Un fost teolog din Caransebes ravneste la titlul de cel mai frumos travestit din lume. A urmat cursurile seminarului Teologic "Ioan Popasu" din Caransebes. Nu si-a putut potoli framantarile interne slujindu-l pe Dumnezeu, motiv pentru care a ales sa "repare" greseala care dateaza inca de la venirea lui pe lume. Si-a schimbat sexul si, totodata, identitatea. Daniel Dudas are acum 31 de ani si locuieste in Germania. Acolo, toata lumea il, sau mai degraba, o stie drept Tanja Iacobescu. Tunata atat de bine incat nu e barbat care sa nu intoarca privirea dupa ea, Tanja tine companie transsexualilor generosi. "Sunt o dama de companie pasionata, eleganta, romantica, onesta, iar in intimitate sunt dragastoasa, independenta Si erotica. Sunt de asemenea Si maseuza. Sunt foarte discreta, iar daca este necesar pot sa devin amnezica, sa uit nume,locuri sau informatii care trebuie sa ramana confidentiale", isi face reclama Tanja pe site-ul personal, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Monica Barladeanu, din nou goala pe Facebook. Zilele trecute, regizorul Bobby Paunescu a postat pe retelele de socializare o fotografie cu fosta lui iubita, Monica Barladeanu, goala pusca. Pentru ca imaginea provocatoare a primit sute de like-uri si numeroase comentarii pozitive, omul de afaceri s-a gandit sa faca fanilor o noua surpriza. El a aratat prietenilor din mediul virtual o noua poza in care apare Monica Barladeanu nud. Bobby Paunescu a cerut intai parerea actritei romance si abia apoi a postat imaginea. Actrita Monica Barladeanu si afaceristul Bobby Paunescu s-au despartit in urma cu doua luni, anuntand vestea tot pe reteaua de socializare Facebook, conform Click.

Cand nimeni nu se mai astepta, Pepe si Oana s-au impacat in direct. Afla tot despre intalnirea mileniului si vezi cum s-au tachinat ca doi indragostiti. Pepe si Oana Zavoranu au venit aseara la Cancan TV si au stat pe aceeasi canapea, desi nu au lasat deoparte chiar toate animozitatile. Cei doi au avut grija sa-si aminteasca de procesele pe care si le-au intentat recipros, iar Oana a tinut sa precizeze ca nu si-a dorit niciodata o aparitie televizata pe aceasta tema. "Eu vreau sa inteleaga lumea ca nu mi-am dorit o aparitie pe aceasta tema", a spus ea raspicat. Inca de la intrarea in platoul emisiunii, Pepe si-a privit insistent fosta sotie, marturisind ca are o culoare a ochilor pe care nu a mai vazut-o la ea. "Ma uitam la ea ca are ochi albastri", si-a motivat el gestul, dupa care a trecut la lucururi "seriose", informeaza Cancan.

Simona Gherghe vrea sanii mari. Uite ce i-a cerut Mihaelei Borcea! Simona Gheorghe e frumoasa, e desteapta, dar nu are ... sani. Desi ar putea sa-si puna silicoane oricand, moderatoarea emisiunii "Acces direct" nu vrea sa apeleze la ajutorul medicului estetician si isi doreste sa-i creasca sanii cu ajutorul produselor naturiste. Vedeta Antenei 1 a avut-o invitata in emisiunea sa, astazi, pe Mihaela Borcea care a dezvaluit ca are bustul generos si ferm datorita unui extract de plante pe care l-a baut. Auzind asta, Simona Gherghe a recunoscut ca subiectul o intereseaza si i-a cerut detalii despre produsul minune. "Cresc sanii fara implant? O sa-mi spui pentru ca ma intereseaza acest subiect in mod special. O sa te rog sa-mi dai detalii", i-a spus Simona Gherghe Mihaelei Borcea, scrie Libertatea.

Laurette are interdictie la sex cateva luni. Afla de ce! Laurette Atindehou este foarte incantata de noile ei implanturi! Mulatra a suferit, saptamana trecuta, o noua interventie chirurgicala la sani. Acum vedeta s-a ales cu silicoane noi de 620 ml. Modelul a declarat pentru Click! ca a avut de indurat febra musculara si ceva dureri. Pe langa aceste inconveniente, Laurette are si interdictie la sex. "Ma simt foarte bine dupa aceasta operatie. Iubitul meu este incantat, ii plac tare mult noii mei sani. Eu si iubitul meu avem restrictii in dormitor. Asa ne-a recomandat doctorul. Trebuie sa stam cuminti pana se vindeca sanii. O sa dureze cateva luni", a declarat Laurette la emisiunea Povestiri adevarate, anunta Click.

Declaratie soc a Deei lui Dinu Maxer! "Bunica mea la 60 de ani nu avea sanii asa de lasati cum ii aveam eu la 21 de ani". Sotia lui Dinu Maxer a trecut printr-o depresie puternica la 21 de ani. Principala ei problema era reprezentata de sanii foarte lasati pe care ii avea. Acest lucru a facut-o sa se decida asupra unui implant cu silicoane. Deea a surprins pe toata lumea la CANCAN TV cu declaratia ei legata de sanii pe care i-a avut inainte de operatia estetica. Despre bustul ei a spus ca era practic al unei femei la varsta a treia. "Bunica mea la 60 de ani nu avea sanii asa de lasati cum ii aveam eu la 21 de ani", a spus Deea, sotia lui Dinu Maxer. Ea a povestit ca sanii i s-au lasat la un an dupa ce a nascut, iar cel mic nu a vrut sa fie alaptat, motiv pentru care a folosit pompa de muls tot timpul, informeaza Cancan.