Uite cum arata in liceu o blonda celebra de la noi! Cine este vedeta care s-a lasat pozata in patru labe si in sanii goi! Sanii bombati si buzele voluptoase au devenit deja "uniforma" pentru vedetele din showbiz-ul romanesc. Aproape ca nu mai vezi vreo domnisoara care sa nu fi avut la un moment dat in viata o vizita la estetician. Inainte insa de acesta "moda", vedetele noastre erau niste pustoaice simple, fara fite si cu un fizic absolut banal. Azi este posesoarea unuia dintre cele mai frumoase decolteuri din showbiz iar nu putine sunt privirile pe care le intoarce frumoasa blondina. Simona Trasca nu a aratat insa mereu cum arata acum. O poza facuta in anii liceului, pe vremea cand nici nu se gandea la cat de repede va deveni mama, ne arata o fata mai putin cunoscuta a vedetei. Slaba si tunsa scurt, Pamela de Romania s-a lasat pozata in patru labe, fara tricou sau sutien, imbracata doar cu o pereche de pantaloni scurti de blugi, descheiati, scrie Cancan.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Barbara Eden, prima partenera de film a lui Larry Hagman: "A atacat cu toporul cateva calugarite". Barbara Eden, prima partenera de film a lui Larry Hagman, a facut, in cartea sa autobiografica, dezvaluiri uluitoare despre celebrul actor din Dallas, care ne-a parasit weekendultrecut, la 81 de ani, rapus de cancer. Actrita Barbara Eden (78 de ani) dezvaluie in autobiografia sa, aparuta anul acesta pe piata, lucruri mai putin cunoscute despre Larry Hagman, cel care i-a fost partener in serialul "I Dream of Jeannie", difuzat in perioada 1965-1970. Ea spune ca Larry Hagman nu a dus o viata cuminte, avand obiceiuri deloc ortodoxe, mai ales atunci bea sau se droga in exces. "In tinerete, viata sa era imbibata in alcool si in droguri", povesteste Barbara. "Larry era nerabdator sa devina un star, nu suporta concurenta si era frustrat cand lumea imi cerea autografe". Actrita a povestit si despre scene socante la care a asistat si care l-au avut pe Larry Hagman in prim-plan: "Intr-o zi in care filmam pentru -I Dream of Jeannie- el era atat de nervos incat a atacat cu toporul cateva calugarite care ne-au vizitat platoul" sau "Cand nu ii placea scenariu facea cumva si toata ziua vomita. Ba chiar, de suparare, a urinat in timpul filmarilor, pe platou". Barbara mai crede ca rolul din Dallas i s-a potrivit de minune, deoarece Larry Hagman era precum J.R.: rau si prost crescut, anunta Libertatea.

Chipurile din reviste sunt un mit! Iata adevaratele fete ale vedetelor, fara pic de machiaj. Imaginile de care si ele se sperie. Acolo unde natura nu a fost prea generoassa, un machiaj aplicat ca la carte poate face minuni. Este si cazul catorva vedete autohtone, care par de nerecunoscut fara "tencuiala" pe fata si, in plus, au facut si imprudenta de a iesi asa, pe strada. Machiate si aranjate, prezentele feminine din showbiz-ul autohton starnesc sentoimente de invidie, provoaca nelinisti si genereaza multe unghii roase, atunci cand apar mai ceva ca niste printese, prin reviste. Numai ca, in multe dinrte cazuri, totul reprezinta doar opera iscusita a unor stilisti si a photoshop-ului, fetele aratand cu totul altfel atunci cand se trezesc dimineata. Cu toate acestea, desi chipurile naturale chiar nu le avantajeaza deloc, unele dintre ele parand chiar de nerecunoscut, fetele s-au incumetat sa iasa nemachiate pe strada, acolo unde au si fost fotografiate de paparazzii Cancan.

Marele cascador Sobi Cseh face dezvaluiri cutremuratoare despre boala sa: "Cancerul mi-a mancat coastele". A jucat in peste 150 de filme in tara si in strainatate. A fost promotorul scolii romanesti de cascadorie si a facut acrobatii incredibile, multe in premiera mondiala. Si-a riscat viata in fiecare zi pentru meseria pe care a iubit-o cel mai mult. In urma cu 6 luni, Sobi Cseh a aflat ca are cancer, dar e convins ca va invinge aceasta boala necrutatoare. A aflat ca sufera de cancer anul acesta, in vara, cand facea antrenamente la sala unde avea grija de copiii strazii. A cazut si si-a fracturat cateva coaste. La spital, medicii i-au dat groaznicul diagnostic. "Am mielom multiplu, iar atunci doctorii mi-au spus ca boala incepuse sa-mi atace rinichii si ficatul. La un moment dat, coastele mele aratau ca o lama de ferastrau, cancerul mi le manca", ne-a spus Sobi Cseh, cunoscut romanilor ca "Buza de Iepure", personajul din filmele cu Margelatu, scrie Libertatea.

EXCLUSIV! Antonia: "Nu sunt insarcinata". Destramarea mariajului dintre Antonia (23 de ani) si Vincenzo (26 de ani) a fost intors pe toate fetele. La scurt timp dupa ce sotul artistei a anuntat ca s-au separat, socrul ei a spus ca artista e din nou insarcinata, deci nu se pune problema divortului. Totusi, in exclusivitate pentru Click!, Antonia a rupt ieri tacerea, negand ca asteapta un copil. In urma cu aproximativ o saptamana, sotul Antoniei, Vincenzo Castellano, a facut o declaratie-soc: casnicia lor s-a destramat. Informatia i-a luat pe nepregatite pana si pe apropiatii cuplului, de aceea speculatiile care s-au facut ulterior pe marginea acestei rupturi sunt de inteles. S-a spus ca totul ar fi doar o strategie de marketing, pusa la cale de noul ei impresar, Lucian, cel care se ocupa si de Inna, cea mai buna prietena a solistei, anunta Click.

Catalin Botezatu s-a temut sa nu moara de ziua lui! Catalin Botezatu (46 de ani) si-a serbat, sambata, ziua de nastere, chiar daca medicii il sfatuisera ca dupa cel de-al patrulea preinfarct suferit in urma cu 10 zile sa o lase mai moale cu distractiile. Designerul n-a renuntat la paharul cu sampanie si nici la savurosul trabuc, adevarate otravuri pentru bolnavii de inima. Botezatu s-a saturat de spital, de pastile, dar si de sfaturile medicale, asa ca sambata si-a serbat ziua de nastere intr-un club, alaturi de 100 de prieteni. De parca ar fi vrut sa dea uitarii cele patru preinfarcturi suferite in ultimii 11 ani, designerul a dansat pe ritmurile melodiilor lui Florin Vasilica si ale Ansamblului Folcloric Teleormanul si s-a rasfatat cu sampanie si cu un trabuc, desi sunt contraindicate in cazul sau. Si ca nu cumva toata aceasta distractie sa-l coste viata, Bote si-a asigurat spatele, in cazul ca inima i-ar fi luat-o din nou la trap, printre invitati numarandu- se si doi medici, ambii cu vaste cunostinte in acordarea primului ajutor. Printre petrecareti s-au mai numarat Tania Budi, Oana Roman, Mircea Barbulescu, dar si Vincenzo Castellano, sotul Antoniei, venit singurel la chef, scrie Libertatea.