Ti-ai imaginat vreodata cum suna vocea lui Fuego pe muzica house? Boier Bibescu a remixat celebra piesa a lui Fuego, "Impodobeste mama bradul" si a transformat-o intr-o veritabila melodie house. Se pare ca aceasta versiune a melodiei are foarte mare lipici la public si nu mare ne-ar fi mirarea sa o auzim in cluburile din toata tara in aceasta perioada. Boier Bibescu este un DJ de moda veche. Ii plac discurile de vinil, remake-urile, beat-urile clasice si boxele puternice. Pasiunea pentru muzica vine din copilarie, cand pe la varsta de 10 ani si-a dat seama ca poate pune muzica de pe 2 pick-up-uri in acelasi timp. 8 ani mai tarziu, Boier Bibescu avea propriul studio de creatie muzicala. Si pentru ca e un DJ old school, Boier Bibescu a lansat in luna mai 2011 un nou single care se numeste "Dan Spataru n-a murit", un omagiu adus celebrului artist, dar si un pretext de a transforma un slagar intr-un adevarat hit, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ce sani mici avea Ramona Badescu acum 20 de ani! Imagini-soc cu Ramona Badeescu au fost publicate zilele trecute pe site-ul bucatarescu.ro. Desi doar un pic mai slaba decat acum, bruneta avea sani cu mult mai mici, semn ca intre timp Ramona ar fi apelat la un implant cu silicoane. Ramona Badescu (44 de ani) a pozat topless acum aproape 20 de ani. Pentru cine nu remarca diferenta cu ochiul liber, trebuie subliniat faptul ca sanii brunetei erau cu mult mai mici la acea vreme. Desi asemenea transformari sunt posibile doar prin interventii chirurgicale, Ramona nu vrea sa recunoasca nici in ruptul capului ca s-a operat, anunta Click.

Sani naturali senzationali! Recunosti vedeta cu bustul ametitor? Sigur ai admirat-o la tv, in reviste sau pe site-urile mondene. E inalta, frumoasa foc si are sanii imensi, naturali. O fi stat ea ceva vreme in umbra surorii ei mai mari, dar acum, bruneta face furori. Iuliana Luciu te da pe spate. E inalta pana o pierzi cu privirea, are picioarele interminabile, asa ca in povesti, parul lung si lucios, e mereu cu zambetul pe buze, iar daca poarta ceva decoltat sau cu vedere la bust, deja te-a vrajit iremediabil. Iuliana Luciu, sora mai mica a Nicoletei, a facut furori la premiile Ambasad'or VIP, care au avut loc marti seara. Frumoasa bruneta a demonstrat ca si ea se incadreaza foarte bine in randul vedetelor de senzatie de la noi, putand fi considerata, fara a exagera, una dintre frumoasele Romaniei, informeaza Libertatea.

Andreea Tonciu a fost ceruta de nevasta! Si nu e Mitea cel care si-a luat inima in dinti! Relatia Andreei Tonciu cu Niky Mitea e una de notorietate deja, iar despartirile si impacarile sunt mereu la ordinea zilei. Desi formeaza inca o pereche, Andreea Tonciu a plecat la Paris, departe de Mitea si in compania altcuiva. La invitatia lui Catalin Maruta, Tonciu s-a plimbat pe strazile capitalei Frantei insotita de Gigel Frone. Inspirat de romantismul degajat de celebrele bulevarde franceze, fostul concurent de la "Romanii au talent" si-a luat inima in dinti si a facut o propunere inedita. "Andreea este o pisicuta. Ma iei de barbat? Eu tin locul lui Mitea!", a intrebat ingenuu Gigel. Numai ca raspunsul Andreei a fost rapid si brusc: "Nu vreau", scrie Cancan.

Fetele de la Amadeus, probleme in Orient din cauza tinutelor sexy. Formata din Andreea, Alexandra, Cristina si Patricia, trupa Amadeus a sustinut zilele trecute un recital in Peninsula Arabica, la aniversarea a 50 de ani a celei mai importante companii de asigurari din zona Golfului. Muzica fetelor noastre a fost mai mult decat apreciata, la eveniment fiind prezenti potenti oameni de afaceri, dar si importanti membri din familia regala a statului suveran Kuweit, unde trupa Amadeus a fost primita cu multa caldura. Costumele fetelor au reprezentat un subiect larg dezbatut inaintea evenimentului, intrucat oricare din tinutele lor, pe care le-au folosit in recitalurile din intreaga lume, au fost considerate de catre oficialii arabi prea sexy si indraznete pentru evenimentul lor, anunta Click.