Bianca a cazut victima propriei rochii: i s-a rupt in fund in fata a zeci de oameni! Aseara, Bianca Dragusanu a trait emotii intense. Aflata pe scena pe care se decernau premii pentru cele mai bune productii TV, roscata a simtit cum ii cedeaza rochia. Invitata la gala premiilor TV Mania, Bianca a avut misiunea sa-i inmaneze trofeul lui Stefan Stan, pentru productia "Vocea Romaniei". Desi a probat cinci rochii inainte de a decide ce sa poarte, Bianca a avut o surpriza chiar din partea tinutei. Chiar in momentul in care a urcat pe scena, roscata a simtit cum cusatura rochiei cedeaza din cauza unui pas mai larg, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Adela Popescu, pictorial sexy cu acordul lui Radu Valcan. A renuntat la hainele elegante si a ramas intr-un body sexy! Adela Popescu s-a lasat fotografiata aproape goala pentru coperta revistei FHM Romania, numarul din decembrie. Dar, ca o femeie care pune pret pe parerile partenerului ei, actrita s-a consultat mai intai cu Radu Valcan inainte sa accepte acest pictorial. "Am avut o discutie cu Radu, care m-a incurajat si mi-a spus ca sunt o femeie frumoasa si ca barbatilor le place nuditatea acoperita in mod discret. A fost o postura in care m-am simtit bine. Nu stiu daca acum un an as fi facut pictorialul asta si daca as fi fost atat de relaxata. Nu am fost emotionata, pentru ca echipa este foarte cunoscuta", a declarat Adela, pentru postul tv ACASA, anunta Click.

Antonia a rupt tacerea! Uite ce declaratii uluitoare face despre casnicia ei! Desi fara verigheta pe deget si separata de sot, Antonia se considera inca cu familie. A facut un copil la 21 de ani , s-a casatorit la 22 de ani si... e posibil sa divorteze la 23! Antonia a vorbit astazi la Happy Hour despre alegerile pe care le-a facut in viata si daca are vreun regret. "Am si o familie, am si o casnicie, chestiile s-au schimbat. Viata mea este buna. M-am indragostit. Asa a fost sa fie, sa fac un copil de tanara. Dar nu regret". "A trebuit sa invat sa fac mancare. Mama a incercat sa ma invete, dar nu a reusit. Acum am ajuns la varsta la care trebuie sa fac mancare pentru copil, sot si pentru altii", a spus Antonia, informeaza Cancan.

Sanii uriasi ai Nicoletei Luciu, in toata splendoarea lor. Corsetul plesneste pe vedeta. Nicoleta Luciu a avut o aparitie fabuloasa la "Vocea Romaniei", sanii uriasi ai audientei impresionand audienta. Nicoleta il ajuta pe Pavel Bartos sa prezinte Vocea Romaniei. La fiecare editie, Nicoleta pare sa aiba emotiile unui debutant in televiziune, dar aspectul fizic salveaza totul. Asa s-a intamplat si in aceasta seara, cand Nicoleta Luciu a imbracat o rochie lunga, dar cu sanii la vedere. Nicoleta Luciu a devenit co-prezentatoare la Vocea Romaniei dupa eliminarea ei de la Dansez pentru tine, scrie Libertatea.

De mult ti-ai dorit sa o vezi pe Catrinel Menghia topless! Acum ai ocazia! Catrinel Menghia este una dintre cele mai dorite romance care a avut succes pe plan international. Tocmai de aceea de fiecare data cand isi expune trupul dorit de atat de multi barbati face furori in presa tabloida din intreaga lume. De data aceasta a filmat o reclama pentru o cunoscuta marca de masini in care si-a intrat pe deplin in rolul de femeie hot. Imbracata doar intr-un minuscul costum de baie, Catrinel Menghia ramane fara sutien chiar in punctul culminant al clipului, spre deliciul barbatilor, anunta Click.

Mircea Solcanu a fost la un pas de moarte! Prezentatorul TV s-a operat, in secret! A avut o tumoare pe creier! Mircea Solcanu a scapat ca prin minune de moarte. Prezentatorul TV, in varsta de 36 de ani, a aflat anul acesta ca are o tumoare pe creier. Singur, a luat decizia sa plece in strainatate si sa se opereze. "Dupa operatie, am vorbit cu un prieten si mi-a zis: a iesit curcubeul pentru tine. Dumnezeu a facut din nou un legamant cu tine. Nu am fost fata in fata cu moartea, ci cu Dumnezeu. Mi-am dat seama cand eram la Dansez, acum un an, ca am probleme. Nu auzeam cu urechea dreapta", a spus Mircea Solcanu, la Happy Hour. Prezentatorul TV a fost operat in noiembrie, la Viena. "In mai, mi-am anuntat mama ca am o tumoare si am luat-o la Paris. I-am explicat despre ce e vorba. Trebuia sa ma operez in noiembrie. Atunci cand mi-a fost descoperita, tumoarea avea 4 centimetri. Cand m-am operat avea 7 cm. Practic, mi-a spart timpanul", a povestit Mircea, la Happy Hour, informeaza Cancan.