De necrezut, desi toata ziua a fost in coma, Oana Zavoranu a fost externata! Razvan: "Acum, eu raspund de ea, inclusiv cu decesul. Oana Zavoranu a fost externata! Iubitul ei a confirmat: "E acasa". Dupa ce a stat o zi internata la Spitalul de Urgenta Floreasca, Oana Zavoranu a fost dusa acasa. Razvan Dumitrescu a semnat pentru externarea Oanei Zavoranu, asumandu-si astfel responsabilitatea fata de ea. Medicii nu mai raspund de starea ei de sanatate de acum incolo. "In sfarsit dupa o zi si ceva e acasa. Am luat-o acasa pe semnatura mea. Eu raspund de ea, inclusiv cu decesul", a spus Razvan, la Cancan TV. Iubitul Oanei Zavoranu parea foarte fericit si usurat ca a reusit s-o aduca. Vedeta a ajuns aseara la spital dupa ce a luat un pumn de pastile. Era inconstienta cand salvarea a sosit la ea acasa. Ulterior, ajunsa la spital, Oana a intrat in coma, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Raluca Podea s-a oferit sa-l dezvirgineze pe Gigel Frone. Initial, propunerea indecenta l-a intimidat, dar a acceptat. Fostul concurent de la "Romanii au talent", Gigel Frone se chinuie sa scape de virginitate la 44 de ani. Invitat , luni seara, in platoul emisiunii ''Pe bune'' by Luis Lazarus de la Look TV, Gigel a facut o pasiune nebuna pentru Raluca Podea. El i-a dedicat in direct o melodie de "corazon", desi blonda este cuplata cu fotbalistul Adrian Iordache. Impresionata, Raluca s-a oferit, mai in gluma mai in serios, sa-l ajute pe solist sa-si rezolve problema sexuala. "Eu nu cred ca esti chiar asa virgin. Cum sa cuceresti tu o femeie daca nu te potrivesti cu ea la pat?!", a spus Raluca Podea. Gigel s-a inrosit tot si a declarat ca i-ar surade sa fie dezvirginat de Raluca, anunta Click.

Andreea Tonciu, in sex shop la Paris. Vezi ce spune despre "jucaria" lui Mitea! Plecata la Paris cu Catalin Maruta, Andreea Tonciu a avut parte de o mini-vacanta pe cinste. Bruneta s-a plimbat pe bulevardul Champs-Elysees, a admirat Turnul Eiffel, a mers in cafenelele parizienilor, dar si intr-un sex-shop. Din magazinul cu produse erotice, Andreea a iesit cu mana goala. Motivul? "Nu trebuie sa ii iau nimic iubitului meu (n.r.-fotbalistul Nicolae Mitea), pentru ca e dotat. Nici pentru mine nu am luat nimic, am acasa jucarie, asa ca ce imi mai trebuie?", a spus Andreea Tonciu, conform emisiunii "Happy Hour" de marti, de la Pro Tv. Intrebata ce i-a placut cel mai mult in Paris, Tonciu a raspuns: "Un magazin cu genti", informeaza Libertatea.

Loredana a facut show total pentru bacauani! Sanul i-a alunecat de sub corset, oferind o priveliste de zile mari! Diva a surpins din nou prin tinuta, weekendul trecut, la Bacau. Lori a facut un show de zile mari, dezlantuindu-se in fata fanilor. La un moment dat, afacut un gest care i-a lasat cu gura cascata! Prinsa de euforia show-ului, Loredana nu a mai tinut cont de nimic. Actul artistic era tot ce conta in momentul in care coregrafia i-a impus o miscare brusca si o smucitura de brat. Atunci, sanul drept i-a alunecat din corset iesind la iveala pe jumatate. De atat au avut nevoie spectatorii pentru a se entuziasma si mai tare! Lori nici macar nu a realizat ce se intampla ci si-a continuat spectacolul cu un professionalism incredibil. Potrivit surselor noastre, artista ar fi incasat pentru aceasta cantare aproximativ 10.000 de euro, scrie Cancan.

Anne Hathaway, fara chilotei la premiera ultimului ei film. Iata pozele care au innebunit lumea! "Orice, numai sa fiu remarcata!", si-a zis Anne Hathaway, cunoscuta datorita rolului din "Diavolul se imbraca de la Prada", cand a venit pe covorul rosu, luni seara, fara chiloti, la lansarea unui nou film. Parea o actrita stilata si serioasa, dar la lansarea ultimului ei film, "Mizerabilii", la New York, Anne Hathaway a tinut sa arate ca nu poarta chiloti. Dupa ce la lansarea aceluiasi film, la Londra, cu putin in urma, a trecut aproape neobservata, in metropola americana s-a gandit ca trebuia neaparat sa socheze. Si cum costumatia sofisticata din piele, cu sandale romane, nu i s-a parut de ajuns, actrita i-a lasat pe toti cei prezenti masca in momentul cand a coborat dintr-o limuzina lasand la vedere... ceea ce o femeie nu arata niciodata in public, anunta Click.