O blonda celebra si-a etalat sanii de parca nu mai exista ziua de maine. Cu greu a facut fata rochia de pe ea! Simona Trasca i-a scos din minti pe toti barbatii prezenti la un eveniment monden la care blondina a venit imbracata cu un decolteu impresionant. Blonda a intors toate privirile cu rochia ei in care sanii nu-si gaseau locul decat in afara textilei. Imaginea a fost una de vis pentru toti barbatii din jurul ei, in timp ce fetele au fost nevoite sa se recunoasca depasite de situatie. Mai mult, Simona a apelat mai toata seara si la acea pozitie de defilare, cu pieptul scos in fata, amplificand si mai mult goliciunea din zona bustului, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

In sfarsit! Laura Cosoi a rupt tacerea! Iata ce a spus despre motivele despartirii de Smiley! Toata lumea a fost socata in momentul in care in presa a aparut stirea despartirii dintre Laura Cosoi si Smiley, mai ales ca cei doi au pastrat o discretie exemplara despre acest subiect. Pana acum! Laura Cosoi a decis sa transeze o data pentru intotdeauna sfarsitul povestii ei de dragoste cu Smiley. "Noi am luat aceasta decizie, dupa o perioada in care ne-am hotarat sa mergem pe drumuri diferite. Ne-am despartit pentru ca a fost mai bine pentru amandoi. Suntem doi oameni sinceri si nu ne jucam de-a povestile de dragoste. Relatia noastra este ceva trecut, iar, intre timp, drumurile noastre s-au asezat pe un fagas diferit". Actrita a povestit si despre numeroasele proiecte in care este implicata, dar nu s-a ferit sa povesteasca nici despre faptul ca, zile la rand, a primit buchete imense de la un admirator secret, anunta Libertatea.

Cat cere Delia pe un concert live? Vezi suma la care multi artisti doar viseaza. Delia Matache face un nou in cariera, cu u nou concept de show pe care l-a pus la punct impreuna cu sotul si, mai nou, managerul ei, Razvan Munteanu. Frumoasa blonda va canta impreuna cu The Vintage Band, iar prestatiile sale live nu sunt decat ieftine, dupa cum recunoaste chiar Razvan. Doritorii trebuie sa scoata din buzunar intre 4.000 si 6.000 de euro pentru un show. "Va fi ceva deosebit de tot ce exista acum ca band in Romania", a explicat el pentru ProTV Magazin, informeaza Click.

Aylin, ravasitor de sexy! Uite primele imagini din noul ei clip - doar talentul sau e mai frumos decat ea! Artista a lansat piesa "Cloud" special pentru prietenii ei de pe Facebook, in luna octombrie, iar maine va lansa oficial si noul videoclip. Pana atunci, frumoasa bruneta a impartasit cu prietenii ei virtuali primele imagini din noul clip. Reactiile primite au fost extrem de pozitive, iar artista este foarte entuziasmata pentru ziua de maine cand fanii de pe Facebook vor putea vedea tot clipul. Muzica melodiei apartine lui Christie & Bazooka (Moonlight Breakfast), iar versurile sunt scrise de Christie (Moonlight Breakfast), scrie Cancan.

Secretul tineretii, de la Catalin Botezatu, cu efect instantaneu! Oana Turcu dezvaluie, pe blogul ei, care sunt cremele pe care Catalin Botezatu le foloseste pentru a beneficia tot timpul de un veritabil "secret al tineretii". "Dragi prieteni, invatati de la Catalin, cand aveti ocazia! Acum doua zile, l-am vazut pe Catalin intr-un reportaj filmat in care spunea - dur, dar atat de corect - ca oamenii care nu inteleg importanta cremelor in viata unei persoane sanatoase sunt retarzi. De aceea, am simtit mereu ca exigenta lui, in materie de creme pe care le foloseste pe pielea lui, l-a facut sa aprecieze produsele mele, fara complezenta. Catalin, de exemplu, este un admirator al Serului Lifting Efect Instantaneu, care contine Acid Hialuronic pur, si care ii aduce pe fata prospetime, dupa o viata care mi se pare mult, mult prea plina. In ciuda gustlui bun al succeselor", noteaza Oana Turcu, pe site-ul ei, conform ziarului Libertatea.