​A mimat sexul pe scena, cu blana pe ea, in fata a sute de constanteni! Andreea Banica show total la karaoke! Cantareata a facut un specatcol de zile mari, luni, in calitate de invitata speciala la un eveniment dedicat luptei impotriva HIV/SIDA. Show-ul a avut loc la Constanta, in aer liber. Andreea Banica a dat tonul unui spectacol de karaoke la care au participat sute de constanteni. Din cauza temperaturilor scazute, blonda a renuntat la tinutele sexy de scena si s-a prezentat in fata spectatorilor ifofolita intr-o haina de blana voluminoasa. Asta insa nu a impiedicat-o sa faca apel la coregrafia indrazneata, mai ales cand in boxe au rasunat acordurile hitului verii "Ai se eu ti pego". Blonda a dat frau liber miscarilor cu tenta erotica, in uralele publicului impresionat de indrazneala ei. La un moment dat, observand impactul pe care dansul ei l-a avut asupra privitorilor, mai ales celor din randul barbatilor, Andreea a exclamat razand: "Ce-ti mai place!". Iar show-ul a continuat, spre bucuria celor stransi in centrul Constantei sa o vada pe cantareata" in actiune, atmosfera devenind incendiara, in ciuda frigului de afara, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

De ce a divortat Jojo de sotul ei. Motivul neasteptat al rupturii. Publicul romanesc a fost luat prin surprindere de vestea divortului lui Jojo, petrecut rapid si fara "iesiri" in presa. Motivul real a ramas insa un mister. Click! prezinta in editia de maine si pe site-ul Click.ro ce a generat ruptura dintre Catalina Grama (Jojo) si Ionut. Intrati pe Click.ro la miezul noptii si cumparati ziarul de joi pentru a afla detalii necunoscute despre relatia lor, anunta Click.

Declaratia emotionanta a lui Smiley, dupa accident! Smiley a tras o sperietura de zile mari astazi, cand a fost implicat intr-un accident rutier. Masina la al carei volan se afla cantaretul, un Audi, a agatat un alt autoturism iar apoi a fost proiectata frontal intr-un pom. Din fericire, accidentul nu s-a lasat cu victime, dar toata lumea a fost alertata. Fanii lui Smiley s-au grabit sa ii lase mesaje de incurajare pe contul de Facebook, prietenii si colegii de breasla i-au transmis si ei mesaje impresionant, iar solistul... ei bine, el s-a ales cu patru puncte de amenda si trei puncte de penalizare. Pe de alta parte, artistul e fericit ca a scapat teafar si vrea sa le multumeasca tuturor celor care i-au transmis ganduri frumoase. "Ii multumesc lui Dumnezeu ca am scapat teafar. Am avut mare noroc cu masina care a rezistat destul de bine. Va multumesc tuturor pentru sustinere si pentru mesajele de incurajare", ne-a declarat Smiley in exclusivitate, informeaza Libertatea.

Imaginea care a starnit controverse! Are sau nu lenjerie intima aceasta vedeta insarcinata in sapte luni? Majoritatea vedetelor si-au facut un obicei din a-si posta pe retelele de socializare tot felul de fotografii, in diverse ipostaze, fie ele decente sau nu. Amber Rose se numara printre celebritatile care nu se pot abtine sa se fotografieze nici atunci cand sarcina lor a ajuns aprope de termen. Logodnica rapperului Whiz Khalifa si-a postat pe Twitter o imagine care a nascut atatea speculatii, incat a trebuit sa specifice ulterior ca poarta lenjerie intima. "Jur ca am pantaloni pe mine, dar in fotografia aceasta burta este atat de mare incat nu se vad", a scris ea in descrierea imaginii. Intr-o alta imagine, vedeta se mandreste din nou cu burtica ei si chiar isi ridica tricoul pentru a le arata fanilor proportiile pe care le-a luat de cand este insarcinata, scrie Cancan.

Cat de mult s-a ingrasat Cristina Siscanu! Tie iti place asa? Sotia lui Madalin Ionescu nu sare des in atentia tabloidelor deoarece incearca sa se tina departe de orice scandal. Vedeta este mai mult prezenta la evenimente mondene "curate" unde isi etaleaza frumusetea printre alte staruri. Astfel, ea a fost prezenta la decernarea Premiilor TV Mania care a avut loc la Teatrul Bulandra unde si-a sustinut sotul care s-a dus acolo cu toata crema de la Kanal D, post care a castigat premiul special al juriului Premiilor TVmania pentru audientele inregistrate. Insa, Cristina a fost surprinsa de paparazzi Click.ro intr-o ipostaza care da de gol faptul ca a cam luat in greutate. Spre deosebire de luna mai a acestui an, Cristina a luat clar cateva kilograme in plus, insa acest lucru nu este neaparat rau, avand in vedere ca multe alte vedete din showbizz sunt aproape anorexice, anunta Click.

Lavinia, tinuta prizoniera si pusa in lanturi! Lavinia este rapita si dusa pe o alta planeta, intr-o lume total diferita de cea pe care o stim cu totii. Dupa ce a fost tinuta inchisa intr-o temnita intunecata, artista este adusa in fata multimii pentru a fi judecata. Extraterestrii vor sa o sacrifice in speranta de a primi ploaie de la zeii lor... insa se intampla ceva cu totul neasteptat, iar Lavinia ajunge sa fie divinizata. Din fericire, totul este doar un scenariu bine pus la punct, bazat pe o poveste. Iar povestea este noul videoclip al Laviniei, realizat pentru piesa "Romanian Girl". Se pare ca noua piesa, dar si videoclipul au necesitat ivestitie de peste 20.000 de euro. Noul single al Laviniei a fost promovat printr-un concept original pentru Romania produs de Dog Media, un serial de scurt metraje menit sa promoveze piesele de pe "It's not a demo" - albumul Laviniei ce urmeaza sa fie lansat in 2013, informeaza Libertatea.