Adevaratele motive pentru care Cristi Minculescu a parasit formatia Iris! Cristi Minculescu s-a nascut in Pitesti pe 9 ianuarie 1959. Pentru ca tatal sau schimba des locul de munca, a ajuns la Craiova. La 16 ani canta deja la chitara. La 20 de ani a cantat prima data cu Harap Alb. Apoi, de ziua lui, a mers sa dea o proba pentru Iris. A cantat atat de bine incat membri trupei Iris nu l-au mai lasat sa plece. Cu toate acestea, tatal lui Cristi a murit la scurt timp dupa ce a intrat in Iris. Cu Minculescu la microfon, Iris a cunoscut un succes colosal si a reusit sa umple stadioane intregi. La inceputul lui 2009 a aflat ca sufera de polichistica renala. Avea nevoie urgenta de transplant de ficat pentru a nu deceda. Salvarea a venit din partea sotiei sale, Rodica, care i-a donat o portiune de ficat. "Toti au anuntat ca sunt cu ciroza la Viena si eu eram in Germania polichistica renala. Am zis mereu, dar acum intaresc ideea ca cea mai mare calitate a unui barbat e femeia de langa el" declara la un moment dat Cristi Minculescu, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Loredana a suferit din cauza sanilor in adolescenta: "Aveam cel mai mare gabarit din clasa". Cunoscuta drept una dintre cele mai dezinvolte vedete de la noi, Loredana Groza nu a fost asa dintotdeauna, ba chiar dimpotriva. Invitata la Acasa TV, Loredana a povestit cat de complexata a fost in adolescenta din cauza sanilor mari. "Mi-au crescut peste noapte si aveam cel mai mare gabarit din clasa. Atunci baietii erau foarte salbatici, faceau glumea proaste cu fetele. Tocmai din acest motiv, cantareata a preferat sa isi ascunda "podoabele". "Am preferat sa nu fiu ciuca bataii. Nu am vrut sa las sa se vada ca m-am dezvoltat in partea asta si stateam pitita", anunta Click.

Coco Austin, asa cum n-ai mai vazut-o! Cum arata la 14 ani fundul cel mai mare de la Hollywood, care valoreaza 10 milioane de dolari! Coco Austin este acum una dintre cele mai cunoscute vedete din lume, nu doar datorita mariajului cu rapperul Ice-T, dar si a fundului urias, pe care aceasta si l-a asigurat contra sumei de 10 milioane de dolari. Si, in timp ce au existat voci care au strigat ca posteriorul blondei nu ar fi natutral, aceasta a tinut sa demonstreze contrariul. Coco Austin a mers la un medic estetician pentru a demonstra ca celebrul ei fund este cat se poate de natural. In urma unor radiografii si teste expertul a decretat: fesele blondei sunt autentice, iar momentul a fost prezentat in cadrul reality-show-ului pe care il are la un post american, "Ice loves Coco". Insa, o fotografie pe care starleta a postat-o pe contul ei de socializare pare sa o contrazica, informeaza Libertatea.

Oana Zavoranu si-a pierdut virginitatea dupa majorat: "A fost fata mare pana la 18 ani jumatate". Invitata astazi in emisiunea Acces Direct, Marioara Zavoranu a dezvaluit varsta la care fiica ei si-a pierdut virginitatea. Dupa ce a vazut cateva inregistrari in care Corneliu Vadim Tudor spune ca Oana s-a prostituat la varsta de 14 ani, doamna Zavoranu a dezvaluit varsta la care fiica ei a devenit femeie. "Fiica mea a fost fata mare pana la 18 ani si jumatate. . De fetele lui nu se spune nimic? Ele sunt de partea mamei lor, care e o femeie la locul ei. Ditamai parlamentarul, se ia de fiica-mea si de MoculeascaFata mea pana la 18 ani a fost fata mare. De fetele lui nu se spune nimic? Ele sunt de partea mamei lor, care e o femeie la locul ei. Ditamai parlamentarul, se ia de fiica-mea si de Moculeasca", a spus Marioara Zavoranu, scrie Cancan.

Agentii Scully si Mulder s-au casatorit. Soc! La doar 2 luni de cand s-a descoperit ca Gillian Anderson, agentul Scully din "Dosarele X", si David Duchovny, agentul Mulder, din acelasi serial s-au cuplat, iata ca s-a aflat ca s-au casatorit. Gillian Anderson (43 de ani) si David Duchovny (52 de ani) s-au casatorit in Vancouver, Canada, dezvaluie o sursa apropiata cuplului. Duchovny s-a despartit in 2008 de fosta lui sotie, Tea Leoni (46 de ani), care nu a mai suportat dependenta lui de sex. El s-a refugiat in bratele fostei partenere de serial si si-au pus pirostriile in mare secret, in urma cu doi ani, in luna august, a precizat sursa, anunta Click.