Sanii Simonei Patruleasa, suspect de mari! Bruneta a afisat la un eveniment monden un bust mai mult decat opulent! Au trecut mai bine de sapte ani de cand Simona Patruleasa facea o miscare neasteptata sI isi marea bustul cu ajutorul implantului de silicon. Timpul s-a scurs, vedeta TV a devenit mamica iar sanii sai dau semne ca ar fi suferit transformari neasteptate sI au castigat cel putin un numar in plus la cupa. Marti seara, la lansarea noului showroom al designerului Mirela Stelea, aparitia Simonei Patruleasa a reusit sa starneasca numerose controverse. De la stanga la dreapta sI viceversa, toate persoanele care dadeau nas in nas cu aceasta nu o priveau in ochi, ci fix in decolteu, dimensiunile acestuia fiind vizibil marite fata de cele cu care ne-a obisnuit. Intrebarea: "Ai vazut! Ce crezi, si-a schimbat Simona Patruleasa silicoanele?", era pe buzele tuturor, indiferent de sex, varsta sau pricepere, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Justin Bieber ar fi furat bani sa-si mareasca penisul! Mare-i gradina lui Dumnezeu! Justin Bieber, de 18 ani, s-a trezit marti dat in judecata de un barbat care se dadea drept tatal iubitei sale, Selena Gomez. Barbatul, citat de TMZ, sustinea ca Justin Bieber i-a furat bani de pe card ca sa isi mareasca penisul, ii insala fiica la greu cu Ke$ha, Rihanna si Penelope Cruz si a obligat-o pe Selena sa avorteze dupa ce a lasat-o gravida. Barbatul a carui identitate nu a fost data publicitatii este suspectat de judecatorii din Michigan ca este bolnav mintal, insa legea ii obliga sa investigheze cazul, anunta Click.

Regina sexului anal, romanca Sandra Romain, a fost dusa la biserica sa scape de diavol. Sotul Sandrei Romain, romanca supranumita "Regina sexului anal", spune ca a fost nevoit sa o duca pe actrita de filme porno la biserica, deoarece parea posedata de diavol. Paul Popescu si Sandra Romain sunt inca sot si sotie in acte, dar s-au despartit de ceva vreme. Paul a povestit, la "Un show pacatos" de la Antena 1, ca, in 2008, s-au produs cateva episoade foarte ciudate. "Eram undeva la sat si ea s-a pus deodata in patru labe si scotea sunete ciudate. Avea o piatra in mana si incepuse sa deseneze pe asfalt. Apoi, s-a apropiat de mine si a inceput sa traseze un cerc in jurul meu. Cand am atins-o, a inceput sa sara, sa urle si s-a aruncat intr-un sant. Si a ramas acolo", a spus Paul, informeaza Libertatea.

Aroganta sexy a sotiei lui Bogdan Stelea! A defilat fara sutien la propria lansare. Mirela Stelea, designerul care a impuscat trei evenimente intr-o singura zi, lansarea unei colectii de rochii, a unui magazin on-line sI a showroom-ului ei, este pe val. Se vede din indrazneala tinutelor pe care le imbraca sI le trage direct pe piele, fara sa poarte sutien. Moda vedetelor care incep sa-si arate formele cu dezinvoltura, ataca Romania. Se intampla la altii si acum a ajuns sI la noi. Iar Mirela, sotia lui Bogdan Stelea, fostului portar al nationalei, se numara printre pionierii indrazneti, reusind prin aparitiile sale sa impuna un nou stil. Marti seara, creatoarea de moda s-a prezentat la propria lansare purtand o bluzita transparenta, de matase, care lasa sa se vada pe alocuri forma sanilor sI nu numai, scrie Cancan.

Dezastru! Vica lui Piturca si-a distrus sanii cu silicoane. A vrut sa fie mai sexy, dar s-a nenorocit. In urma operatiei de marire a sanilor, facute in primavara, Victoria Blochina (36 de ani), fosta amanta a lui Piturca, a ramas cu cicatrice urate, iar silicoanele au luat-o la vale. Primele necazuri au aparut la scurt timp dupa interventia chirurgicala, cand i-au plesnit cusaturile si s-a operat din nou. Pentru ca sanii si-au pierdut din fermitate dupa ce l-a nascut pe fiul sau, Edan, Victoria Blochina s-a gandit sa-si faca implant de silicoane. La sfarsitul lunii mai, vedeta Antenei 2 si-a vazut visul cu ochii si a fost operata. Fericirea Vicai a fost, insa, de scurta durata. Surse din anturajul blondei sustin ca, la doar o saptamana, firele au cedat, i s-a desfacut operatia, iar zona s-a infectat, frumoasa blondina fiind supusa unei noi interventii chirurgicale, anunta Click.