Ce silicoane imense isi pune Laurette! Uite cum va arata mulatra cu noul bust. Dupa ce s-a decis sa-si schimbe silicoanele vechi cu unele mult mai mari, Laurette a trecut la treaba. Mulatra si-a facut deja toate analizele, iar astazi a aflat ce marime ce marime de bust ii recomanda medicul. Desi se teme foarte tare de o noua operatie de marire a bustului, Laurette e hotarata sa-si puna din nou silicoane. Manechinul si-a facut deja toate analizele necesare intr-o astfel de interventie chirurgicala, iar astazi a aflat cum vor arata sanii ei dupa operatie. Nu mica i-a fost insa mirarea cand a vazut ca noile ei implanturi vor avea 620 de grame, in conditiile in care cele vechi aveau doar 420. "E prea mult 620. Eu ma gandeam la putin peste 500. Sper ca atunci cand intru pe usa sa nu fiu ca cele carora le intra mai intai sanii, si apoi ele", a spus ea. Medicul i-a aratat o simulare facuta pe calculator si, dupa ce a vazut ce decolteu impresionant va avea, bruneta a inceput sa se acomodeze cu ideea, astfel ca acum asteapta cu nerabdare sa se vada cu noile silicoane, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Mihaela Drafta, seducatoare! Ce decolteu irezistibil si buze sexy are vedeta! Mihaela Drafta s-a lasat fotografiata zilele trecute in cadrul unei sedinte foto pe terasa showroom-ului sau din zona Kiseleff a Bucurestiului. Vedeta va lansa in curand, impreuna cu o revista glossy, un proiect online cu totul inedit pentru presa romaneasca, despre care nu vrea deocamdata sa divulge prea multe informatii. Recunoscuta pentru personalitatea sa conservatoare si clasica, Mihaela va etala in recentul pictorial o imagine a femeii fatale, seducatoare. De altfel, pentru aceasta sedinta foto, creatoarea de moda s-a inspirat din cuvintele lui Coco Chanel: "O femeie este frumoasa la 20 de ani, fermecatoare la 40 si irezistibila intreaga viata". Pe pagina sa de facebook, Mihaela Drafta a postat o fotografie de la realizarea pictorialului, in care etaleaza un decolteu de-a dreptul irezistibil si buze extrem de sexy, anunta Click.

Gemenele Cheeky Girls se deosebesc dupa sani si fund. Vezi aici diferentele. Clujencele Monica si Gabriela Irimia (30 de ani) fac tot posibilul sa ramana in atentia publicului din Marea Britanie, unde locuiesc de ani buni, mai ales ca, pe plan muzical, nu au mai inregistrat nici o performanta. Recent, gemenele au acceptat sa pozeze topless pentru revista Zoo Magazine, unde au si dezvaluit mici secrete in ceea ce priveste fizicul lor. "Eu am sanii putin mai mari, dar Monica nu se supara - ea are fundul un pic mai rotund", spune Gabriela Irimia. Surorile i-au uimit pe fani cu aceste declaratii, mai ales ca Monica si Gabriela si-au facut implanturi mamare identice si toata lumea credea ca busturile lor au aceeasi dimensiune, informeaza Libertatea.

Poza care o da de gol! Andreea Raicu, felicitata de fani fiindca a ramas insarcinata! Andreea Raicu este insarcinata? Aceasta-i intrebarea care nu le-a dat pace fanilor vedetei, in ultimele zile, dupa ce bruneta si-a postat pe Facebook o fotografie in care pare ca a prins forme de viitoare mamica. Andreea Raicu a postat pe 17 octombrie, la nici trei saptamani de la lansarea unei carti despre nutritie, o imagine in care apare mai degraba plinuta decat fit. Burtica de gravida care i s-a conturat pe sub rochie i-a indemnat, chiar, pe cativa fani sa o felicite pentru sarcina pe care, cred ei, o poarta. Cu toate ca vedeta a renuntat la carne si a devenit vegetariana convinsa de peste patru ani, poza in care apare cu prietena ei, Roxana Voloseniuc, la deschidere unui restaurant, pare sa tradeze o sarcina. Raspunsurile fanilor de pe pagina de Facebook au venit instant, vedeta fiind felicitata de cei care au observat detaliul. "Sa fie intr-un ceas bun!", a comentat Katy. "Esti insarcinata! felicitari!", s-a bucurat un alt fan la scurt timp dupa ce poza a fost postata pe site, scrie Cancan.

Oana Zavoranu: "Corneliu Vadim Tudor a incercat sa ma violeze" / Marioara Zavoranu: "Mi-e scarba de el". Scandalul dintre Corneliu Vadim Tudor si familia Zavoranu a explodat. Oana Zavoranu a marturisit ca europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor ar fi incercat sa o violeze in biroul sau de la Senat. Fosta sotie a lui Pepe a descris si unul dintre episoadele in care politicianul ar fi incercat sa o violeze, in urma cu patru ani. "S-a intamplat sa mergem de multe ori la un restaurant. Eu tot incercam sa-l sochez, culminand cu vizita la Senat imbracata cu tinte si cu haine de piele crezand ca se va oripila. El de fapt a incercat sa ma violeze. A tabarat pe mine la Senat. Dupa ce mi-a aratat ce tablouri are in birou, s-a dus si a inchis usa. Apoi a bagat cheia in buzunar. Cred ca ii era teama sa nu intre cineva peste noi. A venit la mine si si-a schimbat privirea gales. A tabarat pe mine. A fost o usoara fugareala! Ii placea de mine", a declarat Oana la Acasa tv, anunta Click.

Uite cat de mult s-a ingrasat Andreea Marin! Andreea Marin este un model, una dintre vedetele cu staif, care nu lasa nimic la voia intamplarii. Se pare insa ca diva are ceva probleme cu greutatea, iar acest lucru a devenit vizibil. Desi are dintotdeauna grija de imaginea ei, iar hainele nu si le alege la voia intamplarii, tocmai pentru a nu lasa vreun defect la vedere, Andreea a avut de curand o scapare. Invitata la un eveniment monden, unde a facut o surpriza, vedeta si-a facut aparitia intr-o rochie neagra, extrem de eleganta, dar care nu parea sa o avantajeze. "Zana" a luat ceva kilograme in greutate, iar asta s-a vazut, mai ales in zona bratelor, dar si a soldurilor... generoase. Imaginea surprinde cu atat mai mult cu cat, nu cu mult timp in urma, Andreea Marin a aparut la Chisinau, afisand un corp foarte frumos. Mai mult, rochia neagra, decoltata a facut atunci furori, informeaza Libertatea.