Madalina Ghenea, mai provocatoare ca oricand! Prinsa in timp ce facea striptease! Votata printre cele mai frumoase 100 de femei din lume, Madalina Ghenea pune din nou pe jar barbatii, dupa ce s-a lasat filmata doar in lenjerie intima. Femeia despre care s-a scris ca ar fi avut o relatie amoroasa cu Leonardo Di Caprio, face striptease in fata unui barbat, iar acesta ramane fara cuvinte in momentul in care fotomodelul incepe sa-si arunce hainele de pe ea. Scenele fierbinti in care apare Madalina Ghenea, care pe langa cariera de model, a imbratisat-o si pe cea de actrita, fac parte dintr-un film italian, "Soliti Idioti". Frumoasa romanca intra intr-o camera purtand doar lenjerie intima de culoarea neagra si incepe sa se dezbrace in fata unui barbat care sta pe pat. Se unduieste lasciv sI se mangaie pe acordurile unei melodii. Barbatul care asista la aceasta scena a rezistat eroic, stapanindu-se sa se arunce pe frumoasa romanca, iar la un moment dat a ramas fara grai. Din pacate pentru el, in momentul in care lucrurile erau extrem de fierbinti, iar Ghenea mai avea un putin si ramanea goala, a fost prinsa in fapt, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Fosta iubita a lui Smiley, pictorial de senzatie fara chiloti. Sanziana Negru, fosta iubita a lui Smiley, a realizat, luna trecuta, un pictorial de senzatie pentru o revista destinata adultilor. Frumoasa bruneta a renuntat pe alocuri la lenjerie intima si a pozat nonsalanta pentru publicatia in cauza, sub vazul unei echipe de profesionisti. Si, daca pentru paginile revistei a renuntat la chiloti, pentru coperta bruneta si-a dat sutienul jos, folosind drept "cupe" palmele a doi barbati ce o ating provovator, anunta Click.

Tociu a facut un brand din tinuta pe care a purtat-o in noaptea in care a facut sex cu amanta pe plaja! Romica Tociu pare ca a facut o adevarata pasiune pentru o tinuta, mai mult sau mai putin norocoasa. O camasa inflorata si o pereche de pantaloni scurti, roz, au devenit unul dintre outfiturile preferate ale actorului, care le-a purtat atat in seara cand a avut chef de sex pe plaja cu una dintre amante, dar si in cel mai recent clip al lui Adrian Tutu, castigatorul primei editii "Romanii au talent". Chiar daca nu era un actor renumit, Romica Tociu cu siguranta ar fi atras atentia cu ajutorul vestimentatiei fistichii, in dimineata zilei de 22 iulie, cand paparazzii revistei Ciao! l-au fotografiat in timpul unei partide de sex pe plaja, in fata clubului unde se distra alaturi de una dintre amante, scrie Cancan.

Uau! Ce abdomen! Ce picioare! Ce sani! Uite ce sexy este Antonia in noul videoclip! Antonia a lansat cel mai nou videoclip pentru piesa "Jameia", in care arata senzational. Vedeta apare in tinute provocatoare care nu face decat sa confirme faptul ca, pe buna dreptate, aceasta a fost declarata cea mai frumoasa femeie din Romania. Daca in rochia albastra cu paiete, cantareata este seducatoare, latura jucausa dar si senzuala si-a arata in pantalonii scurti, cu sutien si bluza de training. Tinuta ii punera astfel in evidenta picioarele lungi, abdomenul tonifiat si sanii fermi, informeaza Libertatea.

Dan Bittman renunta la casatoria cu Liliana! Motivul incredibil pentru care artistul nu vrea sa se insoare cu mama copiilor lui. Intr-un interviu pentru Click! pentru femei, Dan Bittman a marturisit ca nu e gata de insuratoare, iar motivul este ca nu s-a saturat de burlacie. "Anul asta poate ma insor!" a fost o replica spusa mai mult in gluma care a pus presa pe jar. Ce te-ar putea convinge sa faci pasul acesta, dupa o relatie de peste 20 de ani cu Liliana? "Presa ma insoara in fiecare an cel putin o data, dar stiti ca nu e cazul sa va alarmati. Cineva trebuie sa ramana si in tabara burlacilor", a declarat Dan Bittman. A implinit anul acesta 50 de ani, dar traieste viata cu o mare intensitate. Continua sa prezinte emisiunea "Danutz SRL", este jurat "X Factor", pregateste concerte pentru promovarea recentului album Holograf, "Love Affair" si este tata de trei baieti, anunta Click.

Roxana Marinescu si-a marit buzele in direct. Rxana Marinescu si-a injectat acid hialuronic in buze, in direct, in emisiunea "Un show pacatos" de miercuri, de la Antena 1. Fosta prezentatoare a rubricii "Vremea" din ziarul Libertate a vrut buze mai mari si nu a stat pe ganduri. A contactat un medic estetician si l-a dus la TV, pentru a arata intregii tari cum isi injecteaza acid hialuronic in buze. "V-am spus eu ca brunetele sunt cele mai tari, cele mai curajoase?!", a spus Roxana Marinescu, in platoul emisiunii de la Antena 1, imediat dupa ce a fost supusa interventiei, informeaza Libertatea.