Antonia s-a despartit de sotul ei! Inainte de separare, cantareata i-a spus lui Vincenzo ca vrea o pauza! Au o fetita de doi ani si pana mai ieri mariajul lor parea perfect! Problemele insa nu i-au ocolit! In urma cu trei saptamani, Antonia si Vincenzo s-au despartit, dar au decis sa locuiasca in continuare impreuna, de dragul copilului. Bomba in showbiz-ul romanesc! Antonia, cea mai tanara mamica din zona muzicala s-a despartit de sotul ei. Potrivit surselor din anturajul artistei, ea a fost cea care a facut marele pas. Se pare ca, problemele au inceput in urma cu ceva timp cand, Vincenzo i-ar fi reprosat ca sta foarte putin acasa si ca fetita lor isi doreste sa petreaca timp cu mamica ei si nu au nicio legatura cu infidelitatea. Ce-i drept, contactele si concertele o tin pe Antonia departe de familie, dar, din pacate, acesta este riscul pe care il implica o astfel de meserie. Asadar, discutiile dintre ei s-ar fi accentuat iar, potrivit unor surse de incredre, in urma cu trei saptamani, Antonia i-ar fi cerut lui Vincenzo sa se desparta, spunandu-i ca are nevoie de o pauza. Se pare ca dorinta cantaretei a picat ca un trasnet pentru sotul ei, care, potrivit apropiatilor, sufera cumplit, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Madalina Pamfile, in club cu noile silicoane. Madalina Pamfile se pregateste sa se afiseze cu noul bust, dupa ce si-a facut operatie de marire a sanilor. Bruneta este obligata sa poarte o bustiera speciala timp de trei luni, dar va face o exceptie vineri, 30 noiembrie. Dupa miezul noptii, ea va defila in premiera dupa ultima interventie de "tunning", alaturi de alte manechine foarte cunoscute intr-un eveniment special "Lou Lou Boutique Fashion Show", in MC Club. Cantareata Corina este invitata speciala, anunta Click.

Silicoanele Nicoletei Luciu au lasat-o pe "Mama Natura" fara loc de munca! Nicoleta Luciu este tot mai norocoasa pe plan profesional, de cand si-a pus impozantele silicoane. A revenit in muzica, participa la "Dansez pentru tine", iar de azi e noua coprezentatoare a lui Pavel Bartos, la "Vocea Romanie". Vestea ca a fost inlocuita cu Nicoleta nu i-a picat deloc bine Roxanei Ionescu. Roxana banuieste, potrivit apropiatilor sai, ca la mijloc este vorba despreo "lucratura", dar, obligata de contractul cu PRO TV, ea nu are voie sa-i declare razboi rivalei sale: "In general, in viata cand se inchide o usa, se deschide o alta. Cred ca lucrurile se intampla cu un scop, nimic nu este intamplator. Poate destinul are alte planuri cu mine. Ii doresc Nicoletei mult succes, e o experienta foarte frumoasa si sunt convinsa ca o sa se bucure de ea", ne-a spus Roxana. Mai mult, posesoarea celui mai frumos bust natural din Romania nu e convinsa ca ar mai fi facut fata ca prezentatoare la "Vocea Romaniei': "Ar fi fost foarte solicitant, pentru ca la "Dansez pentru tine" eu lupt din tot sufletul pentru visul lui George", informeaza Libertatea.

Cea mai mare gafa facuta in 20 de ani de cariera! Andreea Marin a venit la un eveniment monden cu patrunjel pe dinti! Sotia lui Stefan Banica Jr. a fost deseori criticata pentru aparaitiile ei publice. Daca principala tinta a fost in majoritatea cazurilor, tinuta, de data aceasta, un alt detaliu a facut diferenta. Andreea Marin a pasit ca o diva pe covorul rosu si, cum cere protocolul la mai toate evenimentele de acest gen, s-a asezat la panou pentru a fi fotografiata. Stapana pe sine si pe situatie Zana a zambit larg in lumina blitzurilor ca si cum ar fi fost centrul Universului. Atunci, a iesit la iveala detaliul care a stricat tot! Pe dantura impecabila a Andreei trona la loc de cinste o bucata de patrunjel proaspat. Se pare ca, inainte de a participa la evenimentul cu pricina, Andreea a luat o masa copioasa sau doar una sanatoasa, eventual, cu specific arabesc, in care salata de patrunjel a fost la loc de cinste. Probabil ca Zana s-a intins mai mult decat isi propusese cu degustatul si nu a mai avuttimp sa se spele pe dinti, scrie Cancan.

Magda Catone a jucat in doua comedii in weekend, dupa inmormantarea lui Serban Ionescu. Sambata, Magda Catone a plecat direct la Teatrul National de la inmormantarea lui Serban Ionescu, desfasurata la cimitirul Bellu din Capitala. Sambata seara a jucat in comedia "Molto, gran' impressione", iar duminica, in comedia "Sanziana si Pepelea", scrie adevarul.ro. Dan Tudor, regizorul celor doua piese, spune ca spectacolul de sambata seara a fost un omagiu pentru Serban Ionescu, actorul de 62 de ani care a decedat la mijlocul saptamanii trecute dupa ce a pierdut lupta cu o boala incurabila. "La finalul piesei "Molto, gran' impressione" a fost un moment de reculegere informal. Nu am mai pus muzica de incheiere, cand ieseau actorii la rampa. Au ramas toti insiruiti privind spre sala. Plangeau si actorii, plangea si lumea in sala. La a treia ridicare de cortina, Mircea Albulescu a venit cu tabloul care a fost la capataiul lui Serban si atunci a fost limpede pentru toata lumea ce se petrece", spune Dan Tudor, anunta Click.

Rita Muresan, fosta Miss Top Model in 1993, s-a ingrasat cu 30 kg in ultimul an. Designerul Rita Muresan (40 de ani) avea, in anii '90, o silueta de invidiat, fiind desemnata pentru calitatile fizice si Miss Top Model, editia din 1993. Acum, vedeta este practic de nerecunoscut. Ritei nu-i mai pasa de cum arata, desi apropiatii o tot avertizeaza ca s-a ingrasat cam mult, ea fiind mai degraba preocupata sa participe la cursurile de initiere in ritualurile samanice, pentru a comunica astfel cu lumea de Dincolo. Intoarsa recent dintr-o astfel de vacanta, petrecuta in Peru, Rita si-a serbat sambata ziua de nastere, iar amicii ei au fost de-a dreptul socati sa-si vada prietena cu aproape 30 de kilograme mai dolofana. Apropiatii ei ne-au spus ca Rita a inceput sa manance peste masura dupa ce fiica ei, Rebecca (15 ani), a suferit un accident, in incinta unui hotel, cand i-a cazut pe mana o bucata imensa de marmura. Nici acum, dupa sase operatii, pustoaica nu-si poate folosi mana dreapta, informeaza Libertatea.