Fiul Elenei Udrea, dat de gol de Alicia Bonita: "Alin Cocos vroia sex in grup cu mine si dansatoarele". Dansatoarea Alicia Bonita a venit, miercuri, la show-ul "Pe bune by Luis Lazarus" de la Look TV si a facut dezvaluiri despre scandalul in care a fost implicata cu Alin Cocos, fiul vitreg al Elenei Udrea. Cocos i-ar fi propus dansatoarei o partida de sex in grup cu ea si colegele, contra cost, in urma cu putin timp. "El m-a agatat pe Facebook . Mi-a zis sa vin eu si colegele mele sa facem un show, ca el a auzit ca fac si altceva, nu doar dans. Dupa ce l-am refuzat, mi-a pus niste poze cu mine dezbracata pe un site de escorte, stiu ca a fost mana lui ca sa se razbune. A dat 1.000 de euro pentru pozele astea, sa ma denigreze", a spus Bonita, scrie Click.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Aceasta fotografie o s-o scoata din minti pe Antonia! Sotul cantaretei se saruta patimas cu o alta femeie. CANCAN.ro prezinta o fotografie in care apare Vincenzo, sotul Antoniei, intr-o ipostaza pe care cantareata nu ar fi vrut sa o vada niciodata. Barbatul se saruta patimas cu o femeie in club, iar poza nu mai are nevoie de vreun comentariu. In ultimul timp s-a discutat mult pe tema separarii dintre Antonia si Vincenzo, sotul ei, vehiculandu-se ca cei doi au de gand sa divorteze. Lucrurile nu sunt clarificate nici pana in momentul de fata in privinta celor doi. In fotografia trimisa de un cititor Cancan.ro pe celebra adresa de email pont@cancan.ro, Vincenzo saruta cu foc o satena, iar femeia ii raspunde cu aceeasi moneda. Frumoasei din bratele lui Vincenzo nu i se deslusesc foarte bine trasaturile din poza care ne-a fost transmisa, insa femeia seamana cu celebra cantareata. Cu toate acestea, cel care a trimis fotografia sustine ca e vorba despre o alta femeie, anunta Click.

Jojo recunoaste ca a divortat! Iata ce are de spus despre separare! Catalina Grama a vorbit despre despartirea de sotul ei si a dorit ca toti fanii ei sa stie care au fost motivele pentru care s-a intamplat acest lucru, dupa ce Click a anuntat in exclusivitate ca cei doi nu mai sunt impreuna. "Dragii mei prieteni, Informatia privind divortul dintre mine si Ionut este adevarata. Ceea ce trebuie sa adaug este ca despartirea dintre noi a avut loc in urma cu mai mult timp. Decizia de a nu face publice informatiile privind divortul am luat-o impreuna, pentru a ne proteja viata privata si copilul. Va multumesc pentru prietenia voastra neconditionata, Catalina" a scris ea pe o retea de socializare. Integral pe Click.ro.

Natasa, dans nebun la bara. Si-a aratat sanii superbi in direct la TV. Dansatoarea la bara Natasa a fost invitata de realizatorii unei emisiuni de la Acasa TV pentru un numar de dans erotic. Natasa a luat in serios invitatia si a oferit un dans-maraton, de cateva minute. In timpul showului, Natasa a renuntat total la hainele din partea de sus, ramanand cu sanii goi, doar in chiloti, scrie Libertatea.

Trupa Voltaj se destrama? S-au tinut dintotdeauna departe de scandaluri si nu a rasuflat niciodata ceva rau de ei in presa. Totusi, trupa Voltaj este macinata de neintelegeri care ar putea duce chiar la destramarea ei. Solistul Calin Goia (37 de ani) s-a straduit intotdeauna sa pastreze o imagine imaculata a trupei Voltaj. Iata, insa, ca situatia in interiorul formatiei pare sa fi scapat de sub control. Intre cei cinci membri ar exista discutii in contradictoriu care l-ar fi determint pe claparul Boby Stoica (36 de ani) sa ia o decizie radicala: aceea de a parasi Voltaj, dupa 13 ani de activitate. Motivul exact care a dus la aceasta ruptura, in urma careia este posibila chiar destramarea trupei, dupa cum spun gurile rele, este tinut in mare secret. Nici Calin Goia, nici Boby Stoica nu au vrut sa divulge deocamdata care a fost marul discordiei, anunta Click.