Iepurasul Playboy atacat cu fecale in mall s-a incuiat in casa de frica! In incaierare, agresoarea i-a smuls ceasul de la mana si i-a confiscat telefonul, dupa ce i-a carat pumni pana a lasat-o lata! Fosta vedeta Playboy Roxana Dobre a trait cel mai umilitor episod din viata sa, in urma cu aproximativ zece zile, cand sotia iubitului ei a atacat-o la mall sI ar fi improscat-o cu fecale, in vazul lumii. In timpul incaierarii, bruneta, care ar fi primit foarte multe cadouri excesiv de costisitoare de la iubitul ei, un membru al clanului Vancica, din informatiile noastre, a fost, se pare, deposedata de ceasul de la mana sI de telefonul mobil, iar, potrivit apropiatilor, intamplarea a marcat-o puternic. Imediat dupa incident, Roxana ar fi recurs la un gest extrem, baricadandu-se in casa, de teama de a nu fi, din nou, atacata. Desi stia ca risca multe cuplandu-se cu un barbat insurat, nici prin gand nu-i trecea Roxanei Dobre pericolul care avea sa o pasca. In urma cu aproximativ zece zile, fotomodelul a fost atacat in vazul lumii, intr-un mall din Bucuresti, chiar de catre sotia partenerului ei, care ar fi batut-o, i-ar fi confiscat cateva bunuri sI i-ar fi aplicat o corectie uzuala in randul rromilor, improscand-o cu fecale, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ana Vaida, Sharon Stone de Romania, sadomasochista: "Am luat de la sex-shop bici si lesa pentru iubit". Voluptoasa Ana Vaida, cunoscuta publicului drept sosia lui Sharon Stone s-a gandit mult si bine care este cea mai potrivita metoda de a scapa de un iubit insistent si, in cele din urma, a gasit-o. Invitata la "Distractia pe vremea mea", difuzata sambata aceasta, de la ora 19:05, Ana Vaida a relatat: "Mai demult, in gasca, unui prieten i s-a pus pata pe mine. A facut rost de numarul meu de telefon si ma suna in fiecare zi. M-am gandit cum sa scap de el, asa ca m-am dus la sex shop si am cumparat un bici si o lesa pentru catei. I-am cerut apoi sa ne intalnim si l-am informat ca daca vrea sa fie iubitul meu trebuie sa-i pun lesa, sa-l bat la fundulet si sa faca tot ce ii spun eu", anunta Click.

S-au luat la intrecere care este mai slaba? Iata-le pe Bianca Dragusanu si Daniela Crudu etalandu-si coastele! Cineva le-a spus, la un moment, ca ar trebui sa mai slabeasca, pentru a da bine la camera, insa atat Bianca Dragusanu, cat si Daniela Crudu au uitat cand sa se opreasca. Recentele despartiri prin care au trecut cele doua prietene, dar si dietele pe care le tin, bazate mai mult pe infometare, le-au facut pe Bianca si Daniela sa ajunga teribil de slabe. In ultimul timp, Daniela Crudu a reaparut cu o noua silueta, mult mai silfida. Chiar si ea a recunoscut ca a slabit aproape opt kilograme, facand mult sport si apeland la mancaruri mult mai sanatoase. Totusi, sunt foarte multi care o acuza pe bruneta ca i-a urmat exemplul Biancai, slabind prea mult, glumele despre sunculite a caror tinta era pana de curand, transformandu-se in poante cu anorexice, informeaza Libertatea.

Mitea a ajuns la Biserica de dorul lui Tonciu! Uite ce declara mama fotbalistului despre relatia celor doi. Andreea Tonciu si mama ei, Maria, au venit impreuna la emisiunea Cancan Tv pentru a vorbi despre despartirea dintre Andreea si Nicolae Mitea. Maria Tonciu a povestit ca nu s-a bagat niciodata intre fiica ei si Nicolae Mitea desi considera ca nu ar avea un viitor impreuna. "Problema lor este ca sunt amandoi la fel si le place sa se rasfete unul pe altul", a declarat Maria Tonciu. "Eu sunt de parere ca ei vor avea probleme daca nu se schimba. Andreea trebuie sa fie mai intelegatoare si Nicolae trebuie sa fie mai realist", a declarat Maria Tonciu a emisiunea Cancan Tv, de la Acasa Tv, difuzata de luni pana joi, la ora 22. Nicolae Mitea si mama lui, Ioana, au intrat in direct la emisiunea Cancan Tv si si-au spus opinia. Fotbalistul a recunoscut ca se simte rau fara Andreea langa el si a dat de inteles ca ar cauta o reconciliere, scrie Cancan.

O concurenta Next Top Model, criza de nervi in direct pentru ca are sanii prea mari! Daca multe dintre romance isi doresc sani mai mari, apeland chiar la interventii chirurgicale pentru a-si implini dorinta, situatia sta radical diferit pentru unele dintre frumoasele concurente Next Top Model. Sanii mari le pot da adevarate dureri de cap cand vine vorba de prezentari, existand situatii cand acest atu mult ravnit de femei sa le tina pe superbele manechine pe "banca de rezerve". Una dintre concurente a facut o adevarata criza de nervi inaintea unei prezentari din Mamaia, suparata foc si para pe "balenele" care-i iau locul, dar si pe Mihai Albu care a vrut in prezentare modele cu sani mici. Frumoasele concurente l-au insotit pe Catalin Botezatu la FashionTv Summer Festival in Mamaia, iar acolo peripetiile s-au tinut lant. Fetele au urcat pe podium, in prezentari de anvergura, pentru unele dintre ele fiind si prima experienta de acest gen. Pe langa micile alunecari sau probleme cu echilibrul, domnisoarele s-au trezit la Mamaia si cu posibilitatea de a le fi "suflate" efectiv prezentarile ba de manechinele tip "balena", ba din cauza sanilor prea mari sau a cerintelor foarte precise ale designerilor. Barbara Langelotti, una dintre concurente, a simtit nevoia sa-si spuna of-ul intr-o criza de nervi cum se cuvine, chiar inainte de prezentarea de la Mamaia, anunta Click.