Nila i-a dat papucii Crudutei pentru ca a facut striptease in direct: "M-a rugat sa o spun oficial, il iubesc, dar imi place ce fac". Mihai Costea si Daniela Crudu nu mai formeaza un cuplu incepand cu ieri seara. Bruneta a facut striptease in direct in emisiunea in care lucreaza, iar iubitul ei s-a suparat foarte tare si i-a dat papucii in timp ce Daniela era in direct, printr-un sms. Ea a anuntat oficial ce a rugat-o fotbalistul si se pare ca incepand de astazi cei doi nu mai sunt impreuna. Costea nu suporta ceea ce face Cruduta si nu poate trece peste faptul ca ea este asistenta TV. Relatia celor doi a fost una problematica inca de la inceput, stelistul apeland chiar la violenta in momentele in care Daniela nu facea ce spunea el. De data asta se pare ca acest cosmar s-a terminat pentru Cruduta, care este libera, si sufera destul de mult pentru ca il iubea pe Nila, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Oana Lis: "Viorel mi-a cerut sa facem sex in trei". Oana Lis este distrusa de infidelitatea lui Viorel. Blonda a facut cateva marturisiri picante in cadrul emisiunii Drept la tinta de la Kanal D. Confesiunile vedetei sunt socante, iar sotul ei spune ca au fost facute doar la nervi: "Sunt minciuni. Nu este adevarat! Ma doare inima cand stiu ca este suparata." "M-a facut de ras fata de toate lumea. Nu credeam ca este in stare de asa ceva. Eu sunt de la 19 ani cu el. Am avut o relatie frumoasa. Am aflat de la fosta lui sotie ca a avut sute de femei. Cand eram la inceputul relatiei era si cu alte femei, dar nu ma afecta pentru ca nu stateam impreuna. Am fost cu el la bine si la rau. E mare gagicar. Viorel mi-a cerut si sa facem sex in trei. El se uita chiar si acum dupa alte fete pe strada chiar daca este cu mine", a declarat Oana Lis cu lacrimi in ochi, anunta Click.

Oana Zavoranu, aproape dezbracata la TV: Fara sutien si cu chilotii la vedere. Oana Zavoranu a facut furori, marti seara, pe micul ecran. Vedeta a aparut in direct intr-o tinuta sumara, prin care se vedea... cam tot. Cunoscuta drept o persoana nonconformista, care nu se sfieste sa isi arate diverse parti ale corpului in public, Oana Zavoranu a ales o tinuta mai mult decat indrazneata pentru aparitia ei de marti seara, de la Cancan TV. Vedeta a intrat in platou imbracata in alb, cu o bluza transparenta, prin care se vedea ca nu poarta sutien si cu fusta la fel de indecenta, prin care se zareau, fara efort, chilotii. "Sunt pura, sunt diafana, sunt transparenta", a spus Oana, mandra de felul in care se afiseaza, informeaza Libertatea.

Travestitul cu care danseaza Pepe socheaza: "Il iubesc si sunt indragostita de el de 10 ani. Fac acum un tratament sa ii fac un baietel lui Pepe". Travestitul cu care Pepe dansa in filmare a povestit la Cancan TV ca nu este prima oara cand se distreaza alaturi de cantaret. Carolina spune ca s-a intalnit cu Pepe de mai multe ori in apartamentul in care a fost facuta filmarea. "Eram cu Pepe intr-un apartament in care ne intalnim de obicei. Eu il iubesc si sunt indragostita de Pepe de mai bine de 10 ani. Vreau sa ma bucur de niste momente adevarate cu el. Dupa ce Pepe a divortat am mers cu el intr-o vacanta de cateva zile. Eu fac acum un tratament sa ii fac un baietel lui Pepe", a spus Carolina, travestitul din filmarea cu Pepe, scrie Cancan.

Uite cum arata fiica Andei Calugareanu in costum de baie, dupa ce a slabit 120 kg! Ioana Tufar, fiica Andei Calugareanu, a renuntat la inhibitii si a pozat in costum de baie. Dupa ce a slabit 120 de kilograme, ajungand acum la 90, Ioana Tufar a ramas, inevitabil, cu semne adanci pe trup. Cu celulita, vergeturi si piele lasata, ea si-a facut curaj, a imbracat un costum de baie si a incercat sa pozeze provocator. Daca a reusit sau nu, puteti vedea in imaginile de mai jos, anunta Click..