Magda Catone refuza sa se desparta de Serban Ionescu chiar si dupa inmormantare! Planuieste sa doarma in cimitir! A plecat de langa ea o data, atunci cand a luat drumul spitalelor in cautarea unui leac si s-a hotarat sa divorteze. Acum, cand a reusit sa ajunga din nou langa el, a plecat iar! Pentru totdeauna! O situatie cu care Magda nu se poate impaca Magda Catone este sfasiata de durere! Actrita nu reuseste sa-si ia bun ramas de la barbatul alaturi de care a trait 30 de ani si pe care nu-l mai vazuse de aproape jumatate de an, de cand a plecat de acasa si a decis sa divorteze de ea. Dupa luni de dor si durere, miercuri a reusit sa intre in rezerva de la Terapie Intensiva in care Serban Ionescu zacea. La scurt timp dupa, actorul a inchis ochii pentru totdeauna, o realitate crunta pe care Magda nu o poate accepta. De cand s-a stins este permanent la capataiul lui si se ocupa de tot ca o sotie devotata. Magda Catone i-a fost alaturi lui Serban Ionescu pana in luna mai a acestui an, cand boala pusese deja stapanire pe el, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Lindsay Lohan, filmata in timp ce se masturba. Lindsay Lohan socheaza din nou. Blonda cu pistrui nu e deloc fata cuminte si demonstreaza asta din plin, chiar in timp ce e filmata. Vedeta e actrita principala in ultimul videoclip al formatiei REM, pentru piesa Blue. Lipsita de inhibitii, Lindsay Lohan (26 de ani) apare imbracata sumar si mimeaza masturbarea. LiLo este lasciva si intra perfect in rolul pe care il are de interpretat, fiind un fel de femeie fatala, extrem de sexy si de incitanta. Piesa Blue face parte de pe albumul Collapse into Now, iar videoclipul este regizat de actorul din Spiderman, James Franco, anunta Libertatea.

Fetele de la Next Top Model, aproape goale! I-au innebunit pe manechinii lui Botezatu. La Next Top Model frumoasele concurente au ajuns in Cipru unde Catalin Botezatu le asteapta cu noi provocari. Intr-un cadru natural deosebit, "Baile lui Adonis", despre care legendele spun ca ar fi fost locul tainic de intalnire al Afroditei cu iubitul ei muritor, fetele au fost intampinate cu un shooting spectaculos. In rolul Afroditei, concurentele Next Top Model au imbracat tinute foarte sumare, pentru unele dintre ele, sanii fiind acoperiti doar cu machiaj. Fetele au pozat in ipostaze incendiare alaturi de manechinii lui Botezatu, informeaza Click.

O cantareata de 42 de ani a facut furori cu trupul ei apetisant. A imbracat colanti din piele si si-a aratat fundul obraznic. O petrecere cu tematica "Agent Secret" a aprins imaginatia vedetelor participante. O solista trecuta de varsta de 40 de ani a indraznit sa adopte o tinuta super-sexy, cu pantaloni din piele si bluza transparenta, din dantela, atragand toate privirile. La varsta de 42 de ani, Nico arata impecabil. Chiar daca a avut intotdeauna o silueta de invidiat, gratie sportului si unui regim de viata echilibrat, solista a afirmat mereu ca mai are cateva kilograme in plus, de care doreste sa se debaraseze. Se pare ca in ultimele saptamani a izbutit sa faca acest lucru si, mandra de reusita ei, sa gandit sa imbrace si o tinuta care sa-i flateze trupul de adolescenta, scrie Cancan.

Adina de la Heaven: "Am ramas singura cu cei mai mari sani naturali". Adina Postelnicu, membra a trupei Heaven, a fost ieri invitata in emisiunea "Libertatea TV", realizata in colaborare cu www.evenimentelive.ro si prezentata de colega noastra Mirela Dinica. Frumoasa blonda a declarat ca a avut un moment in viata cand a dorit sa-si micsoreze sanii, dar nu a avut curaj. "Cred ca am ramas singura din showbizul romanesc cu cei mai mari sani naturali. Poate Roxana Ionescu sa-i mai aiba la fel de mari. Nu e usor si ma deranjeaza ca nu pot purta rochii cu spatele gol. Am vrut sa-i micsorez, m-am programat la operatie, dar mi s-a explicat ca raman cu cicatrici si am renuntat", a declarat Adina in timpul emisiunii, anunta Libertatea.