Gigi Becali a pregatit o prima anti-Cruduta pentru Mihai Costea: 10.000 de euro ca sa nu se mai impace cu ea! Despartirea dintre Daniela Crudu si Mihai Costea a facut un om fericit: Gigi Becali. "Asta il stoarce de seva, il termina ca fotbalist", explica patronul stelist in perioada in care cei doi erau impreuna. La primul meci ca titular dupa despartirea oficiala de asistenta TV, Costea jr. a avut o prestatie senzationala si a fost omul meciului cu Gloria Bistrita, in care a reusit o dubla, scrie Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Smiley si Laura Cosoi sunt din nou impreuna? Uite-i cum se pupa si se imbratiseaza in strada! Smiley si Laura Cosoi au format unul dintre cele mai indragite cupluri din showbizul autohton, astfel ca toata lumea a regretat despartirea lor dupa cinci ani de relatie. In ultima perioada insa, din ce in ce mai multe zvonuri dau ca sigura impacarea lor. Mai mult, reporterii emisiunii WOWbiz de la Kanal D i-au surprins pe cei doi imbratisandu-si si pupandu-se cu patos in mijlocul strazii dupa ce au luat masa in oras, alaturi de un prieten comun, relateaza Libertatea.

Kinga Sebestyen rupe tacerea, dupa ce revista Ciao! a dezvaluit ca are o relatie cu Szolt. Antrenoare dezvaluie care este legatura dintre ea si Nicoleta Luciu. Desi au trecut aproape doua luni de cand Zsolt Csergo sI Kinga Sebastyen au fost fotografiati in timp ce se sarutau sI se imbratisau sI, ulterior, aveau o discutie aprinsa soldata cu gesturi violente, pe iahtul afaceristului, in Croatia, ecourile scandalului continua sa se auda. Prinsi intr-un triunghi amoros, cei trei protagonisti resimt in aceeasi masura efectele dezvaluirilor facute de Ciao!. In ultimele zile, s-a spus insa ca, cea care are de castigat de pe urma acestui scandal ar fi chiar Kinga, care ar fi inceput sa ceara un onorariu mai mare pentru a participa la diferite evenimente sau demonstratii de Kangoo Jumps, intentionand sa-si largeasca clientela in randul persoanelor VIP. Integral in Cancan.

Motivele pentru care magistratii Tribunalului Bucuresti au refuzat sa-i incredinteze Monicai Gabor fetita: Era neglijenta cu Irinuca. Monica Gabor (24 de ani) a pierdut procesul pentru custodia fiicei sale, deoarece n-a reusit sa-i convinga pe magistrati ca ii poate asigura micutei Irina (5 ani) o educatie, stabilitate emotionala si un trai mai bun decat ii ofera tatal micutei, milionarul Irinel Columbeanu (54 de ani). Mai mult, Moni era neglijenta cu copilul. Integral in Libertatea.

Inna a testat la maximum rezistenta unui costum mulat in noua ei piesa! Vezi aici pozitiile care ar face geloase gimnastele de la Olimpiada. Pe toata durata clipului la piesa J'Adore, lansat oficial la 29 octombrie, Inna nu se opreste din a face sport. Imbracata cu un combinezon tare sexy si mulat pe trup, bruneta face aerobic de mama focului ca intr-o dimineata plina de energie si cu pofta de miscare. Continuarea in Cancan.

Cornel Patrichi: ''Pe langa Bebelusa Oana, Mihai Petre e un amator''. Pentru prima data dupa sase ani si jumatate, Cornel Patrichi a vazut emisiunea ''Dansez pentru tine" din fotoliul de acasa si nu din cel de jurat al concursului. Nu s-a uitat decat la prima parte a competitiei, apoi a urmarit un meci de fotbal. La propunerea Click!, el a fost de acord sa vizioneze integral, pe Internet, ultima proba din editia de vineri, cea de vals, si sa dea note, asa cum obisnuia, informeaza Click.