Scene de cosmar soldate cu echimoze sI buza sparta! Loredana Groza, batuta mar intr-un moment de gelozie! Extrem de sexy, Loredana Groza poate starni pasiuni mistuitoare, care insa, au uneori un revres... dureros. Prinsa intr-o ipostaza care trada o infidelitate de neiertat, artista a fost lovita cu bestialitate, pe chipul ei ramanand semne urate de violenta. Infidelitatea doare! A aflat-o Loredana pe pielea ei. Prinsa in osfaid, artista a fost batuta cu bestialitate de partenerul orbit de gelozie. Artista a scapat din manile lui cu un ochi vanat sI buza sparta. Amatoare de amor sado-maso, Lori a fost legata de pat sI abandonata astfel. In momentul in care a gasit-o asa, barbatul ei a inteles ce se intampla si, cu mintea intunecata de furie, i-a aplicat o corectie fizica greu de uitat. Din fericire, scena este rupta din scenariul filmului "Minte-ma frumos" in care Loredana interpreteaza rolul cofetarei-sefe, patroana a Academiei de Ciocolata, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Nu mai exista niciun dubiu! Ioana Tufaru s-a prostituat! "Isi platea cordacii in WC". Happy Hour a dat publicitatii o inregistrare care dateaza din 2001, in care Ioana Tufaru recunoaste ca se prostitueaza. In respectiva filmare, fiica Andei Calugareanu chiar povesteste experientele prin care trece ca sa faca bani. "Era un italian, frumusel gagiul. Era cam in varsta. Cand am auzit ca da trei milioane pe noapte. Sigur, ca e cam dificil sa practici meseria asta cand esti asa grasa cum sunt eu. Si zic, fa Zico, vrea si grase italianul asta? Si mi-a zis ca asta f**e tot ce prinde. Pai si i-am zis ca vreau si eu ca sunt nemancata si sunt boschetara si nu trebuie sa stie toata lumea", spune ea la un moment dat. "Mergeam la ei acasa. Nu imi era frica, imi dadeam seama de om. Eu umblam mereu cu prezervativele in geanta. Nu imi era de boli, cat sa nu raman gravida", anunta Click.

Christina Aguilera, goala pentru noul ei album. Desi a declarat ca este plinuta, Christina Aguilera este foarte mandra de formele ei. Asa ca nu este de mirare ca vedeta a renuntat la hainute pentru coperta noului sau album "Lotus". Iar cantareata nu a avut niciun complex, dand astfel peste nas celor care o critica pentru noile ei forme. Fanii insa nu o vor putea admira totusi in toata spelndoarea. Sanii ii sunt acoperiti de par, iar corpul apare dintr-o floare de lotus, informeaza Antena1.

Imagini de colectie cu Sexy-Braileanca, de la debutul din 2008. Intre timp, si-a facut cinci interventii chirurgicale! Asa arata inainte de orice operatie estetica. O fata aparent nevinovata, dar cu un trecut ce ascundea multe picanterii, Florina Mihaila, alias Sexy-Braileanca si-a facut debutul cu gratie, in showbiz, in anul 2008, in anturajul lui Stelian Ogica. Ulterior, a facut valva cu showurile sale arotice sI a incercat sI o cariera in muzica, dar, cel mai important, si-a imbunatatit aspectul fizic cu ajutorul bisturiului. Blonda, slaba-moarta, cu un tatuaj "explodat" pe sanul drept sI cu bustul natural, cam lasat, ce-i drept, Sexy-Braileanca parea totusi, o fata cu potental, in showbiz-ul autohton. Impacata cu fizicul ei, chiar daca unii au considerat ca ar avea cateva minusuri, tanara nu a ezitat sa se dezbrace complet sI sa faca o serie de fotografii in "costumul Evei". Asa a inceput sa obtina sI cateva invitatii in diferite emisiuni de divertisment sI sa incheie sI contracte pentru show-urile erotice, care au consacrat-o. La mai putin de jumatate de an de la debutul pe micul ecran, Sexy-Braileanca a hotarat ca ar fi momentul oportun pentru o schimbare de imagine, sI, in baza unui contract, si-a facut cateva operatii estetice, gratis, scrie Cancan.

Ipostaza senzuala! Nicoleta Luciu goala in pat. Nicoleta Luciu s-a relansat in muzica si filmeaza de zor pentru noul videoclip al piesei "Mexicano". Pentru ca este in permanenta in contact cu fanii din mediul virtual, vedeta a psotat cateva fotografii provocatoare pe retelele de socializare. Cantareata si-a innebunit admiratorii cu o imagine in care apare intr-un prosop de baie, pe un pat! Pozele de pe platourile de filmare au primit mii de like-uri, anunta Click.