Loredana Groza, super-sexy la 42 de ani! Cantareata a aratat aproape tot intr-o rochie transparenta. Lodana Groza arata senzational la varsta de 42 de ani. Cantareata si-a uimit fanii cu tinuta pe care a purtat-o la "Vocea Romaniei". Lorendana Groza a avut curajul sa poarte, la concursul "Vocea Romaniei", o rochie extrem de indrazneata. Cantareata a purtat o rochie din dantela neagra, foarte scurta si transparenta. Astfel imbracata, vedeta a reusit sa-si uimeasca placut fanii de pe Facebook, unde a strans foarte multe aprecieri, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Asa arata sanii Vicai dupa implantul cu silicoane. La sase luni dupa ce si-a pus silicoane, sanii Victoriei Blochina arata infiorator. Ziarul Click! a intrat in posesia unei fotografii care vorbeste de la sine. In poza care a fost facuta chiar ieri se observa o cicatrice urata extinsa pe aproape jumatate din sanul stang, dar si un fir de ata chirurgicala pe care medicul a omis sa-l mai scoata dupa operatie. A vrut sa fie mai sexy, iar acum traieste cosmarul vietii sale. Cand si-a facut implant de silicoane, in primavara, la clinica dr. Adina Alberts, iubita lui Viorel Catarama, Victoria Blochina nici nu se gandea prin ce urma sa treaca. La doar o luna dupa interventie, operatia a plesnit si a fost nevoie de o noua interventie. Acesta avea sa fie abia inceputul unei experiente traumatizante. La scurt timp, unul dintre silicoane i-a alunecat la subrat, apoi au inceput sa apara durerile cumplite. Vica a sperat ca problemele se vor remedia in timp, dar s-au inrautatit. Si astazi este chinuita de dureri insuportabile, iar cicatricele care i-au ramas pe sani ar ingrozi pe oricine, anunta Click.

Fabuloasa poveste a cantaretei sterse de comunisti din istorie! S-a maritat dupa 12 ani in Germania cu logodnicul din Romania! Anca Agemolu vorbeste dupa 40 de ani, in premiera pentru CANCAN.ro, despre viata sa. O poveste tulburatoare despre cum a decurs cariera ei, dar si motivul incredibil pentru care a parasit Romania. Reporterii CANCAN.ro au descoperit-o pe cantareata Anca Agemolu la Munchen. Dupa 40 de ani si tot felul de scenarii care s-au vehiculat, nimeni nu mai stia practic nimic despre una dintre cele mai mari voci ale muzicii din "epoca de aur". A reprezentat Romania la prima editie a festivalului "Cerbul de aur" din anul 1968 alaturi de Margareta Paslaru si Dan Spataru. A participat si la a patra editie a Festivalului de la Mamaia in anul 1966 cu piesele: "Te cheama dragostea" (N. Kirculescu), "Gindul meu" (Eugen Teger) si "Yenka" (Radu Zaharescu) si a castigat o mentiune. Debutul Ancai Agemolu a avut loc la "Vocea Popoarelor", dupa care a intrat in lumea artelor alaturi de Stefan Berindei, informeaza Cancan.

Bianca Dragusanu, in lacrimi, la TV! Uite prin ce drama a trecut in copilarie. Bianca Dragusanu si-a pus sufletul pe tava si a povestit ca a suferit in copilarie, din cauza divortului parintilor ei. Roscata a marturisit ca si-a petrecut copilaria incercand sa isi impace mama si tatal. "Nu am fost un om atat de fericit sa am o familie unita sau sarbatori in familie. Acum sunt deparimata ca urmeaza sarbatorile. De curand, relatiile noastre au devenit mai apropiate. Nici nu mai stiu care a fost primul sau ultimul Craciun facut impreuna. Cand eram mica singura mea ocupatie era sa fac prostioare pentru a-i impaca pe ei doi. Tatal meu, fiind fotbalist, era timpul in cantonamente, iar mama la serviciu. Acasa, eu aveam grija de sora mea. Apoi, dupa ce ei s-au despartit, am ales sa raman cu tata, crezand ca astfel, mama va veni dupa noi. Nu s-a intamplat asa. Eram in clasa a patra si au fost sedinte cu parintii unde ma duceam eu. Deveneam femeie si nu stiam ce se intampla cu mine, nu aveam pe cine sa intreb", a marturisit Bianca pentru Libertatea.

Tatal lui Castellano infirma divortul: "Nu s-au despartit! Antonia este insarcinata". Antonia Iacobescu (23 ani), ii va darui sotului ei, Vincenzo Castellano (26 de ani), al doilea copil. Desi Vincenzo a confirmat zvonurile ca n-ar mai forma o familie cu artista, tatal acestuia, Ciro Castellano, actionar la clubul Bamboo, dezminte despartirea si precizeaza ca fiul lui si Antonia formeaza in continuare un cuplu solid. "Nu e adevarat absolut nimic. Antonia si Vincenzo sunt bine, sanatosi... Nu s-au despartit. Nu stiu de unde aveti asemenea informatii, dar Antonia asteapta un copil. Voi avea inca un nepot si sunt foarte fericit!", a afirmat socrul artistei, Ciro Castellano, anunta Click.

Asa arata fundul unei cantarete de 36 de ani de la noi! Solista face miscare in parc si urca 600 de scari, fie ploaie, fie vant. Fundul bombat cu efort se intretine, iar bruneta din imagine stie foarte bine acest lucru. Nu merge la sala, dar face sport zilnic, in parc, alaturi de antrenorul ei care scoate untul din ea mai ceva ca la o competitie de profesionisti. Cu o dieta echilibrata si foarte mult sport, DJ Wanda reuseste sa arate impecabil. La trupul de adolescenta pe care il are, perfect tonifiat, aproape ca nici nu iti vine sa crezi ca are varsta de 36 de ani, insa aceste rezultate spectaculoase au fost obtinute cu foarte multa vointa, informeaza Cancan.