Ronny Levy s-a intors la Vica pentru o noapte de pomina! S-au ascuns prin tot orasul si au incheiat seara la un hotel de lux. Desi ii promisesei sotiei ca nu va mai calca niciodata stramb, fostul antrenor al Stelei a fost vrajit din nou de Vica Blohina, chiar in ziua in care implinea 46 de ani. Andrei Duban a fost omul care a incercat sa le acopere urmele. Levy si Vica au fost impreuna inca din dupa-amiaza zilei de miercuri, petrecuta intr-un hotel de lux din Capitala. Incalzirea a durat pana cand blonda a plecat spre casa pentru a se pregati pentru noua ei emisiune, scrie Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Nicoleta Luciu: ''O sa-mi cada unghiile de la picioare''. De cand a fost condamnata la duelul care va avea loc in aceasta seara, Nicoleta Luciu trage dublu la repetitiile pentru ''Dansez pentru tine", de la PRO TV. In asteptarea bataliei cu Bianca Dragusanu, focoasa bruneta s-a spetit la Buftea, in sala de antrenamente si e la un pas sa-si piarda unghiile de la picioare, relateaza Click.

Starea de soc pentru Andreea Tonciu si Mitea! Bruneta este insarcinata. Andreea Tonciu nu se simte bine de aproximativ o saptamana, are multe ameteli si vomita des, iar toate sansele sunt sa fie insarcinata. "De o saptamana jumatate imi este rau si am ameteli. Starile de voma sunt foarte dese si chiar ma simt foarte rau", a povestit Tonciu, care sta cu ligheanul langa pat. Mitea, aflat langa Andreea, a completat-o: "Am cumparat un test de sarcina si asteptam sa vedem daca rezultatul va iesi pozitiv sau negativ", anunta Cancan.

Uite unde s-a mutat cu chirie Victor Slav. Despartirea de Anda Adam si-a pus amprenta si asupra nivelului de trai al prezentatorului rubricii "Vremea" de la Pro TV, Victor Slav. Daca pe vremea cand era cu Anda se lafaia intr-un apartament de lux, platit de iubita cu 800 de euro lunar, acum Victor s-a mutat in conditii modeste, intr-un bloc vechi din zona Decebal. Chiria este la jumatate, adica aproximativ 400 de euro, anunta Click.

Afla ce ii facea Horia Tecau fostei iubite de o treceau toti fiorii. Corina spune ca s-a iubit cu Horia Tecau timp de un an, perioada in care nimeni nu a inselat pe nimeni. "Ne-am cunoscut la un meci de cupa Davis, mie imi era frig, iar Horia mi-a dat bluza lui. Am stat de vorba dupa, am fost la un restaurant, asa a inceput totul'', a declarat frumoasa bruneta. Ea spune ca fostul ei iubit este un barbat adevarat, care stie cum sa iubeasca o femeie si sa o faca fericita. Integral in Cancan.

Oana Zavoranu si-a pierdut cunostinta in casa si este suspecta de sinuzita cu sindrom meningeal. Oana Zavoranu si-a pierdut cunostinta in casa in aceasta seara. Contactat telefonic, iubitul ei, Razvan Dumitrescu, ne-a declarat ca vedeta ar fi suspecta de sinuzita cu sindrom meningeal. "Oana se simte rau de acum doua zile. Avea dureri mari de cap, iar in seara asta a avut o criza. A venit salvarea sa mearga sa faca niste controale. Momentan este la Spitalul Elias pentru analize", ne-a declarat Razvan Dumitrescu. Continuarea in Cancan.