Aparitie de senzatie la "Vocea Romaniei"! Nicoleta Luciu, senzuala si provocatoare intr-o rochie prin care i se vede aproape tot. Frumoasa bruneta si-a facut aparitia pe scena intr-o tinuta extrem de provocatoare, care-i lasa la vedere formele voluptoase. Cu o rochie lunga, nude, Nicoleta Luciu i-a uimit pe toti cu indrazneala ei, mai ales ca Roxana Ionescu, fosta co-prezentatoare a lui Pavel Bartos, nu a avut niciodata atat de provocatoare in vestimentatie, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

I-a spus Tania Budi lui Lucian Viziru ca se sinucide din cauza lui? Vedeta a clarificat totul! La emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1, de marti, Tania Budi a oferit detalii despre relatia cu Lucian Viziru, incheiata destul de brusc in anul 2009. Ea a clarificat momentul in care i-ar fi spus lui Viziru ca ea se sinucide daca el doreste sa o paraseasca. "Aveam un tic verbal de care am scapat. Ziceam "Ma sinucid daca nu merge telefonul asta!". E posibil ca de aici sa-i fi venit lui ideea asta", a spus Tania Budi. Vedeta a precizat ca nu-si explica actuala atitudine a lui Viziru si atacurile lui violente, cu dezvaluiri din trecut care nu-si au locul: "Era un om OK, ne-am despartit prieteni, am mai vorbit un timp... Apoi e adevarat ca nu am mai comunicat, dar a fost de comun acord, asa au evoluat lucrurile", anunta Click.

Vadim, dezvaluiri senzationale la emisiunea lui Dan Negru: "M-am iubit cu 1.100 de femei". Invitat in platoul emisiunii "Te pui cu blondele?", Corneliu Vadim Tudor le-a marturisit concurentelor ca nu are o viata chiar foarte usoara alaturi de sotia sa. "M-am iubit cu 1.100 de femei si daca nu ma insuram, depaseam 5.000! Dar daca mi se va face vreo propunere interesanta, o sa cer o dispensa de la nevasta!", a glumit politicianul, care a surprins cu urmatoarea afirmatie: "Sotia mea e geloasa si pe pisica!". El a mai povestit ca, in vremea studentiei sale de la Viena, trebuia sa traverseze un cartier plin de femei cu moravuri usoare pentru a-i putea telefona mamei sale. "Trece printul valah", strigau ele dupa mine! Insa nu am cedat insistentelor. Nu-mi place ideea de a plati pentru dragoste!", a mai spus Vadim, informeaza Libertatea.

Madalina Pamfile are interzis la sex. Nu a mai facut dragoste de o luna de zile si continua abstinenta. Vezi motivul! Pentru ca in urma cu doua saptamani Madalina Pamfile a suferit o intervenitie chirugicala in urma careia si-a marit sanii, chirurgul estetician i-a interzis cu desavarsire sexul timp de o luna, pentru ca acest lucru i-ar pune sanatatea in pericol. Asa se face ca bruneta s-a conformat, iar de o luna de zile nu a mai dormit in acelasi pat cu iubitul ei. Mai mult, pentru a nu avea complicatii, Madalina vrea sa continue absinenta sexuala pana cand se va asigura ca va trece orice pericol. De asemenea, Pamfile nu a renuntat nici la bustiera protectoare, asa cum s-a tot vehiculat ci continua sa o poarte pana cand medicul sau i va spune ca poate sa o scoata, scrie Cancan.

Rihanna, din nou topless. Rihanna si-a innebunit din nou fanii. Nu numai ca a aparut topless intr-o fotografie, ci a postat si o alta in care apare Chris Brown, intins in pat. Cantareata in varsta de 24 de ani a avut o aparitie spectaculoasa la editia X Factor. Dupa show, Rihanna s-a oprit afara pentru a intalni cativa fani norocosi, inainte de a se indrepta catre hotelul sau din Londra. Ceva mai tarziu, a incarcat o fotografie in care apare topless, vazuta din spate, in timp ce se uita peste umar intr-un mod seducator, scrie The Sun. Ceva mai devreme in aceeasi zi, Rihanna incarcase si o fotografie cu fostul ei prieten, Chris Brown, in timp ce acesta statea intins pe pat, cu fata in jos, intr-o camera de hotel, anunta Click.

Cristi Minculescu explica motivele care l-au determinat sa plece definitiv in Germania! Daca la inceput a fost un zvon, stirea ca fostul solist al trupei "Iris", Cristi Minculescu, a parasit Romania pentru a se stabili in Germania s-a transformat repede intr-o certitudine, chiar artistul confirmand acest lucru. De asemenea, Cristi Minculescu sustine ca in Germania are multe proiecte muzicale legate de noua lui trupa, "Lotus", insa se va intoarce in Romania de cate ori va fi solicitat. "Va dati seama, nici mie nu mi-a fost usor sa iau asa o decizie, dar mai mult ca sigur a fost singurul moment cand nu mi-a parut rau, cand am putut sa o iau. Intelegi? Trebuia sa fac chestia asta pentru ca nu mai puteam sa desfasor activitatea cu baietii, in contextul actual, intr-o caricatua de show-business, o gluma de showbiz, o caterinca de showbiz, in care toti se dau si vor sa fie ceea ce nu sunt, de fapt. Asta a dus la plecarea mea din Iris si nu a fost nici un meci cu baietii. Pentru mine, in momentul de fata, e mai bine acolo, unde stau si unde voi ramane", a declarat Cristi Minculescu pentru Observatorul Antenei 1, informeaza Libertatea.