.ro i-au fotografiat pe Adelina si Razvan Ispas in Centrul Vechi al Bucurestiului. Cei doi fusesera la o emisiune culinara, unde bruneta a fost invitata, iar apoi au plecat de mana spre casa. Asa cum a obisnuit-o in perioada cand erau despartiti si anume sa ii trimita buchete uriase de flori in ficare zi, si de aceasta data fostul iubit al Ralucai Tanase a intampinat-o pe Adelina cu trandafiri rosii, anunta Cancan.

Delia a tinut la traditie: Ginerica n-a vazut-o mireasa pana la biserica. Delia Matache a ajuns emotionata la biserica, putin dupa ora 17.30, intr-o masina de lux. Sotul ei, Razvan Munteanu, a venit separat, impreuna cu Mihai Bendeac, unul dintre cavalerii de onoare. Pentru ca Delia a vrut sa pastreze traditia, mirele nu i-a vazut rochia de mireasa decat la biserica. Pana sa intre in incinta Bisericii Sf. Spiridon cel Nou, unde s-a cununat religios si Elena Basescu cu Syda, cantareata s-a ascuns intr-un cort special amenajat in curtea lacasului, pentru a nu da nas in nas cu alte mirese. Integral in Libertatea.

Bittman a recidivat! Fotografiat cand saruta o colega in fata studioului de inregistrari. Dupa publicarea fotografiilor senzationale cu Bittman si amanta in revista Ciao!, solistul de la Holograf a avut de-a face cu furia iubitei oficiale, care i-a urat un ironic ''Casa de piatra!". La mai putin de cateva ore dupa ce reporterii CANCAN.RO luau prima reactie de la Liliana Stefan, mama celor trei copii ai lui Bittman, solistul de la Holograf convoca o sedinta de urgenta cu ceilalti membri ai trupei, la studioul de inregistrari, scrie Cancan.