Roxana Ionescu si George Boghiasi au castigat "Dansez pentru tine", sezonul al 13-lea.Numarul 13 a fost cu noroc pentru George Boghiansi. Baiatul nascut intr-o familie saraca si crescut in plasament si-a implinit vineri seara visul si a castigat marele premiu la "Dansez pentru tine", in valoare de 60.000 de euro. Roxana Ionescu a fost cea care l-a ajutat sa triumfe in sezonul al 13-alea al show-ului de la Pro TV, unul cu ghinion pentru cateva dintre vedetele invitate. Monica Davidescu, prima partenera a lui George, s-a accidentat grav, avand nevoie de operatie la ambele picioare. Alertati, producatorii i-au gasit o noua partenera, pe Roxana Ionescu, iar alegerea s-a dovedit foarte inspirata, scrieClick.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Iulia Vantur, atingeri suave cu iubitul Andreei Raicu. Iulia Vantur si Horia Tecau au avut un moment pasional, in direct la TV.Cei doi au dansat pentru un caz umanitar in finala emisiunii-concurs DANSEZ PENTRU TINE. Frumoasa blonda a dat jos rochia de prezentatoare si a imbracat o pereche de pantaloni care i-au scos in evidenta formele apetisante. Tecau a fost un partener de dans foarte bun pentru Iulia, care a iesit cam ravasita din dansul cu sportivul care i-a cucerit inima unei alte dive din TV, vedeta de la Prima Tv Andreea Raicu, scrieLibertatea.ro

O poza pe care ar vrea s-o ascunda toata viata. FOTO: Asa arata in adolescenta unul dintre cei mai buni fotbalisti de pe planeta.Ronaldo n-a fost intotdeauna un fotbalist cu o infatisare irebrosabila. Pana sa ajunga sa castige milioane de euro, adolescenta l-a cam chinuit pe starul portughez. Dentitia a fost una dintre probleme. Ani de-a randul, pana sa reuseasca sa castige bani din fotbal, zambetul portughezului nu era chiar de pus pe prima pagina. Dentitia sa avea nevoie de un tratament de albire, dar si necesita si o asezare. Anii au trecut, iar Ronaldo si-a pus la punct si aspectul fizic, nu numai calitatile care l-au facut cel mai scump transfer din istoria fotbalului, scrieProsport.

Cea mai SHARE-uita imagine de pe FACEBOOK il are ca subiect principal pe FUEGO!Uite ce gluma i-au facut internautii! Cineva cu simtul umorului foarte dezvoltat s-a gandit ca in preajma sarbatorilor de iarna sa transforme logo-ul Google in... Fuego. Ideea a fost apreciata de toti cei care au vazut-o si deja a ajuns gluma zilei pe paginile de socializare, scrieCancan.

Cristi Minculescu, despre noua sa trupa, Lotus:"E un nou inceput". Intr-o atmosfera prietenoasa. Asa a debutat, joi seara, la Sibiu, trupa Lotus, infiintata de Cristi Minculescu. Dupa mai bine de 30 de ani in care numele solistului s-a identificat cu Iris, Cristi s-a declarat fericit ca publicul continua sa-l sustina si in noua formula. Timp de 90 de minute, Cristi si colegul lui, Judy, au facut un periplu prin istoria rockului: "Am demonstrat ca Lotus exista. Ma bucur ca publicul a percutat si la piesele emblematice ale rockului mondial. De fapt, stiam ca la Sibiu iese frumos mereu. Publicul de aici ne-a primit intotdeauna extraordinar", a spus el, citat deLibertatea.ro

Fiica cea mica a cantaretului Marin Cornea face videochat de ani intregi, acasa.Se pare ca Maria, fata lui Marin si al Ioanei Cornea, face videochat de ani intregi, in vreme ce copiii sai sunt crescuti de mama ei. Reporterii CANCAN.ro continua povestea tulburatoare din jurul solistului de muzica populara, prezentator si realizator de emisiuni Marin Cornea. Dupa ce copiii din prima casnicie, Ionela si Iulius, au socat opinia publica si fanii folclorului romanesc deopotriva, dezvaluind violentele la care au fost supusi de tatal lor de-a lungul copilariei, noi informatii ies la suprafata, dezvaluieCancan.