Tatal lui Banel Nicolita: "Daca nu-mi da bani, ma duc la el in Franta si cersesc". Castiga 600.000 de euro anual in campionatul Frantei, dar si-a lasat tatal de izbeliste. Cel putin asa sustine Nicolita senior despre fiul lui, mijlocas la St.Etienne. Marin Nicolita traieste de pe o zi pe alta si e la un pas sa fie aruncat in strada din cocioaba in care locuieste. Parintele face, prin intermediul Click!, un apel disperat la copilul sau. Banel Nicolita a facut un salt urias de la baraca de la Faurei, acolo unde locuiesc in continuare cei patru frati, o sora, dar si mama lor, la luxul din Hexagon. Jucatorul in varsta de 27 de ani si-a ajutat familia de langa Braila, trimitandu-le bani pentru constructia unei case, terminata in acest an. Mama lui Banel are numai cuvinte de lauda despre fiul ei, care o ajuta financiar, relateaza Click.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Gigi Becali catre Monica Tatoiu: "Sunteti o idioata, radeti ca proasta in p...! Sa va duceti naibii la Balacenaca". Gigi Becali a avut un conflict dur luni seara la RTV. El s-a aflat in legatura telefonica directa cand s-a enervat si a injurat-o pe Monica Tatoiu care era invitata in platoul emisiunii Cheia Zilei, prezentata de Laura Chiriac. Patronul Stelei s-a contrazis minute intregi cu doamna Tatoiu, pana cand la un moment dat s-a dezlantuit si i-a spus prezentatoarei sa nu il mai sune atunci cand vine "idioata" in platou. "Ce naibii ma puneti sa dialoghez cu doamna Tatoiu, doamna Tatoiu e dusa, sa ma ierte Dumnezeu. Am o rugaminte sa nu ma mai chemati cand vine idioata asta. Radeti ca proasta, va rog frumos sa nu ma mai sunati cand o aveti pe idioata aia acolo. Ma puneti cu tampita asta. Sa se duca naibii la Balaceanca, pai eu vorbesc cu toate idioatele? Vorbim de subiect si ea rade ca proasta in p..." a spus Becali nervos prin telefon, scrie Cancan.

Daniela Crudu, la un pas de a lesina in direct. Brunetei i s-a facut rau in emisiunea lui Capatos. Daniela Crudu a avut in aceasta seara nevoie de interventia unui medic, dupa ce i s-a facut rau. In timp ce prezenta rubrica "Stiri mondene" de la emisiunea "Un show pacatos", Cruduta s-a albit la fata si a fost nevoita sa se puna jos pentru a nu lesina. Luat prin surprindere de cele intamplate, Capatos a cerut un medic in platou. Bruneta avea tensiunea foarte ridicata, iar medicul a preluat-o pentru a o stabiliza. Daniela Crudu nu este prima asistenta din emisiunea "Un show pacatos" ce are nevoie de un medic la locul de munca. In trecut, si Bianca Dragusanu a acuzat stari de ameteala la aceeasi emisiune, stari cauzate de alimentatia extrem de saraca in calorii, anunta Click.

Imagini de colectie! Halle Berry, la un pas sa ne arate pasarica! Halle Berry este una dintre cel mai bine platite actrite de la Hollywwod, insa nici pentru toate salariile un loc diva nu ne-a aratat ce a fost la un pas sa se vada in cele mai recente imagini surprinse de paparazzi. Cu exceptia celor cateva zone cu celulita de pe picioare, Halle Berry arata la 46 de ani cum multe tinere nici macar nu viseaza. Iar trupul ei frumos a fost valorificat in numeroasele flme de actiune sau fantastice in care a jucat. Insa in nici unul Halle nu a aratat ce a fost la un pas sa arate in imaginile surprinse de paparazzi, pe cand diva era la plaja cu niste prieteni. Cu un sutien de culoare albastra si jeansi scurti, actrita a facut senzatie pe nisipul din Malibu. Insa, in momentul in care s-a aplecat dupa cateva scoici, actrita s-a cracanat putin mai mult, pentru a se apleca mai bine. Cum pantalonul era putin larg pe langa picior, acesta a lasat sa se vada mai mult decat trebuie. Putin a lipsit ca vedeta sa nu ne arate pasarica, informeaza Libertatea.

Bianca Dragusanu a jignit-o si a amenintat-o cu poze nud pe Tania Budi: "Draga, esti penibila! Abtine-te sa faci comentarii despre mine si Adi ca sa nu te faci de ras cu pozele nud pe care i le-ai trimis lui baby". Tania Budi a fost invitata la emisiunea Cancan TV, de la Acasa Tv, pentru a vorbi despre relatia ei cu Adrian Cristea, dar si despre lupta pe care o duce cu Bianca Dragusanu, ranita profund ca aceasta i-ar fi furat iubitul. Tania Budi a tinut sa precizeze de la bun inceput ca ea nu este in razboi cu nimeni. "Lumina in care sunt pusa e ingrozitoare. Ma refer la faptul ca sunt privita ca un om care e in conflict cu cineva. Eu nu sunt cu nimeni. Ea, Bianca, probabil ca e", a spus Tania Budi. Vedeta a recunoscut pe canapeaua de la Cancan TV ca are o relatie cu Adrian Cristea de mai mult timp, nu de acum de cand presa a aflat, scrie Cancan.

Ce bunaciune este DJ Wanda la 36 de ani! Sambata seara a fost show incendiar in clubul Square 15, situat langa ambasada Chinei din Capitala. Sosia oficiala a regretatei soliste Amy Winehouse, Merante Tamar von Amersfoort, a sustinut un recital nonconformist. Dar nu doar ea a fost atractia serii, ci si gazdele DJ Wanda (36 de ani) si fostul "Burlac" Sergiu Barboni (27 de ani). Cei doi au atras toate privirile, caci n-au facut economie de gesturi deocheate, ba chiar erotice, am spune! Wanda si Sergiu s-au fotografiat in pozitii indecente. Ea si-a aratat picioarele fara pic de celulita, in toata splendoarea lor, el a tinut-o de fund... Ce mai, un show erotic in toata regula, am spune... Dar Wanda are cu ce se mandri, la cei 36 de ani, caci arata impecabil, are tonus si o piele perfect intinsa, anunta Click.