Luceafarul huilei a devenit stea de mare! Miron Cozma se lupta cu valurile, in noiembrie! Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, are un stil aparte de a se mentine mentine in forma. Face antrenamente pe malul marii, cand afara sunt doar cateva grade, ca un adevarat samurai. Stabilit la Constanta cu sotia sa, Marinela, Miron Cozma are timp sa se ocupe de forma sa fizica. Nu o face oriunde si nici oricum, ci pe malul marii, in maieu si pantaloni trei sferturi, chiar daca afara sunt doar cateva grade Celsius iar apa marii e rece ca gheata. "Asa ma antrenez eu, pentru ca am facut candva karate si aikido. Este o senzatie fanstastica sa simti cum calci pe apa si cum stropii reci iti vin pe corp, te revigorezi complet. Mai ales acum, cand e frig, ca vara oricine poate", a declarat Miron Cozma pentru Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cristi Minculescu revine pe scena cu noua lui trupa, Lotus. Cristi Minculescu si noua lui trupa, Lotus, vor sustine, in luna decembrie, un mini-turneu in Sibiu, Bucuresti, Brasov si Constanta, pregatind totodata un show de lansare a noii formatii, pentru noaptea de Revelion. Cristi Minculescu revine pe scena dupa despartirea de Iris, alaturi de o noua trupa - Lotus. Fostul solist al formatiei Iris va canta alaturi de cativa muzicieni din Germania, tara de rezidenta temporara a artistului, unde acesta repeta zilnic pentru spectacolele pe care urmeaza sa le sustina. Publicul din Romania se va bucura mai intai de un demo ce va fi prezentat intr-o suita de concerte "de colectie" in cateva cluburi din tara. Mini-turneul include spectacole in Oldies Pub din Sibiu (joi, 6 decembrie), True Club din Bucuresti (vineri, 7 decembrie), Times Pub din Brasov (sambata, 8 decembrie) si Phoenix din Constanta (duminica, 9 decembrie), anunta Click.

Alina Plugaru: "Foarte putini barbati au trecut prin patul meu". Alina Plugaru, una dintre cele mai cunoscute vedete porno din Romania, este insa o femeie care sustine ca realatiile ei de amor au fost putine. Invitata in emisiunea Wowbiz de la Kanal D pentru a-si arata casa, Alina Plugaru a facut o marturisire socanta in momentul in care a ajuns in dormitor: "Foarte putini barbati au trecut prin patul meu. Atat de putini, incat poti sa-i numeri pe degetele de la o mana". Ceea ce uimeste in locuinta blondei este prezenta a numeraose jucarii, de care Alina nu se paote desparti. "Am avut mai multe, dar le-am donat unor copii la orfelinat. De acestea nu m-am putut lipsi", a povestit ea. Pe langa acestea mai sunt si diverse articole barbatesti, pentru care Alina are o explicatie: "Se stie ca m-am despartit de iubitul meu cu care am avut o relatie de doi ani si mai am inca hainele lui in casa. Ne-am despartit in urma cu doi ani. Acum sunt singura", informeaza Libertatea.

Prima aparitie TV a Ancai Pandrea, dupa moartea lui Iura: "Cand a murit, i-am dat doua palme zdravene". Anca Pandrea, cea care a fost casatorita timp de 26 de ani cu marele actor Iurie Darie, a fost devastata de trecerea acestuia in nefiinta, la varsta de 83 de ani. Ei sunt cunoscuti pentru marea iubire care a fost intre ei si mai ales pentru faptul ca si-au jurat ca vor fi impreuna mereu. Actrita l-a privit pe dragul ei Iura ca pe motivul pentru care merita sa traiasca, iar acum simte ca nimic nu mai are sens. "L-am sarutat si n-am simtit ca-i bate inima si pentru prima oara in 26 de ani, i-am dat doua palme zdravene, asa cum am vazut in fime, in speranta ca se va trezi", a spus Anca printre lacrimi, scrie Cancan.

Catalin Botezatu a vorbit despre al doilea copil al sau, caruia ii trimite bani lunar. In urma cativa ani, Catalin Botezatu a starnit o dezbatere intensa in lumea mondena dupa ce a marturisit ca este tatal natural unui tanar pe nume Andrei Iordache. Designerul a vorbit recent si despre cel de-al doilea copil al sau. Botezatu a spus ca este vorba despre o adoptie la distanta, pe care a facut-o in urma cu 12 ani. "Ii trimit bani si intotdeauna imi fac timp sa il vad cand trec prin acea zona, pentru ca este vorba de Asia", a spus el la emisiunea "Drept la tinta", de la Kanal D. Designerul a explicat ca in prezent nu se mai gandeste la o familie si la un copil care "sa-l astepte acasa", anunta Click.