Scena demne de cascadorii rasului cu Marcel Pavel, la mall.El s-a descaltat, sotia si-a pus mana la nas. Marcel Pavel si-a petrecut toata ziua de sambata la cumparaturi. A probat foarte multe perechi de pantofi, iar la un moment dat sotia lui a oferit o imagine hilara, cand si-a pus mana la nas vazandu-l pe solist descult. Preocupat de felul in care arata si impins de la spate de vremea neprietenoasa, Marcel Pavel si-a luat sotia si, impreuna, au dat o raita de mai bine de trei ore intr-unul dintre mall-urile din Capitala. Insotiti de soferul care le-a servit si ca bodyguard, solistul s-a perindat prin cabinele de proba, alegand in special incaltari. Cu greu a gasit o pereche care sa-l satisfaca, iar plictiseala se putea citi lesne pe chipul sotiei sale, exasperata parca de faptul ca Marcel este chiar mai dificil decat o femeie, la cumparaturi. La un moment dat, obosita dupa cat colindase, doamna Pavel a luat si ea loc pe canapeaua de proba, asteptand ca Marcel sa se hotarasca, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Sanziana Buruiana, mireasa in lenjerie intima neagra, in club. Sanziana Buruiana a facut furori vineri seara, in clubul Princess din Bucuresti. Blonda a fost o mireasa nonconformista si a defilat pe podium in lenjerie intima neagra. Vestimentatia purtata de Sanziana este creatia Roxanei Marinescu, ce s-a lansat cu aceasta ocazia ca designer vestimentar. Ea a adus in fata publicului colectia "No limit", o linie de lenjerie intima extrem de senzuala. Sexy au fost si fetele care au urcat pe podium: Ruxandra Prodan, Manuela Marza, Irina Dinache, Denisa Bita, Roxana Raducu, Nelia Zaharia, Loredana Chivu, alaturi de amintita Sanziana Buruiana, anunta Click.

Fuego a ramas fara carnet! Cantaretul conducea cu o viteza nebuneasca prin oras! De numele lui Fuego nu a fost legat pana acum nici un scandal, insa acum, cantaretul are probleme cu legea. Potrivit stl.ro, Fuego a fost oprit de Politie, in zona Aviatorilor, pentru ca circula cu viteza mare. Agentii de la Rutiera au stabilit ca solistul avea nu mai putin de 103 km/ora - mult peste limita legala din localitate, care este de 50 km/ora - si i-au retinut permisul auto pentru o perioada de trei luni. Evenimentul a avut loc vineri, in timp ce Paul Surugiu, numele real al artistului, se intorcea dupa concertul sustinut la Sala Palatului din Capitala, informeaza Libertatea.

Adevarul despre crizele de gelozie ale lui Cristea, inainte de dansul in ploaie al Biancai! Vezi ce discutii au avut acasa! In timpul repetitiilor de la "Dansez pentru tine", Bianca Dragusanu a refuzat sa foloseasca anumite figuri, pentru ca iubitul ei, Adi Cristea, ar fi gelos. Bianca Dragusanu a fost de-a dreptul suparata cand, la dansul in ploaie, coregraful a vrut sa apeleze la figuri care, din punctul de vedere al roscatei, ar fi fost erotice. Ea a invocat faptul ca nu o lasa Cristea, dar se pare ca adevarul e undeva, la mijloc. "Noi am vorbit inainte de dans despre coregrafie si imi spunea ce are de facut. Ea s-a dus acolo sa danseze cat mai bine. Dar n-o sa faca cariera in dans. Cand iubesti, esti si gelos. Papagalii care vorbesc despre Bianca urat trebuie sa vorbeasca si ei, ce sa faca", a spus fotbalistul, scrie Cancan.

Catalin Crisan va fi tatic pentru a treia oara. Sotia sa va naste o fetita in curand. Cantaretul Catalin Crisan va fi tata din nou. Alina, cea care ii este sotie si cu care traieste o poveste de dragoste, ii va darui un copil. "Jumatatea" artistului este insarcinata in opt luni, astfel ca bebelusul va veni pe lumea in preajma Craciunului. "Se pare ca va fi o fetita", a declarat Catalin Crisan la emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1. El a spus ca are o lista lunga cu nume si ca mai are timp sa se gandeasca. "Nu stiu ce nume o sa-i pun. Daca ar fi fost baiat i-as fi pus numele Catalin", a spus cantaretul. El a precizat ca pentru nastere Alina va apela la cezariana. "Scoatem copilul pur si simplu din cutiuta", a glumit Crisan. Cantaretul mai are doi copii, Daria si Rares, din casatoria anterioara cu Lucia Bubulac, anunta Click.

S-a terminat! Sandra Romain, "Regina sexului anal", este de ieri o femeie libera. Romanca Sandra Romain, cunoscuta in lumea filmelor XXX drept "Regina sexului anal", este de ieri o femeie libera. Starleta si sotul ei au divortat de comun acort, la Judecatoria Resita. Sandra Romain, pe numele ei adevarat - Maria Popescu - a decis sa divorteze la varsta de 34 de ani, dupa ce a avut mai multe dispute cu sotul ei, Sorin Paul Popescu. Intr-un final, cei doi au cazut de acord pentru desfacerea casatoriei, iar actrita va pastreaza dupa divort numele acestuia. "E mai simplu asa, am reusit sa ne intelegem pana la urma. Abia acum pot spune ca, sufleteste, l-am iertat", a declarat Sandra la iesirea de la Judecatorie. Cei doi nu mai locuiau impreuna de mai bine de un an, insa pana acum nu au spus care a fost adevaratul motiv pentru care au decis sa se separe dupa o casnicie de 17 ani. Cu toate acestea, sotul Sandrei a facut o declaratie uluitoare: "E posibil ca in viitor sa ne impacam, pana la urma trebuie sa moara ce a fost pentru a se putea naste altceva", a spus Sorin Paul Popescu, informeaza Libertatea.